Man man man, wat een week! Leuke dingen, maar ook minder leuke dingen… Dat gebeurt bij iedereen. Ik werd in ieder geval overladen met leuke pakketjes deze week, heb recepten voorbereid voor april en en uren geslapen. Weetje wat.. kijk gewoon even mee:

Dinsdag kwam mijn vriendin Sacha en maakte we o.a. deze sushi taart, recept komt in april online!

Leuke

Samen eten samen trainen! We killed it!

Leuke

Samen met Dani & Lizzy on tour! #fitgirls

leuke

Woensdag had ik een ontbijt proeverij bij By Lima met allemaal andere foodies!

leuke

Maar donderdag was minder leuk, ik belandde uitgeput op de bank. Zoals gewoonlijk ben ik in mijn enthousiasme weer over mijn grens gegaan, dus even gas terug en ontspannen. En wat kreeg ik allemaal lieve reacties van jullie op social media, WAUW!

leuke

Maar toen de pakketbezorger voor de deur stond was ik alweer heel erg blij, ik werd verwend met een heerlijk pakket van mijn favoriete online winkel de Body & Fitshop. Ik koop hier al mijn meelsoorten en noten, snel geleverd en voor een goede prijs! Deze snacks kwamen goed van pas bij mijn bankhang dag met een mega grote kop thee haha.

leuke

Ook Conimex kwam met een geweldig pakket, ik kan niet wachten de pindasoep te testen!

leuke

Toch maar wat paasgerechten in elkaar geflanst 😀

Zaterdagnacht kon ik eindelijk weer een keertje goed stappen, helemaal los en tot de vroege uurtjes dansen!

leuke

Na een zeer korte nacht en de nodige uitdrogingsverschijnselen van de biertjes was het zover; DE DAG van Lienke mijn super powervriendin waar ik echt zo mega trots op ben! Ik was behoorlijk nerveus, heb mij uitgesloofd in de keuken zodat ze na haar wedstrijd kan genieten van Charlie’s oreo-taartje. Maar damn wat stond ze te shinen en ik had ook niet anders verwacht!

TOP WEEKEND!!!

Liefs,
Charlie’s Kitchen