Deze week stond voor mij voornamelijk in het teken van even alles op orde krijgen, focussen op wat nu even heel erg belangrijk is en niet alleen leuke dingen. Na de heftige zondag birthday workout met m’n bestie had ik even nodig om te herstellen, maandag werd ik wakker met een paar billen dat wil je niet weten! Ik besloot vroeg mijn wekker te zetten zodat ik voor mijn werk kon trainen, vandaag was het tijd voor de armen en rug. Na het werk ging ik meteen door naar Amsterdam waar ik heerlijk heb gegeten met een oud collega bij De Roode Leeuw, inderdaad mijn oude werk. Dit was echt heel raar om hier weer te zijn, alsof ik er al jaren weg ben… Maar ik ben helemaal happy en sleepte mezelf naar mijn lange afstand hardlooptraining met mijn nieuwe gespierde billen, afzien maar DID IT!

Leuke

Dinsdag begin ik fanatiek aan mijn school, hoe dat gaat lezen jullie snel online.

Leuke

Ik kreeg een heerlijk pakketje met allemaal geitenkaas van Bettine, I LOVE CHEESE. Dit worden hele leuke nieuwe receptjes, wat is jouw favoriete recept met geitenkaas?

Leuke

Naast het binnen hangen aan de gewichten ren ik tussen het leren door graag. Even een frisse neus en mijn hoofd leegmaken!

Leuke

Aangezien ik krom liep van de spierpijn en behoorlijk heb staan rammen bij boksen besloot ik mijzelf te belonen met een massage, naja belonen… Het deed PIJN, maar daarna voelde ik me helemaal zen! Zaan City Spa zit op de westzijde in Zaandam, ziet er aan de buitenkant misschien niet mega fancy uit… Maar ze geven onwijs goede massage’s, zijn ontzettend lief en helemaal niet duur.

Leuke

Het weekend heb ik heerlijke hapjes op tafel gezet, kwamen mijn ouders en goede vriend bij ons en hebben we even goed bijgekletst.

Leuke

En ik kreeg dit geweldige pakketje van Kim – GreenGypsy en het heeft meteen een mooie plek gekregen op mijn aanrecht. Dit geweldige pakketje met natuurlijke kruiden met een twist zonder kunstmatige toevoegingen of E-nummers is zo leuk om kado te krijgen!

En hoe lief? Een pakket met kruiden dat je goed kan gebruiken tijdens het bakken, laat Charlie daar nou heel erg van houden.

* Chai Tea Mix; voor de allerbeste Chai Tea of om jouw zoete gerechten te pimpen.
* Speculaaskruiden; mag niet missen bij het bakken van een heerlijke appel/walnoot cake! (recept komt eerdaags online)

Leuke

* Pumpkinspice; door de kruidige en kaneel-achtige smaak goed te gebruiken bij cakes, taarten en koekjes.
* Gingerbread cookies; heerlijk door je havermout, bananenbrood of homemade cruesli.
* Happy Lemon Twist; het meest blije en frisse theetje ooit!

En nu komt het leukste nieuws: IK MAG ZO’N PAKKETJE WEGGEVEN!

Leuke

Wat moet je doen:
1) Deel de winactie op socialmedia
2) Like Charlie’s Kitchen op Instagram of Facebook
3) Tag mij of reageer onder mijn post, zodat ik woensdag een winnaar kan kiezen!

Van harte gefeliciteerd A. Vervaet, mail mij jouw gegevens en dit geweldige pakket komt jouw kant op!

Liefs,
Charlie’s Kitchen