Zijn jullie ook wel eens gestrest? Geen leuke dingen! Man, ik kan een enorme stresskip zijn! En niet op het werk of tijdens het sporten, ik ben heel erg goed in mezelf veel dingen opleggen. Ik noem een voorbeeld als vandaag waar ik heerlijk tot 1 uur werk, je zou denken lekker vroeg thuis Char? Ik wil naar markt voor verse groentjes en fruit, naar de bakker voor echt goed brood, ik wil hardlopen want heb gister een mega toetje gegeten, ik wil minimaal 5 recepten invoeren, ik wil een nieuwe sportbra scoren, ik wil… ik wil… resultaat? Stress en alles behalve concentratie voor de dingen die echt moeten gebeuren haha. Dan is het tijd om weer even die focus te pakken en stil te staan bij de leuke dingen, zoals het toetje van gisteravond:

Leuke dingen

Dankzij het onwijs leuke pakketje wat ik binnenkreeg van Mona kwam ik op het idee deze vlaflip taart te maken!

mona

Vinden jullie het leuk als ik dit recept deel?

Leuke dingen

Leuke dingen

Leuke dingen

Familie kwam gezellig eten dus ik heb mij uitgesloofd in de keuken, gelukkiger kan je mij niet maken. Overdag lekker rommelen en voorbereiden om vervolgens mijzelf in een jurk te hijsen, hakjes erbij en iedereen verwennen met lekkers!!!

Leuke dingen

Let niet op de troep…

Leuke dingen

Ja jongens van je collega moet je het hebben… Mijn collega Jerrel is nogal een grappenmaker, hij bedoelde dit vast voor mij 😛 haha

En van harte gefeliciteerd Iris Jongkind, jij wint een geweldig chocolade pakket van Johnny Doodle!

 

Liefs,
Charlie