Het is al heel lang geleden, dus ik vond het wel weer eens tijd voor een “leuke dingen” blog, aangezien de maand augustus zoooo intens genieten was. Kijk je mee met nummer 33?

Bootje varen

Ontdekkingstocht naar ciderrituelen in Theatre of Taste. Afgelopen maandag werd cider uitgeroepen tot hét drankje van de Parade 2018 en wij mochten hier bij zijn. Ben jij bekend met cider? Wij mochten mee op een cider-ontdekkingstocht die georganiseerd werd op de Amstel. Helemaal in de sfeer van de Parade, werden wij via een bijzondere ciderkaart, een appelbootje, een bijpassend glas, een grote drijvende appelboomgaard en een ijscarver geleid naar een mini-proeverij.

leuke dingen, augustus, 33

#ECHTINBALANS

Ook stonden de laatste weken volledig in het teken van mijn online programma “Energiek en in Balans met Charlie.” Zo hield ik een fotoshoot voor alle toffe content die in het 10-weekse online programma staat. Maar liefst 50 mensen werken vanaf maandag 3 september met mij aan de beste versie van zichzelf.

leuke dingen, augustus, 33

Ook had ik een heerlijke mini-vakantie op Texel!

 

leuke dingen, augustus, 33

Had jij deze toffe vlog al gezien? Een kijkje in mijn leven, ons leven als gezin op vakantie.

Killer woman

Ook hield ik een interview met Fajah Lourens, een super inspirerende onderneemster met een hart van goud (klik hier). Ik voelde mij zo welkom en het gesprek heeft mij ook weer aan het denken gezet. Wat wil ik? Waar wil ik naartoe?

En misschien wel het meest schokkende… Ik ging met de billen bloot! Een zeer persoonlijke blog over mijn gevoel bij wat er komt kijken tijdens de periode van herstel na mijn burn-out. Fysiek en mentaal in balans zijn is zo belangrijk maar verdomd moeilijk. Lees je mee? (klik hier)

leuke dingen, augustus, 33

En ik vond een geweldige nieuwe manier van werken dankzij Upstaa!

Ik kwam Upstaa tegen op Instagram en vond dit infinitief zo tof! We zitten allemaal teveel en dit is een fantastische tool om meer te staan en om aan je houding te werken. En zoals jullie weten staat #echtinbalans zijn bij mij voorop. Sinds 8 weken wissel ik mijn werk zittend en staand af. Ik ben minder stijf, geen nekklachten meer en heb meer energie.

Meer energie?

Yes, alles blijft goed stromen door de wisseling van je houding. Je komt minder moe thuis en gaat dagelijks het bekende 4 uur dipje tegen!

Bij de productie van de Upstaa wordt rekening gehouden met mens en natuur. Dit juigen wij van #teamcharlie natuurlijk keihard toe!

 

Liefs,
Charlie