fbpx

Leuke dingen #33, augustus en september

Het is al heel lang geleden, dus ik vond het wel weer eens tijd voor een “leuke dingen” blog, aangezien de maand augustus zoooo intens genieten was. Kijk je mee met nummer 33?

Bootje varen

Ontdekkingstocht naar ciderrituelen in Theatre of Taste. Afgelopen maandag werd cider uitgeroepen tot hét drankje van de Parade 2018 en wij mochten hier bij zijn. Ben jij bekend met cider? Wij mochten mee op een cider-ontdekkingstocht die georganiseerd werd op de Amstel. Helemaal in de sfeer van de Parade, werden wij via een bijzondere ciderkaart, een appelbootje, een bijpassend glas, een grote drijvende appelboomgaard en een ijscarver geleid naar een mini-proeverij.

leuke dingen, augustus, 33

#ECHTINBALANS

Ook stonden de laatste weken volledig in het teken van mijn online programma “Energiek en in Balans met Charlie.” Zo hield ik een fotoshoot voor alle toffe content die in het 10-weekse online programma staat. Maar liefst 50 mensen werken vanaf maandag 3 september met mij aan de beste versie van zichzelf.

leuke dingen, augustus, 33

Ook had ik een heerlijke mini-vakantie op Texel!

 

leuke dingen, augustus, 33

Had jij deze toffe vlog al gezien? Een kijkje in mijn leven, ons leven als gezin op vakantie.

Killer woman

Ook hield ik een interview met Fajah Lourens, een super inspirerende onderneemster met een hart van goud (klik hier). Ik voelde mij zo welkom en het gesprek heeft mij ook weer aan het denken gezet. Wat wil ik? Waar wil ik naartoe?

En misschien wel het meest schokkende… Ik ging met de billen bloot! Een zeer persoonlijke blog over mijn gevoel bij wat er komt kijken tijdens de periode van herstel na mijn burn-out. Fysiek en mentaal in balans zijn is zo belangrijk maar verdomd moeilijk. Lees je mee? (klik hier)

leuke dingen, augustus, 33

En ik vond een geweldige nieuwe manier van werken dankzij Upstaa!

Ik kwam Upstaa tegen op Instagram en vond dit infinitief zo tof! We zitten allemaal teveel en dit is een fantastische tool om meer te staan en om aan je houding te werken. En zoals jullie weten staat #echtinbalans zijn bij mij voorop. Sinds 8 weken wissel ik mijn werk zittend en staand af. Ik ben minder stijf, geen nekklachten meer en heb meer energie.

Meer energie?

Yes, alles blijft goed stromen door de wisseling van je houding. Je komt minder moe thuis en gaat dagelijks het bekende 4 uur dipje tegen!

Bij de productie van de Upstaa wordt rekening gehouden met mens en natuur. Dit juigen wij van #teamcharlie natuurlijk keihard toe!

 

Liefs,
Charlie

 

 

 

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
 • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
 • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
 • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
 • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
 • Heb je vaak negatieve gedachten?
 • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
 • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
 • rust
 • energie
 • balans
 • een gezonde relatie met eten
 • ritme
 • structuur
 • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 197 euro (normaal 499 euro!!!):
 • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
 • Het Charlie’s Kitchen leefstijl boek inclusief 70 recepten voor meer energie en balans!
 • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
 • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
 • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
 • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
 • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform