Leuke dingen #33, augustus en september - Charlie's Kitchen

Leuke dingen #33, augustus en september

Het is al heel lang geleden, dus ik vond het wel weer eens tijd voor een “leuke dingen” blog, aangezien de maand augustus zoooo intens genieten was. Kijk je mee met nummer 33?

Bootje varen

Ontdekkingstocht naar ciderrituelen in Theatre of Taste. Afgelopen maandag werd cider uitgeroepen tot hét drankje van de Parade 2018 en wij mochten hier bij zijn. Ben jij bekend met cider? Wij mochten mee op een cider-ontdekkingstocht die georganiseerd werd op de Amstel. Helemaal in de sfeer van de Parade, werden wij via een bijzondere ciderkaart, een appelbootje, een bijpassend glas, een grote drijvende appelboomgaard en een ijscarver geleid naar een mini-proeverij.

leuke dingen, augustus, 33

#ECHTINBALANS

Ook stonden de laatste weken volledig in het teken van mijn online programma “Energiek en in Balans met Charlie.” Zo hield ik een fotoshoot voor alle toffe content die in het 10-weekse online programma staat. Maar liefst 50 mensen werken vanaf maandag 3 september met mij aan de beste versie van zichzelf.

leuke dingen, augustus, 33

Ook had ik een heerlijke mini-vakantie op Texel!

 

leuke dingen, augustus, 33

Had jij deze toffe vlog al gezien? Een kijkje in mijn leven, ons leven als gezin op vakantie.

Killer woman

Ook hield ik een interview met Fajah Lourens, een super inspirerende onderneemster met een hart van goud (klik hier). Ik voelde mij zo welkom en het gesprek heeft mij ook weer aan het denken gezet. Wat wil ik? Waar wil ik naartoe?

En misschien wel het meest schokkende… Ik ging met de billen bloot! Een zeer persoonlijke blog over mijn gevoel bij wat er komt kijken tijdens de periode van herstel na mijn burn-out. Fysiek en mentaal in balans zijn is zo belangrijk maar verdomd moeilijk. Lees je mee? (klik hier)

leuke dingen, augustus, 33

En ik vond een geweldige nieuwe manier van werken dankzij Upstaa!

Ik kwam Upstaa tegen op Instagram en vond dit infinitief zo tof! We zitten allemaal teveel en dit is een fantastische tool om meer te staan en om aan je houding te werken. En zoals jullie weten staat #echtinbalans zijn bij mij voorop. Sinds 8 weken wissel ik mijn werk zittend en staand af. Ik ben minder stijf, geen nekklachten meer en heb meer energie.

Meer energie?

Yes, alles blijft goed stromen door de wisseling van je houding. Je komt minder moe thuis en gaat dagelijks het bekende 4 uur dipje tegen!

Bij de productie van de Upstaa wordt rekening gehouden met mens en natuur. Dit juigen wij van #teamcharlie natuurlijk keihard toe!

 

Liefs,
Charlie

 

 

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches