Leuke dingen #32 met een extra leuke winactie!

16 reacties

 1. Het lijkt me onwijs lekker om onbeperkt Perzisch te gaan eten met de feestdagen. In sfeer en onder het genot van heerlijk eten en drankjes 2017 afsluiten.

 2. Van de Thaise of iig een oosterse keuken☺️. Mijn beste vriendin wordt volgende maand 50 en is gék op oosters! Zou een gaaf cadeau zijn

 3. Omg, deze prijs is mij op het lijf geschreven! Ik zou weleens naar een all-you-can-eat willen van een keuken waarin je dat concept weinig tegenkomt… Amerikaan diner-style bijvoorbeeld! O, en dan rond deze tijd in Thanksgivingthema, lijkt me helemaal top 😀

 4. Van de Surinaamse keuken! Daar krijg ik nooit genoeg van zoveel lekkers helemaal top!

 5. Ik hou erg van de Libanese keuken en daar zou ik wel eens een all you can eat restaurant van willen bezoeken!
  Sfiha, Kibbeh, Fattoush, Kishk, Mloukhieh en Mjadara….. ik kan er geen genoeg van krijgen.

 6. Leuke actie
  Ik zou het leuk vinden om bij een typisch Nederlands all you can eat restaurant te eten… verschillende soorten stamppot, ook super leuk voor de toeristen. Het is meer dat ik gewoon geen keuze kan maken en het allemaal lekker vind…. bij all you can eat hoef ik geen keuze te maken haha #voordeel

 7. ik zou wel een all you can eat restaurant willen bezoeken van de Surinaamse keuken!
  Of de Antilliaanse keuken, ook erg lekker.

 8. Ik zou Surinaams ook onwijs leuk vinden, ik eet het niet vaak, maar vind het wel erg lekker! Misschien komt dat ook wel een beetje door de mensen die het maken, super enthousiast en gezellig, iedereen is welkom en je kunt, moet bijna, altijd vanalles proberen! Ik hou ervan, van alles een beetje, van pittig tot zoet! De hapjes bij De Overkant in Amsterdam vind ik ook super lekker!

 9. Jeej Mi Nee, Charlie weet je wat je me of eigenlijk ons aandoet? Een keuze tussen food en food, tussen Yummy en Yummy… LASTIG! Ik zou mijzelf graag willen laten verassen door een heerlijke vegahap van waar dan ook. Jullie maken de keuze (please geen Hollands 😉 en ik eet het op hihi! Nu al honger!

  Lieve groetjes

  Ps. Als ik dan toch moet kiezen Aziatisch ❤️

 10. Een bezoek aan een all you can eat restaurant met verschillende keukens over de wereld! Hemels lijkt mij en tussendoor reisplannen maken voor 2018!

 11. Moeilijk moeilijk. Maar dan gaat mijn hartje toch uit naar de Indische keuken! Mijn droom is dan een keuken vol met Indische oma’tjes die hun liefde in hun eten doorvoeren en waarbij je dat hemelse gevoel in je mond en in je mind kan voelen! Zou geweldig zijn, ook zonder oma’tjes hoor – mits er net zo passievol en smaakvol word gekookt!

 12. Oeehh van die poke-bowl die je zelf kan samenstellen gaat mijn foodie hartje wel sneller van kloppen! En die cocktails zien er trouwens ook zeker niet verkeerd uit . Ik als Food-Innovation student ben namelijk altijd op zoek naar de leukste hotspots en deze Foodhal zou ik graag een keer willen proberen!

 13. Lijkt me heerlijk om vanalles te mogen proeven en dan nog wel onbeperkt ook!! Italiaans, verse vis, wafels… Ik denk dat ik toch vooral voor de Italiaan zou gaan. Pasta, pizza’s, en al het andere lekkers wat het land te bieden heeft. Daar kan ik iemand wel heel blij mee maken die het verdient, een beetje rust en Q-tijd!

 14. Zoals ik vroeger al in vriendenboekjes schreef bij mijn lievelingseten: Mexicaans! Nog nergens heb ik onbeperkt/ all you can eat Mexicaans eten gevonden. Want tapas, sushi, pasta is ook heerlijk, maar dat kun je wel vinden. (sorry, ik hou wel van onbeperkt…hihi). Dus kom maar door met de burritos, taco’s en nachossss!

 15. Wat een leuke vraag,
  Ik krijg spontaan een knorrende maag!

  Zoveel opties tussen al het lekkere eten,
  Sommige keukens mild en andere zo pittig dat men gaat zweten.

  Ga ik voor Chinees, Afrikaans of Noors..?
  Voor een foodie-fan in ieder geval niet iets goors.

  Na veel wikken en wegen,
  Heb ik mijn kieswijzer toch zover gekregen.

  Als ik een keuken moet omschrijven waar ik non-stop en all-you-can eat heen zou kunnen gaan (bij voorkeur met mijn lieve compaan),
  Staat het sushirestaurant denk ik wel bovenaan.

  Hier maak je me blij met van alles op de kaart,
  En vooral ook de toetjes zijn als een kersje op de taart.

  Het lijkt mij mega leuk om deze actie te winnen,
  Want dan kunnen de 2 uurtjes foodpret pas echt beginnen!

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

tien − 6 =