Leuke dingen #31 - Charlie's Kitchen

Leuke dingen #31

Jeetje, dit is wel heel erg lang geleden. Opgeslokt door de drukte en mijn intens fijne vakantie, is een nieuwe “leuke dingen” blog er niet van gekomen.

Het begon allemaal met het lanceren van mijn videokanaal, een stap waar ik heel lang over na heb gedacht. Als je je nu abonneert op mijn kanaal krijg je mijn E-book “Charlie’s Bakery” gratis. Mail naar admin@charlies-kitchen.nl met als onderwerp You Tube Abonnee. Lees hier mijn blog en zie mijn allereerste video!

Ik ging voor het eerst alleen op vakantie, zie filmpje hierboven. Een poging doen om te ontstressen, te relaxen en nieuwe energie op te doen. Was zo makkelijk nog niet…

Zo blij als een kind was ik bij de opening van de “nieuwe” Hema in Tilburg. De nieuwe foodwereld is helemaal LEKKER HEMA!

Ik was aanwezig bij de boekpresentatie van Nigel, uiteraard vind je de review van Kim heel snel online.

Hier ben ik stiekem toch wel HEEL ERG trots op hoor. Vanaf eind september ben ik te vinden in de nieuwe app van Fitland voor de nieuwe journeys. Maar dat is het niet alleen! Ook is deze maand het nieuwe programma “Afvallen en Afspraken” begonnen, waarbij ik 12 weken lang 34 deelnemers begeleid tijdens het afvallen, meer energie krijgen en het vinden van balans. Wil je weten hoe ik dat aanpak met mijn voeding, lees hier mijn blog.

Wanneer Charlie zich weer kind voelt

leuke dingen

Ik was aanwezig in Disney, lieve Lienke vroeg mij mee voor de AMAZING Disney Magic run. Wat een ervaring, heel snel komt er een hele toffe video online!

En jullie kennen mij inmiddels, zoveel leuke dingen zorgden er wel weer voor dat mijn goede voornemens van Ibiza heel snel vergeten waren. Ik kreeg de griep en moest letterlijk een week plat. Ik geloof niet dat ik ooit zoveel geslapen heb. Gelukkig waren daar mijn lieve kitties om me heel veel liefde te geven!

Wat veel video’s!

Ik geef het helemaal toe, ik heb de video-vibe te pakken hoor. Misschien heb ik het wel helemaal mis, maar voor mijn gevoel kan ik mijn enthousiasme dan veel beter overbrengen. Of misschien is het wel teveel? Of zien jullie liever andere dingen of onderwerpen terugkomen?

Laat het mij vooral weten door hieronder een reactie achter te laten

Alle ideeën voor zowel mijn blog als video’s zijn welkom. Ik wil er samen met jullie een succes van maken!

Liefs,

Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches