Jeetje, dit is wel heel erg lang geleden. Opgeslokt door de drukte en mijn intens fijne vakantie, is een nieuwe “leuke dingen” blog er niet van gekomen.

Het begon allemaal met het lanceren van mijn videokanaal, een stap waar ik heel lang over na heb gedacht. Als je je nu abonneert op mijn kanaal krijg je mijn E-book “Charlie’s Bakery” gratis. Mail naar admin@charlies-kitchen.nl met als onderwerp You Tube Abonnee. Lees hier mijn blog en zie mijn allereerste video!

Ik ging voor het eerst alleen op vakantie, zie filmpje hierboven. Een poging doen om te ontstressen, te relaxen en nieuwe energie op te doen. Was zo makkelijk nog niet…

Zo blij als een kind was ik bij de opening van de “nieuwe” Hema in Tilburg. De nieuwe foodwereld is helemaal LEKKER HEMA!

Ik was aanwezig bij de boekpresentatie van Nigel, uiteraard vind je de review van Kim heel snel online.

Hier ben ik stiekem toch wel HEEL ERG trots op hoor. Vanaf eind september ben ik te vinden in de nieuwe app van Fitland voor de nieuwe journeys. Maar dat is het niet alleen! Ook is deze maand het nieuwe programma “Afvallen en Afspraken” begonnen, waarbij ik 12 weken lang 34 deelnemers begeleid tijdens het afvallen, meer energie krijgen en het vinden van balans. Wil je weten hoe ik dat aanpak met mijn voeding, lees hier mijn blog.

Wanneer Charlie zich weer kind voelt

leuke dingen

Ik was aanwezig in Disney, lieve Lienke vroeg mij mee voor de AMAZING Disney Magic run. Wat een ervaring, heel snel komt er een hele toffe video online!

En jullie kennen mij inmiddels, zoveel leuke dingen zorgden er wel weer voor dat mijn goede voornemens van Ibiza heel snel vergeten waren. Ik kreeg de griep en moest letterlijk een week plat. Ik geloof niet dat ik ooit zoveel geslapen heb. Gelukkig waren daar mijn lieve kitties om me heel veel liefde te geven!

Wat veel video’s!

Ik geef het helemaal toe, ik heb de video-vibe te pakken hoor. Misschien heb ik het wel helemaal mis, maar voor mijn gevoel kan ik mijn enthousiasme dan veel beter overbrengen. Of misschien is het wel teveel? Of zien jullie liever andere dingen of onderwerpen terugkomen?

Laat het mij vooral weten door hieronder een reactie achter te laten

Alle ideeën voor zowel mijn blog als video’s zijn welkom. Ik wil er samen met jullie een succes van maken!

Liefs,

Charlie