Leuke dingen #30 - Charlie's Kitchen

Leuke dingen #30

Leuke dingen, doe jij ze genoeg? Waar haal jij je energie uit? Wat vind je eigenlijk echt leuk? Leuk om te doen? Of leuk om naar te kijken? Ik had weer een hoop op de planning staan. Ik neem jullie mee in een kort fotodagboek.

Beeld zegt soms zoveel meer

Laten we maar meteen beginnen met iets dat ik wel heel erg lekker vind. Mijn favoriete salade met kippendijen en mango, het recept vind je overigens hier. Natuurlijk mag hierbij vriendin niet ontbreken en mijn glaasje wijn.

Life is good

Een aantal weken terug nam ik deel aan het programma “Maximum Potential“. Hier ontmoette ik Boy voor de derde keer (rechts) en Nordin voor de eerste keer. Ik was van de week een middag in Amsterdam omdat Boy prachtige foto’s van mij ging maken. Wat een talent die jongen. In de gaten houden dus!

Maar ook was daar Nordin en ik ben zo trots op hem. Ik geef hem voedingsadvies om zijn energieniveau omhoog te krijgen. Van amper eten naar elke dag ontbijten en hij zag er onwijs goed uit. Zo mooi om te zien dat deze simpele adviezen op het gebied van eten mensen zoveel energie geven.

Dankje wel Boy, hij is prachtig!

Love my job

Ook ging ik even op bezoek bij mijn mannen in Alkmaar. Ik ben bijna vanaf het begin ambassadrice van dit mooie natuurlijke merk, maar kennen jullie Orangefit al? Lees hier meer over eiwitten en waarom ik deze graag gebruik.

Dus na het sporten ging ik voor mijn “HERO

Wie heeft dit bedacht?

Nog twee weken en ik mag naar Texel!

Over 21 dagen gaat het Beach Food Festival van start, dus tijd om alvast aan de voorpret te beginnen. Samen met Dylon trek ik er lekker een weekend op uit, even weg van alle drukte en genieten van muziek, maar ook van lekker eten.

Oh, en natuurlijk wijn…

Nieuw dit jaar is het proeftheater, een programma met inhoudelijke en leuke workshops. Van een masterclass wijn & spijs tot uitbenen van Texels lamsvlees en van een Texelse bierproeverij tot een creatieve workshop. I’M SO EXCITED! Er is zelfs een mogelijkheid tot suppen. Gaan jullie ook?

Een fotoshoot met lieve Josina

Wat een leuke dingen…

 

leuke dingen

Ik ben gewoon het Verkade meisje!!!!

Kijk je volgende week weer mee?

Liefs,
Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches