Vorige week stond allemaal in het teken van heel veel leuke dingen doen, friends en nieuwe smaken ontdekken bij nieuwe hotspots. Ik ga met jullie gewoon even gezellig de hele week doornemen, zo weet ik zeker dat ik niks vergeet haha! Maandag begin ik altijd met een leuke ochtenddienst, daarna lekker naar huis om te eten en om half 8 doe ik mee aan de hardlooptraining van IMove. Hierbij ga je niet als een malle een uur rennen, je wordt een uur getraind op techniek, snelheid en uithoudingsvermogen. Niks is lekkerder dan in de buitenlucht trainen en je valt daarna als een blok in slaap.

Dinsdag heb ik heerlijk ontbeten, bijgekletst met Dani en mooie plannen gemaakt voor Fitgirls.

Leuke dingen

Leuke dingen

Rocking confidence right here! Waar wacht je nog op? Wees trots op jezelf, op hoe jij bent en rock met mij mee dit jaar!

Leuke dingen

Ik kreeg een super leuk pakketje met allemaal soorten kruiden van Mister Flavor, tijd om wat kruidige recepten te bedenken!

Leuke dingen

Woensdag stond helemaal in het teken van burger & friends!

Jullie zullen wel denken, wat veel eten allemaal! Dat valt best mee hoor, ik eet in de ochtend en de avond gewoon normaal en licht en train gewoon 4 a 5 keer per week!

Leuke dingen

En de Pijp in Amsterdam is een nieuwe hotspot rijker, The Meets! En The Meets is een nieuwe vaste gast rijker, ME!!! De menukaart was veel belovend en werd helemaal verliefd op deze avocado-lime pie en de zoete aardappel burger.

Leuke dingen

Vrijdag stond helemaal in het teken van ontspannen en genieten! Hardlopen, kapper, schoonheidsspecialiste en s’avond op de bank met lekker hapjes een koud biertje en Orange is The New Black!

Leuke dingen

En dan kom je thuis en heb je een pakketje…

Johnny Doodle I LOVE YOU!!!!

Leuke dingen

Zondag was het weer tijd voor boksen, heel confronterend jezelf zo in de spiegel te zien. Ik vnd het ontzettend moeilijk al die bewegingen, stapjes maar ik bijt gewoon door.

Ohja, en het recept van deze heerlijke drie-laagse kwarktaart staat online!

Magere kwarktaart

En dan is het alweer tijd voor een nieuwe week, zoals altijd heel veel plannen! Dit weekend heb ik familie op bezoek en ik ga lekker koken, uiteraard zal ik dit menu delen met jullie.

Liefs,
Charlie’s Kitchen