Het is al weer ontzettend lang geleden dat ik een “Leuke dingen” blog schreef, terwijl ik wel heel veel leuke dingen heb gedaan. Ik kreeg verschillende toffe pakketten via de post, ik verbleef in een hotel in Den Haag, ging helemaal los bij Happy Italy, had de ergste kater ever en gaf mij op voor wel een heel bijzondere masterclass.

Kijk je mee?

Leuke dingen

op stap met vriendinnen. Het plan was even een drankje doen maar deze wildebras moest zonodig weer tot in de vroege uurtjes dansen. Uiteindelijk was het resultaat een dikke kater, die we verholpen hebben met liters water en een lekkere vette burger. Moet kunnen af en toe!

Charlie’s High Wine bij Manzo’s Zaandam

Leuke dingen

 

Heb jij je al opgegeven voor deze culinaire middag? Wil jij genieten van een 5-gangen menu, met bijpassende wijn, speciaal door mij samen gesteld? Een middag vol gezelligheid, lekkere wijn, goed eten en goodybags! Opgeven kan via info@charlies-kitchen.nl .

leuke dingen

En nog meer leuke dingen

Ik kreeg een paaspakket van de Lidl en denk dat mama en oma hier heel blij mee zijn tijdens de paasbrunch.

leuke dingen

O ja, ik maakte een waanzinnig lekker bord “seafood noodles” naar een recept van mijn vriend Jamie. Dit moeten jullie echt een keer proberen.

Leuke dingen

Mijn oom en tante trouwden in het mooie Amsterdam en werden gefotografeerd voor een artikel in het NRC. Een bijzonder mooie dag!

Leuke dingen

Verder kwam ik met mijn “bestie” terecht bij Happy Italy. Wat een tof concept! Nog geen 5 minuten van Rai station Amsterdam vind je het oh zo gezellige Happy Italy. Mooie grote ruimte, goede sfeer, onwijs lekker eten en helemaal niet duur!

Leuke dingen

Leuke dingen

En ze hebben gewoon Nutella pizza! Ja, je leest het goed, een echte verse Italiaanse bodem, die zo vers is dat het aan je gehemelte blijft plakken en daarop een dikke vette laag NUTELLA!!!!

Leuke dingen

En we hebben weer foodpost

Leuke dingen

Ik verbleef in Boutigue Hotel La Paulowna. Ik ga jullie hier snel meer over vertellen. Wat is het hier mooi, rustig en bijzonder. Ik hou van een verhaal en hier zit een verhaal met veel passie in.

STAY TUNED

Leuke dingen

It’s a wrap

Het was een hele bevalling, maar alle gerechten voor mijn E-book zijn gefotografeerd. Nog even geduld, maar dit toffe E-book kunnen jullie binnenkort kopen via mijn nieuwe website.

Nieuwe website?

Leuke dingen

Wat vinden jullie er van? Lees alles over mijn nieuwe website, logo en visie hier!

Leuke dingen

Verder was ik aanwezig bij een masterclass “persoonlijk meesterschap“, heel leerzaam en motiverend. Om mij verder te ontwikkelen en gemotiveerd te blijven heb ik mij ingeschreven voor de twee daagse masterclassMaximum Potential

DE MASTERCLASS

Deze twee dagen gaan vooral over inzicht, bewustzijn, zingeving en het beter leren begrijpen van mijn eigen denkwijze: mindset. Waar komen al mijn gedachten vandaan? Waar heb ik mijzelf van overtuigd? Is het positief? Negatief? Welke belemmerende gedachten houden mij tegen om meer te leven zoals ik dat graag wil? Stiekem maak ik mij wel druk om wat anderen vinden.

Ik wil mij niet meer laten tegenhouden, is dit egoïstisch? Ik wil dat mijn bedrijf een succes wordt, ik wil resultaten boeken! Wil jij dat ook, klik dan hier!

Liefs,
Charlotte