Leuke dingen #26

leuke dingen

Het is al weer ontzettend lang geleden dat ik een “Leuke dingen” blog schreef, terwijl ik wel heel veel leuke dingen heb gedaan. Ik kreeg verschillende toffe pakketten via de post, ik verbleef in een hotel in Den Haag, ging helemaal los bij Happy Italy, had de ergste kater ever en gaf mij op voor wel een heel bijzondere masterclass.

Kijk je mee?

Leuke dingen

op stap met vriendinnen. Het plan was even een drankje doen maar deze wildebras moest zonodig weer tot in de vroege uurtjes dansen. Uiteindelijk was het resultaat een dikke kater, die we verholpen hebben met liters water en een lekkere vette burger. Moet kunnen af en toe!

Charlie’s High Wine bij Manzo’s Zaandam

Leuke dingen

 

Heb jij je al opgegeven voor deze culinaire middag? Wil jij genieten van een 5-gangen menu, met bijpassende wijn, speciaal door mij samen gesteld? Een middag vol gezelligheid, lekkere wijn, goed eten en goodybags! Opgeven kan via info@charlies-kitchen.nl .

leuke dingen

En nog meer leuke dingen

Ik kreeg een paaspakket van de Lidl en denk dat mama en oma hier heel blij mee zijn tijdens de paasbrunch.

leuke dingen

O ja, ik maakte een waanzinnig lekker bord “seafood noodles” naar een recept van mijn vriend Jamie. Dit moeten jullie echt een keer proberen.

Leuke dingen

Mijn oom en tante trouwden in het mooie Amsterdam en werden gefotografeerd voor een artikel in het NRC. Een bijzonder mooie dag!

Leuke dingen

Verder kwam ik met mijn “bestie” terecht bij Happy Italy. Wat een tof concept! Nog geen 5 minuten van Rai station Amsterdam vind je het oh zo gezellige Happy Italy. Mooie grote ruimte, goede sfeer, onwijs lekker eten en helemaal niet duur!

Leuke dingen

Leuke dingen

En ze hebben gewoon Nutella pizza! Ja, je leest het goed, een echte verse Italiaanse bodem, die zo vers is dat het aan je gehemelte blijft plakken en daarop een dikke vette laag NUTELLA!!!!

Leuke dingen

En we hebben weer foodpost

Leuke dingen

Ik verbleef in Boutigue Hotel La Paulowna. Ik ga jullie hier snel meer over vertellen. Wat is het hier mooi, rustig en bijzonder. Ik hou van een verhaal en hier zit een verhaal met veel passie in.

STAY TUNED

Leuke dingen

It’s a wrap

Het was een hele bevalling, maar alle gerechten voor mijn E-book zijn gefotografeerd. Nog even geduld, maar dit toffe E-book kunnen jullie binnenkort kopen via mijn nieuwe website.

Nieuwe website?

Leuke dingen

Wat vinden jullie er van? Lees alles over mijn nieuwe website, logo en visie hier!

Leuke dingen

Verder was ik aanwezig bij een masterclass “persoonlijk meesterschap“, heel leerzaam en motiverend. Om mij verder te ontwikkelen en gemotiveerd te blijven heb ik mij ingeschreven voor de twee daagse masterclassMaximum Potential

DE MASTERCLASS

Deze twee dagen gaan vooral over inzicht, bewustzijn, zingeving en het beter leren begrijpen van mijn eigen denkwijze: mindset. Waar komen al mijn gedachten vandaan? Waar heb ik mijzelf van overtuigd? Is het positief? Negatief? Welke belemmerende gedachten houden mij tegen om meer te leven zoals ik dat graag wil? Stiekem maak ik mij wel druk om wat anderen vinden.

Ik wil mij niet meer laten tegenhouden, is dit egoïstisch? Ik wil dat mijn bedrijf een succes wordt, ik wil resultaten boeken! Wil jij dat ook, klik dan hier!

Liefs,
Charlotte

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Download nu mijn gratis maaltijdplanner!

Ik vind lekker en gevarieerd eten belangrijk. Toch vind ik het best een uitdaging om dat in alle drukte “vol te houden”. Maar met mijn maaltijdpanner is dat een eitje!

Download deze nu gratis en krijg een persoonlijke video van mij cadeau waarin ik je uitleg hoe je het beste kunt werken met de maaltijdplanner.

En je ontvangt dan ook nog eens wekelijks een nieuwsbrief met tips, recepten en persoonlijke verhalen.

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

2 gedachtes op “Leuke dingen #26”

  1. Avatar

    Burgers B water is de beste keus na een kater haha. Je logo is echt fantastisch, net als je nieuwe layout van je website. Ik ben trouwens heel benieuwd naar he e-book!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches