Leuke Dingen #25 - Charlie's Kitchen

Leuke Dingen #25

Het heeft even geduurd, maar dan hebben we wel weer een toffe leuke dingen blog. Met daarbij wat shots -niet altijd even mooi, dat weet ik-, van wat ik de laatste twee weken heb uitgespookt. Maar ook een hele leuke winactie, die je gewoon niet wilt missen!

Houd jij van pancakes?

leuke dingen

Alles pancake-lovers opgelet! Zondag 26 februari om 17:15 organiseer ik samen met Mook Pancakes HET pancake-event van het jaar. Houd jij van gezelligheid, lekker eten en wil jij met mij op zoek naar de lekkerste combinatie? Geef je dan nu op via info@charlies-kitchen.nl .

leuke dingen

 

leuke dingen

Nog meer leuke dingen!

Heel Zaandam aan Charlie’s Daghap

Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen op mijn blog, is er een nieuwe “droom” uitgekomen. Ik ga elke donderdag iedereen enthousiast maken met mijn gezonde daghap. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, dus ik was aanwezig bij de ladies night  in Pathé om het te promoten.

Leuke dingen

De eerste berichtjes komen binnen, zo tof!

leuke dingen

En dan kom je er op de sportschool achter dat je in stijl op pad bent!

Leuke dingen

Emotie-eten of emotie-shoppen?

Absoluut emotie-shoppen, dat ben ik helemaal! Drukke dagen achter de rug, er is veel gebeurd en er moeten keuzes gemaakt worden. HELP! Perfect, dagje Amsterdam en pinnen maar 😀

leuke dingen

Million dollar smile

Aangezien ik heel vaak de vraag krijg hoe ik aan zo een mooie glimlach kom, heb ik besloten mijn geheim met jullie te delen. Nee, ik bleek mijn tanden niet! Buiten dat ik let of het gebruik van koffie en bijvoorbeeld rode wijn, gebruik ik coco clean. Coco clean is 100 % natuurlijk en helpt bij het gezond houden van jouw gebit. Ik heb zoveel soorten tandpasta en mondwaters geprobeerd, niks gaf dezelfde resultaten als Coco. Elke ochtend begin ik met 10 minuten spoelen rond mijn tanden en tandvlees, spuug de olie uit, drink 2 glazen water en poets daarna pas mijn tanden. En niet alleen helpt het mij met een stralende witte glimlach, ook zorgt het voor een frisse adem door het tegen gaan van bacteriën. Het is even wennen, kies op de website een smaak en hou het minimaal 10 dagen vol. Een aanrader voor iedereen!

leuke dingen

Uiteraard ben ik ook op pad geweest om de nodige gin te drinken met vriendinnen. Lekker genieten en dansjes doen!

leuke dingen

Gefeliciteerd GRADA!

Win dit geweldige glutenvrije pakket!

In samenwerking met Eat Naturel, Mister Free’d en Kingsoba, mag ik dit reusachtige pakket weggeven.

Hoe tof is dat?

Meedoen is heel simpel, reageer hieronder (comments) en de winnaar wordt dinsdag bekend gemaakt!

Liefs,
Charlotte

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Ontbijt

Ontbijtpannenkoekjes met gezonde chocoladesaus

Avondeten

Truffelpasta met romige paddenstoelen

Healthy snacks

Cinnamon cupcakes

191 reacties op “Leuke Dingen #25”

 1. Avatar

  Wat een heerlijk pakket zeg! En bomvol lekkere producten die ik in het dagelijks leven ook gebruik, dus absoluut meer dan welkom!

 2. Avatar

  Jaaa ik zag het pakket al vaker langskomen bij bloggers en was stiekem een beetje jaloers omdat er voor mij heel veel dingen inzitten die ik gebruik of kan gebruiken in mijn glutenvrije dieet! Ik doe dus zeker mee met je winactie!

 3. Avatar

  Oh super! Ik zou graag voor mijn moeder meedoen. Ze weet sinds een tijdje eindelijk waar ze toch zo’n buikpijn van kreeg … gluten. Dus dit zou echt tof zijn voor haar. Kan ze kennismaken met nog meer producten die lekker zijn, maar ook glutenvrij. Nomnomnom… 🙂

 4. Avatar

  Jaa, wat een lekker pakket. Vol met heerlijke producten die ik graag wil proberen en die goed in mijn dagelijkse eet patroon passen.

 5. Avatar

  Wauw wat een fantastisch gaaf pakket met allemaal gezonde producten. Ben al een tijdje bezig om gezond te eten, en volg je Facebook en Instagram al een tijdje. Je recepten zijn erg smakelijk en prima te maken. Als ik dit pakket zou winnen is dat zeker een aanvulling..:) ik wacht in spanning af

 6. Avatar

  Stiekem was ik zo jaloers op alle bloggers die dit pakket thuis kregen.. Hoe leuk is het dat jij dan nu deze winactie hebt!! Hopelijk ben ik de gelukkige binnenkort die dit enorme pakket mag gaan uitpluizen en de producten kan gaan ontdekken.

 7. Avatar

  Oh wat ik dol op de repen van eat naturel! Met dit reusachtige pakket kan ik ook alle andere lekkere producten uitproberen!

 8. Avatar

  Dit pakket zag ik al vaker voorbij komen en werd stiekem zelfs een beetje jaloers! Sinds 3 maanden moet ik glutenvrij eten en dat is als beginneling best lastig! De bezoekjes aan de supermarkt duren iets langer, want alle etiketten moeten goed gelezen worden (& als student ook
  de prijskaartjes, want jammer genoeg is het wat duurder ) Ik ben nu vooral bekend met de eat natural producten, en de anderen zijn voor mij nog nieuw,
  maar ik wil ze maar al te graag proberen!!

 9. Avatar

  Hmmm. dat pakket ziet er heerlijk uit, ik zou deze graag willen winnen! Ik hou erg van de eat natural repen en daarom ben ik ook benieuwd naar de rest van de producten 🙂

 10. Avatar
  Miranda Brongers

  Wat een super gave artikel weer zeg!!! Mag je altijd graag lezen☺ en wat mag je weggeven Hoe VET is dat!!!!!! Hen je zelf de producten ook???? Oooooooo ik ben zoooooooo benieuwd!!!!! Natuuuurlijk doe ik mee!!!!! Wie wil dit nou niet winnen??? Allemaal lekkers, gezonde dingen ooooo ik ben benieuwd en het ziet er zo lekker uit allemaal…. wat suuuuuper lief dat je dit mag weggeven zeg!!! ❤ echt lief!! En dat je dit met ons deelt… ik doe dan ook heel heel heeeeeel graag mee!!!!!! En nu maar duimen dat ik de gelukkige mag zijn succes met uitkiezen lieve schat, zal niet makkelijk zijn.. toi toi toi en een super fijn weekend!!! Liefs

 11. Avatar

  Jij bent zó goed bezig je dromen te verwezenlijken! Zo mooi dat je daarin anderen meeneemt <3 Natuurlijk maak ik ook graag kans op zo'n mooi pakket, wie wil zijn of haar gezonde lifestyle daar nou niet een boost mee geven?! Ga jij vooral lekker zo door met inspireren, je bent een prachtvoorbeeld! <3

 12. Avatar

  Heb besloten dat 2017 MIJN jaar wordt, met full focus op mezelf en daar hoort uiteraard ook gezond eten bij, dus dit pakket zou een mooi kadootje zijn voor mezelf 🙂

 13. Avatar

  Wat zou ik het graag winnen!
  Regelmatig mislukken mijn gerechten omdat ik geen keukenprinses ben.
  Hiermee zou ik weer de moed hebben om het op te pakken

 14. Avatar

  Super gaaf Charlotte om mee te kijken in jouw druk leventje! Je bent een inspiratie voor mij! Ik ben beginnend blogger in Healthy food en in april start mijn opleiding als diëtist. dankzij mensen zoals jij lijkt het minder eng om die stap te maken! Ik zou dit pakket graag willen hebben want Ik kan alle variatie en goede producten gebruiken! Keep up the good work! Liefs Renee

 15. Avatar
  Femke Hollander

  Oooh wordt dit dan de eerste keer dat ik iets ga winnen.. en is het direct dan dit mega pakket? #heelhardduimen #please!

 16. Avatar

  Oeh Charlotte wat een toffe prestaties weer deze week, en wat een tof pakket! Ik zou heeel graag kennis willen maken met deze producten. Een paar wel eerder geprobeerd, maar toch veel nog niet ivm mijn studentenbudget hihi. Vooral de repen en crackers zouden erg van pas komen tijdes mijn tentamenweek die er helaas alweer aankomt.

 17. Avatar

  Wat een leuke actie! dit wil ik wel heel graag winnen 😉 Al die lekkere produkten die ik met mijn PDS ook nog eens kan verdragen!

 18. Avatar

  Wat een prachtig pakket! Ik wil graag meedoen voor mijn 6 jarige dochter Liv omdat ze glutenvrij moet eten en dit ondanks haar leeftijd super serieus neemt en het onwijs goed doet . Je zult begrijpen dat ik onwijs trots op haar ben en dit pakket zou écht een cadeautje zijn!

 19. Avatar
  Nadine Ammeraal

  Lastig, lastig
  Wat zou ik nu weer reageren om hopelijk jou te inspireren..? Dat is nog best lastig!
  Foodlover I am en ook Mook Pancakes heb ik al een aantal keerg bezocht. Er zijn dus gelukkig overeenkomsten! Nu zou ik dit heerlijke geweldige pakket zo graag willen winnen on ook mijn familie ervan te kunnen overtuigen hoe lekker gezond eten/koken/bakken is en hoe leuk het eigenlijk is om samen in de keukem te staan.

  Like always #inittowinit ❤

  Laten we duimen xxx

 20. Avatar

  Oehhh jaaaa tof pakketje! Lekker en makkelijk als tussendoortje tijdens het studeren Helaas onbetaalbaar als arm studentje haha! xx

 21. Avatar

  Wat word ik toch altijd blij van jou leuke post. Een positieve motivatie, een lekker recept. Echt super leuk! Natuurlijk doe ik nu mee om jou super leuke pakket te winnen!!

 22. Avatar

  Wat lijkt me dit een fijn pakket om te winnen! Ik ben hard aan het lijnen sinds 5 weken, met hulp, en al 7 kilo kwijt. Ik wil graag op een andere manier gaan eten en denk dat dit mooie pakket mij er zeker bij gaat helpen!

 23. Avatar

  Heel graag! Om samen te delen met een vriendin die sinds deze week geen gluten meer gaat eten vanwege intolerantie! Dit helpt haar natuurlijk goed op weg om nieuwe producten uit te proberen!! ☺

 24. Avatar

  Wauw! Wat een leuke blog weer! En
  wat ziet dat pakket er goed uit hihi 🙂
  Ik zou het echt tof vinden om een keer glutenvrije producten te testen en te kijken wat het met mijn lichaam doet.

  xxx Merel

 25. Avatar

  Jij gaat ook gewoon maar door. Heerlijk al die enthousiasme! Net als dat hele pakket overigens. Ik zie alleen maar heel veel hele lekkere dingen, die ik samen met mijn lieve vriendinnetjes kan opeten!

 26. Avatar

  Super leuk pakket. Zag het bij veel foodbloggers voorbij komen en was stiekem wel jaloers, want dit had ik ook graag willen hebben. Ik hoop het te winnen zodat ik weer allemaal lekkere gerechtjes kan maken en uitproberen 🙂

 27. Avatar

  Wat word ik toch blij van jouw blogs en happy face! Je oprechtheid en openheid spreken voor je 🙂

  Natuurlijk maak ik ook graag kans op het pakket…want jeetje, dat wil toch iedereen?? Nu ik zelf druk bezig ben voor anderen met mijn bedrijfje, denk ik te weinig aan mezelf en zo’n pakket zou dan echt een verwennerij zijn.

 28. Avatar

  Fijne blog weer met allerlei leuke dingen, heel leuk om te lezen! Helaas kan ik niet bij het Pancake-event zijn (balen!!), maar alvast heel veel plezier!! Ik vind je daghap er wel heerlijk uitzien ook! En het pakket, wauwie!! Allemaal lekkere dingen met lekkere én gezonde producten die ik graag wil uitproberen om lekkere receptjes voor mijn blog te maken! Liefs Sophie

 29. Avatar

  Ik wil dit pakket dolgraag winnen! Ben nu bezig met een 9 daagse detox en wil het gezond eten daarna heel graag vasthouden. Dit pakket zou daar enorm bij helpen 😉

 30. Avatar

  Wat een superleuke actie 🙂 ik zou heel graag dit pakket winnen. Lekker experimenteren in de keuken ermee. Staan heerlijke producten bij die passen binnen mijn glutenvrije dieet 😉

 31. Avatar

  Dit pakket is:
  Glutenvrij
  Energierijk
  Wauw
  Enorm
  Lekker
  Duurzaam
  Indrukwekkend
  Gezond
  Kortom echt G-E-W-E-L-D-I-G!

 32. Avatar

  Lekkere gerechtjes frobelen hoort ook wel bij leuke dingen doen! Lekkere gerechtjes maken van dit pakket, dat ik al té vaak voorbij heb zien komen op instagram bij alle foodies, dat zou ik wel heeeeeel graag willen doen! Gaaf dat je de mogelijkheid bied om daar kans op te maken Charlie ☺️

 33. Avatar

  Heerlijk pakket voor de buurvrouw die heel streng glutenvrij eet! Kan ik misschien iets leuks voor haar maken en de rest geven .

 34. Avatar
  Jolien steyfkens

  Oehhh HABBA HABBA! Ideaal pakketje om mezelf gezond te houden En wat zou ik graag eens naar Nederland komen om die daghap te proberen!!

 35. Avatar

  Niet te geloven wat een gaaf pakket geeft jij weg! Ik kom graag een kansje wagen. De winkans is klein maar deze actie kan ik niet laten liggen. Ik hoop op een beetje geluk!

 36. Avatar
  Carolien Nieman

  Wauw Super leuke aktie. Lijkt me echt super om zo’n pakket te winnen. Ken al wel wat dingen wat erin zitten maar zou ook graag wat nieuwe dingen willen proeven

 37. Avatar

  Wauw! Wat een een pakket.
  Zou het pakket graag willen winnen voor mijn vriend. Diagnose glutenallergie nooit gekregen maar heeft wel klachten bij het eten van tarwe producten. Dit pakket zou dus super bij zijn eetgewoonte aanpassen!
  Charlie je bent een topper lees altijd graag je blogs!

 38. Avatar
  Margreet Plaisier

  Ik doe graag mee! Wat een fantastisch mooi pakket! Met mijn lekkende darm en intolerantie voor gluten wordt mijn lijf hier heel gelukkig van!! Nu duimen dat ik de winnaar zal zijn…..

 39. Avatar

  Wauw Charlie,

  Wat een leuke leuke dingenblog! Wat komen er mooie dingen op je pad, stoer hoor!
  En helemaal leuk dat je dit mooie pakket met ons wilt delen. Allemaal lekkere dingen die ik ook mag…jahoe!Ik doe dus heel graag mee!

 40. Avatar

  Jaaa natuurlijk wil ik kans maken op dit geweldige pakket! Wat een prachtige spullen zitten erin en ik weet daar zeker wel raad mee. Ik probeer steeds meer glutenvrije dingen uit omdat het toch wat beter voor mijn darmen is maar met dit pakket kom ik zeker wel even vooruit, super!

 41. Avatar

  Oehhh nomnomnom…! Wat een LEUK! pakket!!!
  Allemaal lekkere dingen die ik straks Goed kan gebruiken als de kleine spruit (baby dus 😉 er is…!
  Hoef ik mijn man niet op pad te sturen voor producten waar hij waarschijnlijk geen weet van heeft 😉

 42. Avatar
  jacquelien rossel

  Wat een heerlijk pakket lijkt ons dat. Onze dochter is nu 5 maanden glutenvrij en we zijn dus steeds op zoek naar goede lekkere producten.

 43. Avatar

  Wat een fijne en leuke dingen beschrijf je weer! Super tof dat je droom van de daghap is uitgekomen! Helaas is Rotterdam net beetje verweg… Hopelijk kun je lekker verder blijven groeien en kom je misschien wel dichterbij!
  En wat een luxe pakket, dat is natuurlijk voor ons als volger weer een droom die uitkomt!
  Succes met al de dingen die nog komen gaan en vergeet niet soms even tot rust te komen en te genieten van wat je al hebt bereikt!!

 44. Avatar

  Aah cool pakket! Deze wil ik graag voor mijn mamsie winnen! Die heeft gluten allergie! Met de carnaval blijf ik daar logeren! Zo kan ik iets terug doen voor der!

 45. Avatar

  Ik wilde al wat vaker glutenvrij gaan eten. Dit pakket kan er voor zorgen dat ik straks niet anders meer wil!! Toffe actie!

 46. Avatar

  Wauw wat gaaf van de daghap!! Zoiets lijkt mij ook wel heel leuk om te doen! Lezen we daar nog eens een update over hoe dat precies gaat en hoe je het aanpakt? Lijkt mij leuk.
  Ik zou heel graag het pakket willen winnen, ik heb op de gezondheidsbeurs ook kennis gemaakt met de crackers van feed en ben helemaal fan!!

 47. Avatar

  Ahh super leuk pakket!!
  En super lekker!
  *Keeps fingers crossed*
  Die pannenkoeken zien er trouwens echt hemels uit op de foto!!

 48. Avatar

  Ooooo, dat lijkt mij heel fijn om te winnen! Allemaal heerlijke producten waar ik erg blij van word☺️ Ik krijg vrijdag de uitslag van mijn coeliakie test, dus deze producten komen hoe dan ook van pas

 49. Avatar

  Ooooeh lekker hoor! Altijd fijn om zo’n pakket te winnen. Ziet er voortreffelijk uit! En die pannekoeken trouwens ook. Dat gaan we morgen maken voor het ontbijt denk ik hihi.

 50. Avatar

  Wauw dit pakket zou me goed op weg helpen om mijn gezonde lifestyle verder uit te breiden en te onderhouden! Dit werkt weer positief op mijn herstel!

 51. Avatar

  Uhihi zo te zien ben ik niet de enige die dit a pakket geweldig vind en er word dus sowieso iemand heel blij gemaakt! Maar wat een pakket super gaaf en ook zo leuk om lekkere dingetjes in de keuken te hebben die weer een nieuwe inspiratie vormen voor een nieuw gerecht! Koken is m’n grootste passie en het uitproberen van nieuwe dingen die binnen mijn PDS dieet passen zeker! Xx

 52. Avatar
  Esther van Oudheusden

  Wat een heerlijk en MEGA groot pakket Ik zou dit heel graag willen winnen…bij ons in de winkels kun je dit allemaal niet vinden helaas! Maar wat ben ik gek op deze merken Ik hoop dat ik een kansje mag maken!!

 53. Avatar

  Stiekem was ik een beetje jaloers toen ik in allerlei insta stories dit pakket zag voorbij komen bij insta-foodies die ik volg. Woow dit zou ik ook graag willen, ben deze merken aan het proberen, kijken wat ik lekker vind. Het jammere is dat deze producten allemaal niet bij ons in de buurt te koop zijn. De dichtstbijzijnde supermarkt waar ze 2 soorten eat natural hebben is al 15km verderop. Zo uitgestreken woon ik hier. De andere producten hebben ze er niet eens… tijd om er verandering in te krijgen. Ben zo benieuwd.

 54. Avatar

  Super leuke winactie! Hiermee zou ik zoveel nieuwe en gezonde recepten kunnen uitproberen
  Ik zou het pakket ontzettend graag willen winnen

 55. Avatar
  Mariska van Meer

  Ik ga es kijken waar dat Mook pancakes is want gezelligheid, lekker eten en jij (met wat lekkere drankjes) zijn volgens mij een super leuke combinatie! 😀
  Maar ik wilde eigenlijk reageren dat ik ook graag kans wil maken op deze super lekkere winactie! Heb het al een paar keer langs zien komen en tis toch geweldig wat voor lekkers hier allemaal in zit! Dus yesyes, duimen maar 🙂

 56. Avatar

  Wat een super leuke blogs … insirerend en wauw wat een gaaf pakket . Ja wie wil er niu zo iets niet winnen .. maar ik gun het iedereen dus allemaal heel veel succes ..☘️

 57. Avatar
  Alexandra Honings

  Wat een geweldig pakket, daar zitten heerlijke dingen in om uit te proberen. Ik doe dus heel graag mee. Eten testen… Zou dat een fulltime baan kunnen zijn? 🙂

 58. Avatar

  Leuke blog meid, zoals altijd! En wat een gaaf pakket met lekker producten! Ze passen perfect in mijn gezonde levensstijl! Ik ga zeker en vast duimen!

 59. Avatar

  Hee Charlotte!!
  Zoals je weet zit ik nu in Lissabon en heb het hartstikke naar mn zin. Helaas is het hier bijna onmogelijk om gezonde dingetjes te kopen. Een normaal pak yoghurt kennen ze hier niet eens!
  Het pakket hoeft niet helemaal naar Lissabon hoor! Mijn moeder komt me binnenkort opzoeken en kan dan wat dingetjes meenemen!! (: Natuurlijk mag ze zelf ook wat houden… Hihi!
  Super tof om te lezen dat je daghap zo goed gaat! Wanneer ga je internationaal (lees: lissabon)
  Liefs

 60. Avatar

  Ik zou heel graag dit pakket willen winnen. Vraag me namelijk af wat het effect van geen gluten eten heeft op mijn lichaam. Zou me heel erg helpen om dit te ontdekken.

 61. Avatar

  Dit zou ik heel graag willen winnen om alle nieuwe dingen uit te proberen. Veel is zo duur dat als ik wat nieuws zie ik het niet meteen koop maar nu zou ik alles kunnen uitproberen en wie weet wat een lekker dingen er bij zitten!!!

 62. Avatar

  Ik vind jouw blog altijd zo leuk om te lezen ! Niet alleen is het af en toe mega grappig, maar ook heel serieus. Dit pakket lijkt mij echt geweldig, ik ben er sinds kort achter gekomen dat ik een glute allergie heb. (Vandaar de buikpijn altijd ) nu ben ik dus op zoek naar dingen die ik wél zonder zorgen kan eten. Dit pakket komt dus heel goed uit !!!!

 63. Avatar

  Lijkt me heel tof! Ik begin alle ins & outs eindelijk een beetje door te krijgen en toe te passen.. and I feel gooood! Dit zou een steun in de rug zijn om vol te houden!

 64. Avatar
  Bianca van der Linden

  Hoi hoi,
  Wauw wat een te gekke actief zeg! Ik zou dit heel erg graag willen winnen. Ik ben nog geen twee weken tarwevrij aan het eten en echt al veel van mijn vage klachten zijn weg. Ik heb alweer kunnen sporten en daarna nog energie over! Helemaal blij maakt me dat. Het is wel een hele omschakeling en is het nu echt zoeken naar de juiste producten. Dit pakket winnen zou me echt enorm helpen!

 65. Avatar

  Een vriendinnetje van mij heeft een gluten- en lactose intolerantie en heeft de laatste tijd vaak laast van haar buik waardoor ze leuke dingen moet laten. Haar verassen met dit pakket zou geweldig zijn!

 66. Avatar

  Wat een tof pakket! Ik zou het heel graag winnen om iets glutenvrij’s te bakken voor het kindje van een kennis. Zij heeft coeliakie en mag op verjaardag niet van de ‘gewone’ taart eten. Meestal krijgt ze gezonde vervangers maar toch wil ze graag bij de rest horen, zich niet anders voelen.
  Daarom is dit de uitgelezen kans om haar, en haar familie op een glutenvrij baksel (en de rest van deze producten) te trakteren gemaakt van deze heerlijke producten!

 67. Avatar

  Wat een heerlijk pakket! Samen met de inspiratie van jouw website gaat het vast lukken om hier veel lekkers mee te maken!

 68. Avatar

  Wauw gaaf! Ik vlieg donderdag voor een spannend avontuur namelijk een 6-daagse marathon wedstrijd in Spanje en dit pakket kan mij fantastisch ondersteunen met de juiste voedingstoffen! Past nog precies in mijn koffer!

 69. Avatar

  Wauw, dat ziet er heerlijk uit. Ik zou het supertof vinden om al dat lekkers te winnen. Eindelijk is het me gelukt om op mijn manier weer te leren genieten van eten. Dit pakket zou mooi bij kunnen dragen aan die genietmomentjes!

 70. Avatar

  Wauw!!! Wat een winactie! Heel erg gaaf! Met allerlei allergieën hier in huis, komt dit pakket heel erg goed van pas! Heerlijk!!

 71. Avatar

  Sinds 2 jaar glutenvrij en ik voel me daardoor een stuk fitter en actiever! Daarom zou dit pakket een mooie aanwinst zijn en dus zeer welkom!

 72. Avatar
  Faye van Zutphen

  Vanaf januari bezig met afvallen, en dat gaat tot nu toe super goed. Glutenvrije producten helpen mij hier goed bij en daarom zou dit een fantastisch cadeau zijn! Ik ga bijna een weekend weg met mijn schoonfamilie en zou dit pakket dan mooi mee kunnen nemen.

 73. Avatar

  Wat een geweldige overvolle box! Ik heb hem al een aantal keer voorbij zien komen bij andere blogger en vloggers en werd stiekem wel een beetje jaloers. Zo’n heerlijke, verantwoorde en natuurlijke producten pakket wilt iedereen wel op zijn/haar deurmat vinden. Daar komen we de komende maanden wel mee door, op naar een (killer)summerbody☉

 74. Avatar

  Oh wat lekker! Deze zou ik heel graag willen winnen 🙂 Ik ben sinds vandaag begonnen om mijn eetpatroon drastisch te veranderen en deze producten passen erg goed in mijn rijtje! En daarbij ook nog eens goed voor mijn motivatie.. 🙂 probeer het dus graag uit!

 75. Avatar

  Wat een super leuke blog weer! Echt tof om te zien dat jij zo lekker je eigen ding kan doen. En ook een heel leuk pakket! Ik probeer zelf ook wat meer te experimenteren met eten en dit lijkt me een super lekkere toevoeging!

 76. Avatar

  Heel graag voor een lief (zwanger) vriendinnetje van mij! Zij wordt ziek van gluten, zo’n pakket zou ik haar enorm gunnen! 🙂

 77. Avatar

  Waaaaaaaah, dit pakket wil ik heel graag. Ik hoor alleen maar positieve berichten over deze producten, dus ben erg benieuwd:D Past helemaal in mijn eetpatroon dus kom maar op!!

 78. Avatar

  Super leuk en gaaf pakket! Wij zijn Bobbie Schipper en Eva Wijnker en beginnend ondernemers van onze onderneming SOUPEL. De onderneming staat nog in de kinderschoenen, maar het beloofd een verfrissende en SOUPELE onderneming te worden. Wij zijn in juni beiden afgestudeerd diëtisten en certified NSCA personal trainers en vanuit onze gedeelde interesse in gezondheid, voeding, sport en SOUP zijn wij allereerst het media platform SOUPEL (te vinden op Facebook en Instagram) gestart. Wij willen hier SOUP recepten delen, SOUPELE moves, SOUPELE beats om het weekend in te luiden, SOUPELE praat en interviews en SOUPEL geschreven artikelen en tips met de wereld delen. Deze week staat er een fotoshoot op het programma, en wij zouden het super vinden om dit pakket te winnen en hier ons eerste artikel over te schrijven.
  Liefs SOUPEL (Bobbie en Eva)

 79. Avatar

  Wat een super gaaf en heerlijk pakket! Ik ben dol op de repen van Eat Natural een echte toevoeging! Dit pakket ga ik samen met FoodLies delen als ik zou winnen. Heeft zij weer wat leuks om te reviewen op haar blog en ik weer een heerlijk voorraad tussendoortjes en super lekkere producten om mee te variëren bij het ontbijt! Deze box past perfect binnen ons eetpatroon, geweldig!

 80. Avatar

  Oh WoW heel gaaf pakket . Zou ik zeker wel willen problemen. Nu ik zwanger ben probeer ik op mijn eten te letten. Alles voor de baby. ☺ kan dit pakket zeker bij helpen. Zo fingers crossed

 81. Avatar

  Een echte toeving aan mijn ontbijt en tussendoortjes voor genoeg variatie! Ik ben al bekend met veel repen maar de repen van eat natural heb ik nog niet gehad! Daarnaast wil ik hem graag delen met mijn lieve zus aangezien ze bezig is met een gezonde levensstijl! Misschien ook nog wel een review op mijn blog waar! En het fijne is dat het glutenvrij is! In ieder geval geen buikpijn!

 82. Avatar

  Yes! Om na mijn maand lactosevrij en helaas niet minder klachten, nu dan de grote glutentest te doen!! Dit pakket zal dat wel wat makkelijker maken, want ik kijk er tegenop believe me

 83. Avatar

  Graag voor mijn collega, is zo bezig met haar gewicht ( te weinig, moet aankomen ). Woont net op haarzelf, leuk cadeau

 84. Avatar
  Fieke Westerlaken

  Ah wat een supergaaf pakket! Ik zou hem heel graag willen winnen en dan delen met mijn lieve zwangere zus, zodat ze ondanks haar voedselintoleranties en haar zwangerschap toch kan genieten van lekkere dingen

 85. Avatar

  Hihi, emotie-eten en emotie-shoppen zijn twee dingen waar ook ik me regelmatig schuldig aan maak! Niks is een beter medicijn op een baaldag dan shoptherapie. Ik maak graag kans op dit fantastische pakket, mijn vriend en ik zijn beide groot dan van de Eat Natural producten

 86. Avatar

  Wat een geweldig pakket! Ik heb deze al op vele blogs en instagram accounts voorbij zien komen en wat ziet die doos we top uit! Zeker nu ik weer beter op mijn eten aan het letten ben zou dit een super goede motivatie zijn. Enne trouwens, je daghap klinkt goed! In welke regio is deze te bestellen? Nu maar duimen

 87. Avatar

  Ohh in zie het al, helaas niet in de buurt voor mij. Wie weet dat charlies kitchen ooit zo groeit dat de daghap landelijk verkrijgbaar is, dat zou super zijn!

 88. Avatar
  Jacquelien van Heerwaarden

  Owww maar dat is leuk!! Heb binnenkort een heerlijk weekjes vakantie en dan zou dit pakket goed van pas komen! Lekkere en gezonde uitproberen! Ik zeg: laat maar doorkomen dat pakket!!

 89. Avatar

  Ik zou dit pakket heel graag voor m’n nichtje winnen. Zij heeft coeliaki en mgv dus geen gluten. Zo’n pakket zou bij haar dus heel goed terecht komen.

 90. Avatar

  Wauw wat een super pakket. Ik doe heel graag mee! Ben mijn lifestyle aan het veranderen dus dit zou heel goed van pas komen!

 91. Avatar

  Gaaf! Ik wil deze dingetjes heel graag uitproberen! Ik wil al een tijdje proberen glutenvrij te eten, ben benieuwd of het me bevalt!

 92. Avatar

  Hoi ik zou heel graag dit pakket willen krijgen omdat ik heel lang met eten en zelfbeeld struggle (ik heb een eetstoonrnis) en heel erg houd van gezonde voeding maar niet weet hoe ik dit op een goede gezonde manier moet combineren. Ik hoop daarom dat dit pakket me gewoon extra kracht geeft en me steunt om beter te worden en mijn leven weer een beetje terug te krijgen!

 93. Avatar

  Zo’n lekker, leuk pakket! Wil ik zeker een uitproberen! Alles glutenvrij.. perfect voor mij! Wil dat heel graag eens uitproberen maar vind in mijn buurt niet veel lekkere producten.

 94. Avatar

  Oh wauw wat een mooi pakket! Ik heb PDS en krijg altijd zoon opgeblazen buik als ik veel gluten eet. En warme gebakken broodjes en granenrepen zijn gewoon niet te weerstaan…

 95. Avatar
  Kayleigh Bradley

  Jaa want mijn lieve vriend heeft een Tarwe allergie en mag sinds kort Zijn lievelingsbrood niet meer door een recept wijziging. Hopelijk zit hier van allerlei nieuwe lekkere dingen tussen.

 96. Avatar
  Michelle van Arkelen

  Gelukkig zag ik optijd deze winactie nog! Ik doe graag mee, niet voor mezelf maar voor me lieftallige moeder die moet leren zonder gluten te leven. Met dit pakket kan im haar laten zien dat het ook gewoon lekker kan zijn! 🙂

 97. Avatar

  Op de valreep nog even meedoen. Wat een feestpakket dit! Zag het al bij andere bloggers voorbij komen en stiekem maakte dit me jaloers. Eet namelijk sinds een tijd glutenvrij om te kijken of dit me van mijn darmproblemen af kan helpen, dus dit pakket is meer dan welkom!

 98. Avatar

  Nog even op de valreep…. We hebben net een nieuwe keuken en eindelijk heel veel bergruimte! Ik zou graag mijn allerliefste vriendin willen verassen met dit pakket, en dan heb ik er natuurlijk stiekem ook wat aan 😉 En al deze mooie producten zouden niet misstaan in onze nieuwe keuken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches