Het heeft even geduurd, maar dan hebben we wel weer een toffe leuke dingen blog. Met daarbij wat shots -niet altijd even mooi, dat weet ik-, van wat ik de laatste twee weken heb uitgespookt. Maar ook een hele leuke winactie, die je gewoon niet wilt missen!

Houd jij van pancakes?

leuke dingen

Alles pancake-lovers opgelet! Zondag 26 februari om 17:15 organiseer ik samen met Mook Pancakes HET pancake-event van het jaar. Houd jij van gezelligheid, lekker eten en wil jij met mij op zoek naar de lekkerste combinatie? Geef je dan nu op via info@charlies-kitchen.nl .

leuke dingen

 

leuke dingen

Nog meer leuke dingen!

Heel Zaandam aan Charlie’s Daghap

Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen op mijn blog, is er een nieuwe “droom” uitgekomen. Ik ga elke donderdag iedereen enthousiast maken met mijn gezonde daghap. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, dus ik was aanwezig bij de ladies night  in Pathé om het te promoten.

Leuke dingen

De eerste berichtjes komen binnen, zo tof!

leuke dingen

En dan kom je er op de sportschool achter dat je in stijl op pad bent!

Leuke dingen

Emotie-eten of emotie-shoppen?

Absoluut emotie-shoppen, dat ben ik helemaal! Drukke dagen achter de rug, er is veel gebeurd en er moeten keuzes gemaakt worden. HELP! Perfect, dagje Amsterdam en pinnen maar 😀

leuke dingen

Million dollar smile

Aangezien ik heel vaak de vraag krijg hoe ik aan zo een mooie glimlach kom, heb ik besloten mijn geheim met jullie te delen. Nee, ik bleek mijn tanden niet! Buiten dat ik let of het gebruik van koffie en bijvoorbeeld rode wijn, gebruik ik coco clean. Coco clean is 100 % natuurlijk en helpt bij het gezond houden van jouw gebit. Ik heb zoveel soorten tandpasta en mondwaters geprobeerd, niks gaf dezelfde resultaten als Coco. Elke ochtend begin ik met 10 minuten spoelen rond mijn tanden en tandvlees, spuug de olie uit, drink 2 glazen water en poets daarna pas mijn tanden. En niet alleen helpt het mij met een stralende witte glimlach, ook zorgt het voor een frisse adem door het tegen gaan van bacteriën. Het is even wennen, kies op de website een smaak en hou het minimaal 10 dagen vol. Een aanrader voor iedereen!

leuke dingen

Uiteraard ben ik ook op pad geweest om de nodige gin te drinken met vriendinnen. Lekker genieten en dansjes doen!

leuke dingen

Gefeliciteerd GRADA!

Win dit geweldige glutenvrije pakket!

In samenwerking met Eat Naturel, Mister Free’d en Kingsoba, mag ik dit reusachtige pakket weggeven.

Hoe tof is dat?

Meedoen is heel simpel, reageer hieronder (comments) en de winnaar wordt dinsdag bekend gemaakt!

Liefs,
Charlotte