Bij Leuke Dingen hoort natuurlijk chocolade. Heel vervelend die foodpost gedurende de week (maar niet heus hahaha). En deze week was niet alleen ik intens gelukkig, ook mijn katjes hadden een flinke verwenpartij. Ik kreeg namelijk een mega doos vol met lekkers voor mijn kanjers. Daar waren ze blij mee, maar met de doos waren ze helemaal blij. Lekker opgerold met ze tweetjes. Wie zegt dat ze alleen snoepjes willen? Zij willen (ook) een doos!

Leuke Dingen

Leuke Dingen

Hoe de week begon

Ik had zoals gewoonlijk weer een drukke week, een strakke planning en toffe dingen op die planning. Maandag zat ik op kantoor bij Fitgirls. Heerlijk samen werken met andere ondernemers, creatievelingen en vriendinnen. Nogmaals, voor mijzelf gaan is de beste keus die ik ooit heb gemaakt maar altijd alleen thuis bloggen is wel een beetje lonely. Ik houd van mensen om mij heen, kunnen sparren en tussen het werken door ontspannen.

Leuke dingen

Charlie’s Daghap klinkt toch geweldig?

Dinsdag had ik weer een meeting bij Manzo’s in Zaandam. Zoals jullie weten verzorgde ik de daghap elke donderdag en we zijn nu druk bezig om het in een nieuwe jasje te steken. Houd mijn site en die van Wonders goed in de gaten want vanaf februari kun je elke donderdag genieten van een verse Charlie maaltijd! Hoe cool is dat?

Leuke Dingen

Maar ook had ik een fotoshoot voor wat nieuwe social media foto’s. Ik houd daarvan, lekker optutten, nieuwe kleding aan en lief lachen naar de camera.

How cute…

Leuke Dingen

Maar ook in de gym wil ik er wat beter bijlopen dus samen met met bilmaatje en super dad ging ik woensdagochtend naar de Nike outlet om zoveel mogelijk nieuwe outfits te scoren. Charlie blij!

Leuke Dingen

En dan die taart…

Donderdag kwam ik terecht bij Pluk in Amsterdam met een vriendin. We hebben daar heerlijk geluncht en vooral heel erg bijgekletst. Ik kon natuurlijk niet weggaan zonder hun “beroemde” taart te hebben geproefd. Zo blij als een klein kind ging ik ook nog naar huis met een extra stuk. Op één been kun je niet lopen toch? Houd deze week mijn blog in de gaten en dan vertel ik jullie alles over Pluk!

Leuke Dingen

Meet Hanja de Boer

Hanja is mijn topper achter de schermen, niet alleen steunt zij mij in mijn hysterische enthousiasme, ze is vooral heel erg goed in het plannen, teksten “her”schrijven en creatief meedenken. Ook Hanja is voor zichzelf begonnen en dat vind ik natuurlijk mega stoer! Zoek jij nog iemand die je kan bijstaan achter de schermen? Bel haar gerust eens voor een kop koffie of thee. Wie weet wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

Leuke Dingen

En nog veel meer leuke dingen…

Samen met Lizz is More​ werken aan ons “project”! Wil jij op een leuke manier meer te weten komen over voeding maar ook gewoon lekkerder in je vel zitten? Houd ons dan zeker in de gaten de komende weken!

Leuke Dingen

Een hele drukke week in versnelling 5!

Maar toen was mama daar…

Hebben jullie ook zo’n mama die dan zegt; kom jij maar even lekker thuis eten en ontspannen? Lekker zitten, lekker eten en gezellig bijkletsen. Deze avonden zijn de ultieme ontspanning voor mij en deze avonden zijn gewoon GOUD! Maar vooral ook heel erg belangrijk. Dat ik hard en veel werk is niet erg, zolang ik maar mijn momenten pak om weer op te laden.

leuke dingen

Ik heb nu al zin in aankomende week met weer heel veel andere leuke dingen, o.a. een fotoshoot voor mijn E-book, iets met chocola en Charlie’s Daghap!

Liefs,
Charlotte