Leuke Dingen #24 - Charlie's Kitchen

Leuke Dingen #24

leuke dingen

Bij Leuke Dingen hoort natuurlijk chocolade. Heel vervelend die foodpost gedurende de week (maar niet heus hahaha). En deze week was niet alleen ik intens gelukkig, ook mijn katjes hadden een flinke verwenpartij. Ik kreeg namelijk een mega doos vol met lekkers voor mijn kanjers. Daar waren ze blij mee, maar met de doos waren ze helemaal blij. Lekker opgerold met ze tweetjes. Wie zegt dat ze alleen snoepjes willen? Zij willen (ook) een doos!

Leuke Dingen

Leuke Dingen

Hoe de week begon

Ik had zoals gewoonlijk weer een drukke week, een strakke planning en toffe dingen op die planning. Maandag zat ik op kantoor bij Fitgirls. Heerlijk samen werken met andere ondernemers, creatievelingen en vriendinnen. Nogmaals, voor mijzelf gaan is de beste keus die ik ooit heb gemaakt maar altijd alleen thuis bloggen is wel een beetje lonely. Ik houd van mensen om mij heen, kunnen sparren en tussen het werken door ontspannen.

Leuke dingen

Charlie’s Daghap klinkt toch geweldig?

Dinsdag had ik weer een meeting bij Manzo’s in Zaandam. Zoals jullie weten verzorgde ik de daghap elke donderdag en we zijn nu druk bezig om het in een nieuwe jasje te steken. Houd mijn site en die van Wonders goed in de gaten want vanaf februari kun je elke donderdag genieten van een verse Charlie maaltijd! Hoe cool is dat?

Leuke Dingen

Maar ook had ik een fotoshoot voor wat nieuwe social media foto’s. Ik houd daarvan, lekker optutten, nieuwe kleding aan en lief lachen naar de camera.

How cute…

Leuke Dingen

Maar ook in de gym wil ik er wat beter bijlopen dus samen met met bilmaatje en super dad ging ik woensdagochtend naar de Nike outlet om zoveel mogelijk nieuwe outfits te scoren. Charlie blij!

Leuke Dingen

En dan die taart…

Donderdag kwam ik terecht bij Pluk in Amsterdam met een vriendin. We hebben daar heerlijk geluncht en vooral heel erg bijgekletst. Ik kon natuurlijk niet weggaan zonder hun “beroemde” taart te hebben geproefd. Zo blij als een klein kind ging ik ook nog naar huis met een extra stuk. Op één been kun je niet lopen toch? Houd deze week mijn blog in de gaten en dan vertel ik jullie alles over Pluk!

Leuke Dingen

Meet Hanja de Boer

Hanja is mijn topper achter de schermen, niet alleen steunt zij mij in mijn hysterische enthousiasme, ze is vooral heel erg goed in het plannen, teksten “her”schrijven en creatief meedenken. Ook Hanja is voor zichzelf begonnen en dat vind ik natuurlijk mega stoer! Zoek jij nog iemand die je kan bijstaan achter de schermen? Bel haar gerust eens voor een kop koffie of thee. Wie weet wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

Leuke Dingen

En nog veel meer leuke dingen…

Samen met Lizz is More​ werken aan ons “project”! Wil jij op een leuke manier meer te weten komen over voeding maar ook gewoon lekkerder in je vel zitten? Houd ons dan zeker in de gaten de komende weken!

Leuke Dingen

Een hele drukke week in versnelling 5!

Maar toen was mama daar…

Hebben jullie ook zo’n mama die dan zegt; kom jij maar even lekker thuis eten en ontspannen? Lekker zitten, lekker eten en gezellig bijkletsen. Deze avonden zijn de ultieme ontspanning voor mij en deze avonden zijn gewoon GOUD! Maar vooral ook heel erg belangrijk. Dat ik hard en veel werk is niet erg, zolang ik maar mijn momenten pak om weer op te laden.

leuke dingen

Ik heb nu al zin in aankomende week met weer heel veel andere leuke dingen, o.a. een fotoshoot voor mijn E-book, iets met chocola en Charlie’s Daghap!

Liefs,
Charlotte

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches