Leuke Dingen nummer 23 alweer, wat vliegt de tijd jongens. Ongelooflijk, ik probeer echt overal even bij stil te staan maar soms is het zo moeilijk. Ik word geleefd door mijn enthousiasme, een valkuil en daar moet ik zeker op letten. Maar door het schrijven van blogs word ik er even aan herinnerd wat ik allemaal heb gedaan. Wat voor toffe dingen er nog op de planning staan en wat ik al bereikt heb.

leuke dingen

Ik maakte voor jullie een blog “Mijn overzicht van 2016“, waarin je een duidelijke persoonlijke ontwikkeling kon lezen. Maar ook vroeg ik jullie om even stil te staan bij 2016 in mijn blog “Laten we samen jouw 2016 doornemen“. Heb je dat gedaan? Vanuit daar gingen we door naar toch wel mijn grootste nieuws op dit moment en zo knallend het nieuwe jaar in te gaan. Eindelijk kon ik het van de daken schreeuwen, want ik ben zo enthousiast! Hebben jullie het al gelezen in. mijn blog: “2017 wordt fantastisch“?

leuke dingen

Zo vind je vanaf januari elke dinsdag een leuk recept voor de kids op Charlie’s Kitchen.

Leuke Dingen

Jullie kennen hem nog wel van vorig jaar kerst: Tim! Eén van mijn beste vrienden die waanzinnig kan koken en mij graag helpt hier en daar. Eén van mijn dromen is een eigen E-book uitbrengen en deze lieverd gaat mij gewoon helpen. Hoe tof? We zijn lekker maandagmiddag naar de Foodhallen geweest en hebben er een drankje (of twee..) op gedronken en allemaal lekkere recepten bedacht.

Oh ja en veel gegeten…

Leuke dingen

Ik ging samen met een vriendin lunchen in Den Haag bij Quinta Verde, aankomende dinsdag horen jullie hier meer over.

Leuke Dingen

Ik kocht een bloemetje voor mezelf, mag ook wel eens toch?

leuke dingen

Ik heb 4 jaar met heel veel plezier gewerkt bij Hotel Amsterdam de Roode Leeuw. De tijd vliegt want ik ben er alweer meer dan een jaar weg. Maar we hadden een ontzettend leuk team, dus besloten we een reünie te organiseren. En met succes, wat was het een top avond met natuurlijk…

Veel te veel wijn…

Leuke dingen

En die moesten er natuurlijk van af getraind worden!

Leuke dingen

De eerste Leuke Dingen van dit jaar

Ik geef toe, deze week was wel heel erg vol met heel veel leuke dingen en alcoholische versnaperingen. Maar als eerste week van het nieuwe jaar en als nieuwbakken ondernemer mag je best een keer extra genieten vind ik!

leuke dingen

Vrijdag nam mijn vriendin Lizzy mij mee naar Manzo’s Zaandam voor een high wine.

leuke dingen

Jullie weten, ik ben gek op de Manzo’s. De sfeer, de bediening (dankje wel lieve Roy) en de prachtige gerechten die geserveerd worden bij de bijpassende wijn. Echt een aanrader!

leuke dingen

Zoals gewoonlijk kon ik het niet bij een feestje houden en gingen we nog even de heupen losgooien bij Club Manzo’s in de Wonders.

Bye wine, hello gin-tonic!

Zaterdag, ik had het zwaar. Oke, ik geef het toe! Ik had een enorme kater maar dan ook echt enorm haha. Gelukkig had ik er rekening mee gehouden dat ik niet heel erg productief zou zijn. Zaterdag stond geheel in het teken van nadenken over de toekomst en het starten van mijn online cursus “My RoadMap to Succes“.

Leuke dingen

Nu ik het besluit heb genomen 100% voor Charlie’s Kitchen te gaan, wil ik dit dan ook goed aanpakken. Na het lezen van het boek “Leef je mooiste leven” van Michael Pylarczyk was ik zo gemotiveerd. Ik ga dit jaar alleen maar doen wat ik leuk vind en daar heel erg goed in worden!

leuke dingen

The sky is the limit

Liefs,
Charlotte