Leuke Dingen #23 - Charlie's Kitchen

Leuke Dingen #23

leuke dingen

Leuke Dingen nummer 23 alweer, wat vliegt de tijd jongens. Ongelooflijk, ik probeer echt overal even bij stil te staan maar soms is het zo moeilijk. Ik word geleefd door mijn enthousiasme, een valkuil en daar moet ik zeker op letten. Maar door het schrijven van blogs word ik er even aan herinnerd wat ik allemaal heb gedaan. Wat voor toffe dingen er nog op de planning staan en wat ik al bereikt heb.

leuke dingen

Ik maakte voor jullie een blog “Mijn overzicht van 2016“, waarin je een duidelijke persoonlijke ontwikkeling kon lezen. Maar ook vroeg ik jullie om even stil te staan bij 2016 in mijn blog “Laten we samen jouw 2016 doornemen“. Heb je dat gedaan? Vanuit daar gingen we door naar toch wel mijn grootste nieuws op dit moment en zo knallend het nieuwe jaar in te gaan. Eindelijk kon ik het van de daken schreeuwen, want ik ben zo enthousiast! Hebben jullie het al gelezen in. mijn blog: “2017 wordt fantastisch“?

leuke dingen

Zo vind je vanaf januari elke dinsdag een leuk recept voor de kids op Charlie’s Kitchen.

Leuke Dingen

Jullie kennen hem nog wel van vorig jaar kerst: Tim! Eén van mijn beste vrienden die waanzinnig kan koken en mij graag helpt hier en daar. Eén van mijn dromen is een eigen E-book uitbrengen en deze lieverd gaat mij gewoon helpen. Hoe tof? We zijn lekker maandagmiddag naar de Foodhallen geweest en hebben er een drankje (of twee..) op gedronken en allemaal lekkere recepten bedacht.

Oh ja en veel gegeten…

Leuke dingen

Ik ging samen met een vriendin lunchen in Den Haag bij Quinta Verde, aankomende dinsdag horen jullie hier meer over.

Leuke Dingen

Ik kocht een bloemetje voor mezelf, mag ook wel eens toch?

leuke dingen

Ik heb 4 jaar met heel veel plezier gewerkt bij Hotel Amsterdam de Roode Leeuw. De tijd vliegt want ik ben er alweer meer dan een jaar weg. Maar we hadden een ontzettend leuk team, dus besloten we een reünie te organiseren. En met succes, wat was het een top avond met natuurlijk…

Veel te veel wijn…

Leuke dingen

En die moesten er natuurlijk van af getraind worden!

Leuke dingen

De eerste Leuke Dingen van dit jaar

Ik geef toe, deze week was wel heel erg vol met heel veel leuke dingen en alcoholische versnaperingen. Maar als eerste week van het nieuwe jaar en als nieuwbakken ondernemer mag je best een keer extra genieten vind ik!

leuke dingen

Vrijdag nam mijn vriendin Lizzy mij mee naar Manzo’s Zaandam voor een high wine.

leuke dingen

Jullie weten, ik ben gek op de Manzo’s. De sfeer, de bediening (dankje wel lieve Roy) en de prachtige gerechten die geserveerd worden bij de bijpassende wijn. Echt een aanrader!

leuke dingen

Zoals gewoonlijk kon ik het niet bij een feestje houden en gingen we nog even de heupen losgooien bij Club Manzo’s in de Wonders.

Bye wine, hello gin-tonic!

Zaterdag, ik had het zwaar. Oke, ik geef het toe! Ik had een enorme kater maar dan ook echt enorm haha. Gelukkig had ik er rekening mee gehouden dat ik niet heel erg productief zou zijn. Zaterdag stond geheel in het teken van nadenken over de toekomst en het starten van mijn online cursus “My RoadMap to Succes“.

Leuke dingen

Nu ik het besluit heb genomen 100% voor Charlie’s Kitchen te gaan, wil ik dit dan ook goed aanpakken. Na het lezen van het boekLeef je mooiste leven” van Michael Pylarczyk was ik zo gemotiveerd. Ik ga dit jaar alleen maar doen wat ik leuk vind en daar heel erg goed in worden!

leuke dingen

The sky is the limit

Liefs,
Charlotte

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Ontbijt

Appeltaart smoothie

Avondeten

Plaattaart met geitenkaas en tomaten

Avondeten

Taco cups met gehakt en kidneybonen

2 reacties op “Leuke Dingen #23”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches