Leuke dingen nummer 22 is dan eindelijk online, geloof me het was het wachten waard. Hebben jullie ook altijd aan het einde van het jaar dat jullie het gevoel hebben dat je geleefd wordt? Wat een drukte! Natuurlijk heel veel leuke dingen en ik ga jullie hier alles over vertellen. Achter de schermen ben ik ook heel druk bezig met nieuwe plannen voor 2017, het wordt tijd dat we Charlie’s Kitchen naar the next level gaan tillen.

leuke dingen

En als je lief bent geweest komt de Sint je verwennen met iets lekkers. En hoe lekker waren deze witte chocolade limoncello pepernoten, niet te beschrijven!

leuke dingen

Het is jullie foodies vast niet ontgaan, maar Soof 2 draait vanaf donderdag in de bioscopen. Ik mocht aanwezig zijn op een hele bijzondere locatie namelijk in Amstelveen bij Boerin en de kok voor een workshop. We hebben de gerechten uit de film gemaakt, wat een ervaring en wat heb ik gesmikkeld! Ik kan niet wachten de film te zien, wanneer gaan jullie?

Ik geef twee kaartjes weg, reageer onder deze blog met IK DOE MEE! (winnaar krijgt dinsdag een email)

leuke dingen

Ik ontving het boek van LisaGoesVegan en maakte deze heerlijke chickpea wraps eruit!

leuke dingen

Ook was ik aanwezig bij mijn groene vriendinnen voor de lancering van hun nieuwe boek The Green Happiness.

leuke dingen

Dit is toch wel het hoogtepunt van de laatste weken hoor, mijn dagje bij 24Kitchen! Ik mocht meelopen op de set, sfeertje proeven achter de schermen, alle nieuwe plannen horen voor 2017 en daarbij ook nog eens gezellig en vooral genieten van een geweldig menu van Estee Strooker.

leuke dingen

24Kitchen gaat zich voor aankomend jaar niet alleen bezighouden met het bereiden van eten, maar ook meer entertainment. Mensen houden van eten, mensen zullen altijd eten dus genoeg inspiratie om met jullie te delen! Ik vind 24Kitchen niet alleen een zender, inmiddels is het uitgegroeid tot een platvorm waar iedereen terecht kan. Wist je dat je zelfs een 24Kitchen bordspel hebt? Super tof kado voor kerst toch? (mam, lees dit even goed)

leuke dingen

Het dak gaat eraf in december want Hidde gaat ons gek maken met de lekkerste toetjes. Ik mocht alvast proeven, heel vervelend…

leuke dingen

En voor de gourmet fans onder ons, Hugo komt met een nieuw programma Gourmet Specials. Ga jij je familie verrassen dit jaar? Denk aan Mexicaanse pannetjes, gourmettosti’s, kalkoen corden blue en nog veel meer. Elke werkdag om 18:00, ik zeg kijken!

leuke dingen

Ik moest natuurlijk even aan tafel zitten bij Miljuschka, ik vind haar zo’n toffe chick. Aan tafel bespreekt ze met haar gasten alles op het gebied van eten, drinken en kooktrends. Ik ben enorme fan van haar, ik hou van balans en genieten en ik vind dat Miljuschka dat ook heeft. YOU GO GIRL!

leuke dingen

Mijn vriendin nam mij mee voor een avondje uit, prachtige musical en wat kunnen ze zingen. Niet normaal! Waarom kan ik dat niet haha?

Ook niet onbelangrijk en ik kan het eindelijk uitschreeuwen van opluchting: IK BEN GESLAAGD en nu dus officieel voedingsdeskundige!

Weer een stapje dichterbij bepaalde dromen…

leuke dingen

Dat heb ik heerlijk gevierd met mijn toppers Jordi en Teni bij The Roast Room Amsterdam. Wat een geweldige avond, ik ga jullie snel meer vertellen over deze HOTSPOT en nog meer leuke dingen.

Hebben jullie ook al zoveel zin in 2017? Het gaat een prachtig jaar worden, ik voel het!

Liefs,
Charlie’s Kitchen