Leuke Dingen #21 - Charlie's Kitchen

Leuke Dingen #21

Er zijn zoveel leuke dingen die ik heb ontdekt door het bloggen. Maar ook heel veel leuke nieuwe mensen ontmoet, toffe hotspots en nieuwe merken. Zo liep ik vorig jaar vroeg in de ochtend na een nachtje wild dansen naar de kluisjes om mijn jas te pakken en werk ik aangesproken door een jongen die mij herkende. Jij bent toch Charlie’s Kitchen? Great, mascara zat nu waarschijnlijk op mijn kin en er zaten natuurlijk al de nodige biertjes in. Het was BBQ Junkie, heel handig Instagram namen onthouden want ik volgde hem ook toevallig.

leuke dingen

Inmiddels weet ik dat die Roy heet, dat die gek is op burgers, bier en als wij samen op pad zijn doen we niks anders dan lachen. Dus wij gingen samen op pad om de beste burger van Ter Marsch & Co 2016 te proeven met natuurlijk een biertje aan de kant. Ik zal hem deze week toevoegen aan mijn hotspot lijst, deze mag je namelijk echt niet missen als je in Amsterdam bent.

leuke dingen

Vorige week hebben jullie allemaal op Fitgirls.nl (klik hier) kunnen lezen dat ik momenteel even in een moeilijke periode zit. Is helemaal niet erg, hebben we allemaal wel eens. Ik ben er van overtuigd dat je hier altijd sterker uit komt, alleen het moment zelf is altijd wat minder. Maar wat wel heel leuk is, is mijn nieuwe uitdaging bij Wonder’s To Go Zaandam.

leuke dingen

Ik vind het echt super om daar een beetje bezig te zijn met de menukaart, nieuwe dingen uitproberen en kijken hoe jullie als klanten daar op reageren. Afgelopen week kwam de nieuwe menukaart uit met o.a. Charlie’s Granola, een mega hit. Komen jullie deze week ook proeven? 

leuke dingen

Naast alle drukte en stress besloot ik mijzelf maar een keer te verwennen. Mijn wandel woensdag vriendin Sacha werk bij Lara’s beauty, ik hield de vrijdag middag helemaal vrij en boekte een bio-peeling treatment. Deze behandeling is goed voor huidproblemen, rimpels en kan zorgen voor verjonging. Ik heb een hele gevoelige huid, dus voor mij is het extra belangrijk dat er gebruik word gemaakt van producten met natuurlijke ingrediënten. De Neoderma Bio-Peeling bevorderd cel vernieuwing, de productie van collageen en elastine. Ik stoor mijn zelf altijd aan mijn open poriën, na 10 dagen was dit weg.

leuke dingen

Ik vind dat iedereen zich zelf wel eens mag verwennen, dat we ook eens moeten ontspannen en onszelf een mooi huidje mogen gunnen. Dus ik heb iets super leuks geregeld, als jullie een gezichtsbehandeling naar keuze boeken via 020-4080474 met de code CHARLIE krijgen jullie €10 korting!

leuke dingen

Ik kreeg van Johma een heel tof pakket met allemaal lekkere dips en hapjes. Dat was genieten!

leuke dingen

Samen met Lizzy werk ik aan een heel tof project voor in 2017, om dat te visualiseren gingen we een middagje knippen en plakken. Een vision board kan helpen bij het laten uitkomen van je dromen!

leuke dingen

Natuurlijk mocht een knuffelsessie met Puck ook niet ontbreken deze week.

 

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 reactie op “Leuke Dingen #21”

  1. Avatar

    Hai! Zon behandeling lijkt me verrukkelijk maar heb je ook een website van haar voor mij? Dank je wel alvast en fijne zondag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches