Leuke Dingen #20 - Charlie's Kitchen

Leuke Dingen #20

Leuke dingen

Wat zijn voor jou eigenlijk leuke dingen? Voor mij zijn het natuurlijk de leuke uitjes, maar ik vind het ook super leuk om winacties te houden voor jullie. Jullie mogen ook wel eens verwend worden!

Maar ook ik werd flink verwend deze week. Zo begon ik met wel een heel speciaal diner bij Amstel Boathouse. Een aantal maanden geleden had ik een workshop bij Floor 17 waar ik Mark ontmoette. Mark maakt de lekkerste toetjes op de wereld. Toen hij mij dan ook vertelde dat hij werkzaam was in een nieuw restaurant twijfelde ik geen moment. Ik wilde daar toetjes eten!

Leuke dingen

Amuse: crostini van paling, eendenlever en gedroogde vijg.

leuke dingen

Voorgerecht: licht geschroeide tonijn, in sesam gerold, wakame, wasabi noot, nori krokant (sushi vellen, crispy), zoetzure prei en tobico eitjes (eitjes van de vliegvis).

leuke dingen

Tussengerecht: schuimige bouillabaisse, verschillende zeevruchten en vis, vadouvan rouille (vadouvan is een kruidenmelange uit India die te vergelijken is met kerrie, alleen dan veel rijker en mooier van smaak), bieslookolie.

Leuke Dingen

Hoofdgerecht: kalfswang (48 uur sous vide gegaard), eigen stoofjus, granaatappel melasse, gegrilde artisjok, krokant gebakken taco, kaantjes en crispy ui.

Leuke Dingen

DAAR KOMT IE DAN! Het dessert: dragon merengue, dragon vinaigrette, yoghurt-basilicum-ijs, blauwe bessen, lemon curd en framboos. Een ware smaakexplosie, niet normaal hoe lekker dit was. Gelukkig kent Mark mij een beetje. Ik wilde al zijn toetjes proeven, dus daar kwam ronde 2 aan.

leuke dingen

Warme Madeleine uit de oven, notenbrownie (mag ik a.u.b. weer?), eiwitschuimpjes en citrus cheesecake.

Ik ben even uit logeren en wel in Lienke haar huisje, terwijl zij lekker met haar billen op Bali ligt. Jaloers? Absoluut niet! Weet je hoe leuk het is om even weg te zijn maar toch ook weer niet? Zelf woon ik in Zaandam en moest er even tussenuit om keihard aan mijn studie te gaan. En dat doe ik het liefste alleen, op een hele stille plek. Terwijl ik mijn spulletjes al had uitgepakt, had Lienke meteen mijn Guus in beslag genomen.

Leuke dingen

Hoe lief, mijn bestie!

Leuke Dingen

Na een lekker wijntje en een flinke burger was het tijd om afscheid te nemen, 2 weken is lang hoor!

Leuke Dingen

Deze week begon in Rotterdam. Ik was uitgenodigd door Baker & Moore om, samen met de twee prijswinnaars, de nieuwe kaart te komen testen. Nog nooit bij Baker & Moore geweest? Klik hier voor een verslag van mijn vorige bezoek!

Leuke Dingen

Meiden, onwijs tof dat jullie mee waren!

leuke dingen

Tussendoor even naar huis geweest. Want natuurlijk mis ik mijn katjes en moest ik dus even kroelen.

Maar ook deze week heb ik weer een leuke winactie voor jullie! Ik maakte een heerlijke chocoladecake, het recept vind je hier. Dit deed ik voor het eerst met stevia wat ik had gevonden bij de Tuinen. Nu heb ik een super leuk pakketje met verschillende smaken zodat ook jullie letterlijk aan de bak kunnen.

leuke dingen

Meedoen is heel simpel:

 1. Laat hieronder weten wat jij zou willen bakken met dit recept.
 2. Deel mijn bericht op Facebook op Instagram.

Nele, van harte gefeliciteerd! 

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

 

 

 

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

23 reacties op “Leuke Dingen #20”

 1. Avatar

  Ik zou willen bakken een lekkere appeltaart met stevia. Zelf gemaakt ijs met stevia al is dat geen bakken 😉

 2. Avatar

  Met het recept zou ik natuurlijk de chocolade courgette cake maken
  Maar met de stevia zou ik (gevulde) speculaas willen proberen te maken en ik zou ook caramelsaus en brownies ermee willen maken.
  Vanalles…Een chai latte zou ik ermee zoeten en mijn soya-chocolademelk.

 3. Avatar

  Ik heb nog twee fijne bakrecepten (ik hoop fijn), van marsepeinballetjes en taaitaai!
  Die zou ik dan gaan proberen.

 4. Avatar
  Marije Stuurman

  Dat is simpel natuurlijk nog eens mijn lekker glute en lactose vrije appeltaartplaatje !!! Zie facebook 😉

 5. Avatar

  Denk dat ik dan jou recept van de chocolade cake ga uit proberen aangezien de mannen en ik chocolade erg lekker vinden

 6. Avatar

  Super leuk! Dat receptje zou ik maken voor mijn papa.. Hij heeft sinds een jaar nu suikerziekte en moet dus opletten met wat hij eet.. Maar Stevia is natuurlijk geen probleem en als ik hem dan een lekkere cake kan maken, die hij wél mag eten, zou dat helemaal top zijn!

 7. Avatar

  Ik zou wel willen weten of ik ‘oma’s’ (recept van mijn oma, door naar mijn moeder en nu ik) roombotercake hier net zo lekker mee krijgen, maar dus wel iets meer verantwoord.
  Dus yes please!!!

 8. Avatar

  Wat ik zou bakken met dit zijn heerlijke matcha koekjes met stukjes noten en de helft doe ik met sweet of chocolate stevia drubbels en de andere helft met die met caramel xD de suiker met vanille zou ik misschien wel gebruiken in een bananen brood xD

 9. Avatar

  Ik heb altijd zon nare ervaring met Stevia omdat de smaak zo aanwezig is maar misschien is dit de kans om het tegendeel te bewijzen. Daarom wil ik dolgraag dit pakket winnen!

 10. Avatar

  Pff wat ik zou willen bakken? Er komen een heleboel ideeën in me op nu! Ik zou ze graag voor in mijn ontbijthavermoutjes gebruiken op mijn schooldagen maar daarnaast ook in mijn baksels. Ik wil al een tijdje jouw courgette chocoladecake proberen en daarin zou de stevia goed van pas komen! Eens kijken of mijn familie door heeft dat er groente in de cake zit.

 11. Avatar

  Altijd dit product al willen gebruiken maar geen tijd gevonden! Nu zou het goed uitkomen, vanwege de vakantie!
  En ik zou dan heerlijke gevulde speculaas maken met mijn kleine neefje!

 12. Avatar

  Ik zou de stevia gebruiken voor ons meiden weekendje weg. Ik organiseer het samen met een andere vriendin en we gaan ons ook nog ff uitleven/ kokkerellen/ bakken en daar kunnen we stevia goed bij gebruiken..

 13. Avatar

  Wat ik zou willen bakken? ? Wat niet haha. Eerst dan maar Brownie of chocoladecake. …..maar ik de kindjes heeeeeeel blij mee denk ik! !

 14. Avatar

  Ik zou heel graag deze pakket willen winnen omdat ik nog nooit iets met stevia heb gebakken. En als ik het eerste keer ga doen dan maak ik gewoon appeltaart omdat iedereen thuis daar gek op is.

 15. Avatar

  Bij mijn mama in onlangs suikerziekte vast gesteld.. Nu proberen we allerlei receptjes uit en deze producten en enkele receptjes van jou zouden zeker helpen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches