fbpx

Leuke Dingen #20

Leuke dingen

Wat zijn voor jou eigenlijk leuke dingen? Voor mij zijn het natuurlijk de leuke uitjes, maar ik vind het ook super leuk om winacties te houden voor jullie. Jullie mogen ook wel eens verwend worden!

Maar ook ik werd flink verwend deze week. Zo begon ik met wel een heel speciaal diner bij Amstel Boathouse. Een aantal maanden geleden had ik een workshop bij Floor 17 waar ik Mark ontmoette. Mark maakt de lekkerste toetjes op de wereld. Toen hij mij dan ook vertelde dat hij werkzaam was in een nieuw restaurant twijfelde ik geen moment. Ik wilde daar toetjes eten!

Leuke dingen

Amuse: crostini van paling, eendenlever en gedroogde vijg.

leuke dingen

Voorgerecht: licht geschroeide tonijn, in sesam gerold, wakame, wasabi noot, nori krokant (sushi vellen, crispy), zoetzure prei en tobico eitjes (eitjes van de vliegvis).

leuke dingen

Tussengerecht: schuimige bouillabaisse, verschillende zeevruchten en vis, vadouvan rouille (vadouvan is een kruidenmelange uit India die te vergelijken is met kerrie, alleen dan veel rijker en mooier van smaak), bieslookolie.

Leuke Dingen

Hoofdgerecht: kalfswang (48 uur sous vide gegaard), eigen stoofjus, granaatappel melasse, gegrilde artisjok, krokant gebakken taco, kaantjes en crispy ui.

Leuke Dingen

DAAR KOMT IE DAN! Het dessert: dragon merengue, dragon vinaigrette, yoghurt-basilicum-ijs, blauwe bessen, lemon curd en framboos. Een ware smaakexplosie, niet normaal hoe lekker dit was. Gelukkig kent Mark mij een beetje. Ik wilde al zijn toetjes proeven, dus daar kwam ronde 2 aan.

leuke dingen

Warme Madeleine uit de oven, notenbrownie (mag ik a.u.b. weer?), eiwitschuimpjes en citrus cheesecake.

Ik ben even uit logeren en wel in Lienke haar huisje, terwijl zij lekker met haar billen op Bali ligt. Jaloers? Absoluut niet! Weet je hoe leuk het is om even weg te zijn maar toch ook weer niet? Zelf woon ik in Zaandam en moest er even tussenuit om keihard aan mijn studie te gaan. En dat doe ik het liefste alleen, op een hele stille plek. Terwijl ik mijn spulletjes al had uitgepakt, had Lienke meteen mijn Guus in beslag genomen.

Leuke dingen

Hoe lief, mijn bestie!

Leuke Dingen

Na een lekker wijntje en een flinke burger was het tijd om afscheid te nemen, 2 weken is lang hoor!

Leuke Dingen

Deze week begon in Rotterdam. Ik was uitgenodigd door Baker & Moore om, samen met de twee prijswinnaars, de nieuwe kaart te komen testen. Nog nooit bij Baker & Moore geweest? Klik hier voor een verslag van mijn vorige bezoek!

Leuke Dingen

Meiden, onwijs tof dat jullie mee waren!

leuke dingen

Tussendoor even naar huis geweest. Want natuurlijk mis ik mijn katjes en moest ik dus even kroelen.

Maar ook deze week heb ik weer een leuke winactie voor jullie! Ik maakte een heerlijke chocoladecake, het recept vind je hier. Dit deed ik voor het eerst met stevia wat ik had gevonden bij de Tuinen. Nu heb ik een super leuk pakketje met verschillende smaken zodat ook jullie letterlijk aan de bak kunnen.

leuke dingen

Meedoen is heel simpel:

 1. Laat hieronder weten wat jij zou willen bakken met dit recept.
 2. Deel mijn bericht op Facebook op Instagram.

Nele, van harte gefeliciteerd! 

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

 

 

 

 

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
 • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
 • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
 • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
 • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
 • Heb je vaak negatieve gedachten?
 • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
 • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
 • rust
 • energie
 • balans
 • een gezonde relatie met eten
 • ritme
 • structuur
 • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 197 euro (normaal 499 euro!!!):
 • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
 • Het Charlie’s Kitchen leefstijl boek inclusief 70 recepten voor meer energie en balans!
 • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
 • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
 • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
 • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
 • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
frittata
Avondeten

Zoete aardappel frittata met pit

Lunch

Poké bowl maar dan glutenvrij

Borreltijd

Gezonde chocoladetruffels met pompoen

23 reacties op “Leuke Dingen #20”

 1. Avatar

  Ik zou willen bakken een lekkere appeltaart met stevia. Zelf gemaakt ijs met stevia al is dat geen bakken 😉

 2. Avatar

  Met het recept zou ik natuurlijk de chocolade courgette cake maken
  Maar met de stevia zou ik (gevulde) speculaas willen proberen te maken en ik zou ook caramelsaus en brownies ermee willen maken.
  Vanalles…Een chai latte zou ik ermee zoeten en mijn soya-chocolademelk.

 3. Avatar
  Marije Stuurman

  Dat is simpel natuurlijk nog eens mijn lekker glute en lactose vrije appeltaartplaatje !!! Zie facebook 😉

 4. Avatar

  Denk dat ik dan jou recept van de chocolade cake ga uit proberen aangezien de mannen en ik chocolade erg lekker vinden

 5. Avatar

  Super leuk! Dat receptje zou ik maken voor mijn papa.. Hij heeft sinds een jaar nu suikerziekte en moet dus opletten met wat hij eet.. Maar Stevia is natuurlijk geen probleem en als ik hem dan een lekkere cake kan maken, die hij wél mag eten, zou dat helemaal top zijn!

 6. Avatar

  Ik zou wel willen weten of ik ‘oma’s’ (recept van mijn oma, door naar mijn moeder en nu ik) roombotercake hier net zo lekker mee krijgen, maar dus wel iets meer verantwoord.
  Dus yes please!!!

 7. Avatar

  Wat ik zou bakken met dit zijn heerlijke matcha koekjes met stukjes noten en de helft doe ik met sweet of chocolate stevia drubbels en de andere helft met die met caramel xD de suiker met vanille zou ik misschien wel gebruiken in een bananen brood xD

 8. Avatar

  Ik heb altijd zon nare ervaring met Stevia omdat de smaak zo aanwezig is maar misschien is dit de kans om het tegendeel te bewijzen. Daarom wil ik dolgraag dit pakket winnen!

 9. Avatar

  Pff wat ik zou willen bakken? Er komen een heleboel ideeën in me op nu! Ik zou ze graag voor in mijn ontbijthavermoutjes gebruiken op mijn schooldagen maar daarnaast ook in mijn baksels. Ik wil al een tijdje jouw courgette chocoladecake proberen en daarin zou de stevia goed van pas komen! Eens kijken of mijn familie door heeft dat er groente in de cake zit.

 10. Avatar

  Altijd dit product al willen gebruiken maar geen tijd gevonden! Nu zou het goed uitkomen, vanwege de vakantie!
  En ik zou dan heerlijke gevulde speculaas maken met mijn kleine neefje!

 11. Avatar

  Ik zou de stevia gebruiken voor ons meiden weekendje weg. Ik organiseer het samen met een andere vriendin en we gaan ons ook nog ff uitleven/ kokkerellen/ bakken en daar kunnen we stevia goed bij gebruiken..

 12. Avatar

  Wat ik zou willen bakken? ? Wat niet haha. Eerst dan maar Brownie of chocoladecake. …..maar ik de kindjes heeeeeeel blij mee denk ik! !

 13. Avatar

  Ik zou heel graag deze pakket willen winnen omdat ik nog nooit iets met stevia heb gebakken. En als ik het eerste keer ga doen dan maak ik gewoon appeltaart omdat iedereen thuis daar gek op is.

 14. Avatar

  Bij mijn mama in onlangs suikerziekte vast gesteld.. Nu proberen we allerlei receptjes uit en deze producten en enkele receptjes van jou zouden zeker helpen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform