WOW, wat vliegen de dagen voorbij en weer zulke leuke dingen allemaal. Alweer 2 weken geleden dat ik mijn eerste Leuke Dingen blog schreef en vandaag is het dan eindelijk tijd voor een nieuwe! Ik heb het nog steeds erg naar mijn zijn bij het I Move For Health Center in Zaandam, begin langzaam mijn draai te vinden en probeer mijn energie te verdelen. Ik wil het liefste alles 200% doen, helaas gaat dat niet altijd haha! Herkenbaar?

Leuke dingen

Ik denk dat iedereen mijn vriendin Michelle wel kent van Studentenvoer, wist je dat haar recepten te koop zijn in deze mega schattige matchbox versie?

Vorige week zaterdag gingen wij op Valentijnsdate met onze beste vrienden bij Castell, mijn favo restaurantje in Zaandam. Man, wat was dit lekker! Eend, wentelteefje, granaatappel en nog veel meer want allemaal zorgde voor een enorme smaakexplosie in mijn mond. Gelukkig gaan we daar aankomende vrijdag weer eten hihi.

leuke dingen

Ook ontving ik van Gymtea een pakketje met echte verse groene thee die je vet verbranding een boost geeft, ik mag deze aankomende 2 weken testen! Heel benieuwd hoe dit smaakt maar vooral of dit werkt want zelf geloof ik niet heel erg in deze dingen.

Leuke dingen

Mijn collega was jarig en ik maakte een drie-laagse magere kwarktaart die ik zeer binnenkort met jullie ga delen! Kan je niet wachten? Heb je deze kwarktaart al gezien?

leuke dingen

En sinds 2 weken hebben wij Netflix en ik ben VERSLAAFD aan de serie Orange is the new back! Wat eigenlijk ontzettend goed is want ik heb nog nooit zovaak relaxed voor de buis gehangen. Ik merk dat rust mij goed doet, blijkbaar heeft mijn lichaam toch meer behoefte er aan dan ik dacht. Dus mijn dagelijkse programma bestaat nu uit: koken, bloggen, met vrienden meeten, studeren, huishouden, sporten, werken en met chocola voor de buis hangen. Ja, ik eet elke avond een stukje chocola bij mijn thee! Balance is the key foodies!

12746284_1033177810078095_764662601_n

Enjoy your sunday!

Liefs,
Charlie’s Kitchen