Leuke dingen #2 - Charlie's Kitchen

Leuke dingen #2

WOW, wat vliegen de dagen voorbij en weer zulke leuke dingen allemaal. Alweer 2 weken geleden dat ik mijn eerste Leuke Dingen blog schreef en vandaag is het dan eindelijk tijd voor een nieuwe! Ik heb het nog steeds erg naar mijn zijn bij het I Move For Health Center in Zaandam, begin langzaam mijn draai te vinden en probeer mijn energie te verdelen. Ik wil het liefste alles 200% doen, helaas gaat dat niet altijd haha! Herkenbaar?

Leuke dingen

Ik denk dat iedereen mijn vriendin Michelle wel kent van Studentenvoer, wist je dat haar recepten te koop zijn in deze mega schattige matchbox versie?

Vorige week zaterdag gingen wij op Valentijnsdate met onze beste vrienden bij Castell, mijn favo restaurantje in Zaandam. Man, wat was dit lekker! Eend, wentelteefje, granaatappel en nog veel meer want allemaal zorgde voor een enorme smaakexplosie in mijn mond. Gelukkig gaan we daar aankomende vrijdag weer eten hihi.

leuke dingen

Ook ontving ik van Gymtea een pakketje met echte verse groene thee die je vet verbranding een boost geeft, ik mag deze aankomende 2 weken testen! Heel benieuwd hoe dit smaakt maar vooral of dit werkt want zelf geloof ik niet heel erg in deze dingen.

Leuke dingen

Mijn collega was jarig en ik maakte een drie-laagse magere kwarktaart die ik zeer binnenkort met jullie ga delen! Kan je niet wachten? Heb je deze kwarktaart al gezien?

leuke dingen

En sinds 2 weken hebben wij Netflix en ik ben VERSLAAFD aan de serie Orange is the new back! Wat eigenlijk ontzettend goed is want ik heb nog nooit zovaak relaxed voor de buis gehangen. Ik merk dat rust mij goed doet, blijkbaar heeft mijn lichaam toch meer behoefte er aan dan ik dacht. Dus mijn dagelijkse programma bestaat nu uit: koken, bloggen, met vrienden meeten, studeren, huishouden, sporten, werken en met chocola voor de buis hangen. Ja, ik eet elke avond een stukje chocola bij mijn thee! Balance is the key foodies!

12746284_1033177810078095_764662601_n

Enjoy your sunday!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 reactie op “Leuke dingen #2”

  1. Pingback: Gymtea - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches