Ik probeer jullie nu elke week weer een update te geven, deze week in Leuke Dingen #19 o.a. een hele toffe winactie met Baker & Moore. Hier gaf ik twee weken geleden mijn “All Day Breakfast” event, dit kan je hier terug lezen en zien. Maar ook neem ik jullie mee door mijn normale leventje, sporten, werken en nog veel meer. Nu moet ik zeggen dat deze week een beetje een rare week was, ik ben vanaf nu niet meer werkzaam bij het I Move For Health Centre en ben dus een soort van fulltime Charlie’s Kitchen nu. Ik moet alles nog even een plekje geven en mezelf kracht in praten om dit te doen. Wanneer ik ready ben deel ik alles in een blog voor jullie!

Donderdag had ik een heerlijke vol geplande dag, ik begon met een pittige workout met mijn vriendin Sacha. Daarna had ik een meeting bij Wonders, hebben jullie al gereserveerd voor mijn High Tea?

wonders

Tussen de afspraken en events door had ik even tijd voor een bakje, gelukkig was lieve Teni ook in Amsterdam en konden wij even lekker samen bijkletsen en knuffelen.

leuke dingen

Rond etenstijd werd ik verwacht in Lavinia’s voor de boekpresentatie van Pauline. Heel bijzonder dat ik hier bij mocht zijn! Toen ik nog niet eens een blog had was ik al fan van Pauline, het klinkt stom maar zij was degene die er voor zorgde dat ik een droom kreeg. Lekker eten delen met mensen, jullie inspireren en een eigen website. En daar zat ik dan op haar boeklancering, haar heerlijke eten op te peuzelen en gezellig te kletsen met alle lieve mensen. Jeetje Pauline, YOU ROCK! Echt waar, ik vind je zo’n puur en oprecht persoon en je was zo aan het stralen. Maar liefst drie boeken uitgebracht, tal van “fans” die je website bezoeken en ook nog aan kookvideo’s begonnen. Je bent een voorbeeld, echt waar! En ik hoop dat ik op een dag zover als jou kom, jij bent de eerste die een uitnodiging krijgt!

leuke dingen

leuke dingen

leuke dingen

Maar we gaan even terug naar je boek “Feel Good Food”, een prachtige cover met meer dan 80 recepten. Allemaal lichte en makkelijke recepten voor de mensen die iets bewuster willen worden of zijn. Een van de eerste bladzijden sta je samen op de foto met je zus, geweldig hoe jullie nu samen werken en elkaar versterken. De foto’s zijn prachtig en mensen die Pauline een beetje volgen zullen zien dat dit boek echt Pauline is!

leuke dingen

Ik heb al een aantal recepten mogen proeven tijdens haar feestje, had ik een favoriet? Jeetje… ik vond eigenlijk alles lekker! Maar een vrouw maak je natuurlijk intens gelukkig met een warm chocolade taartje als toetje hihi. Dus ben jij opzoek naar een kookboek vol inspiratie, gezonde maar vooral makkelijke recepten? Je weet al wat ik ga zeggen.. Uit Pauline’s Keuken “Feel Good Food“!

WHHAAAAA zoveel leuke dingen!

Leuke dingen

Vrijdag was het Nationale Ouderendag! Ik werd gevraagd of ik een wens in vervulling wilde laten gaan. Daarom was ik op pad met Mevrouw de Boer, we hebben niet alleen genoten van echte poffertjes ook hebben we een super dag gehad in Madurodam! Iedereen verdiend een beetje liefde toch?

leuke dingen

Zondag was het tijd voor het DearGoodMorning ontbijt event in Amsterdam!

leuke dingen

En Anne van Fannetiek was er ook, heerlijk knuffelen met deze toppers!

Maandag 17 oktober is het zover, Baker & Moore Rotterdam organiseert het “Baker meets Foodie” event. Een middag die geheel in het teken staan van de nieuwe menu kaart, eten en heel veel gezelligheid. Natuurlijk ben ik daarbij maar ik mag twee mensen meenemen! Hoe tof? En natuurlijk dacht ik meteen aan jullie, dus wie durft met mij op pad?

Meedoen is super simpel:

  1. Like Baker & Moore op Instagram of Facebook.
  2. Reageer hieronder: ik durf met jou op pad!

Zorg natuurlijk wel dat je 17 oktober beschikbaar bent, woensdag krijgen de winnaars van mij een mailtje. 

Baker & Moore

Liefs,
Charlie’s Kitchen