Leuke Dingen #19 - Charlie's Kitchen

Leuke Dingen #19

LEUKE DINGEN

Ik probeer jullie nu elke week weer een update te geven, deze week in Leuke Dingen #19 o.a. een hele toffe winactie met Baker & Moore. Hier gaf ik twee weken geleden mijn “All Day Breakfast” event, dit kan je hier terug lezen en zien. Maar ook neem ik jullie mee door mijn normale leventje, sporten, werken en nog veel meer. Nu moet ik zeggen dat deze week een beetje een rare week was, ik ben vanaf nu niet meer werkzaam bij het I Move For Health Centre en ben dus een soort van fulltime Charlie’s Kitchen nu. Ik moet alles nog even een plekje geven en mezelf kracht in praten om dit te doen. Wanneer ik ready ben deel ik alles in een blog voor jullie!

Donderdag had ik een heerlijke vol geplande dag, ik begon met een pittige workout met mijn vriendin Sacha. Daarna had ik een meeting bij Wonders, hebben jullie al gereserveerd voor mijn High Tea?

wonders

Tussen de afspraken en events door had ik even tijd voor een bakje, gelukkig was lieve Teni ook in Amsterdam en konden wij even lekker samen bijkletsen en knuffelen.

leuke dingen

Rond etenstijd werd ik verwacht in Lavinia’s voor de boekpresentatie van Pauline. Heel bijzonder dat ik hier bij mocht zijn! Toen ik nog niet eens een blog had was ik al fan van Pauline, het klinkt stom maar zij was degene die er voor zorgde dat ik een droom kreeg. Lekker eten delen met mensen, jullie inspireren en een eigen website. En daar zat ik dan op haar boeklancering, haar heerlijke eten op te peuzelen en gezellig te kletsen met alle lieve mensen. Jeetje Pauline, YOU ROCK! Echt waar, ik vind je zo’n puur en oprecht persoon en je was zo aan het stralen. Maar liefst drie boeken uitgebracht, tal van “fans” die je website bezoeken en ook nog aan kookvideo’s begonnen. Je bent een voorbeeld, echt waar! En ik hoop dat ik op een dag zover als jou kom, jij bent de eerste die een uitnodiging krijgt!

leuke dingen

leuke dingen

leuke dingen

Maar we gaan even terug naar je boek “Feel Good Food”, een prachtige cover met meer dan 80 recepten. Allemaal lichte en makkelijke recepten voor de mensen die iets bewuster willen worden of zijn. Een van de eerste bladzijden sta je samen op de foto met je zus, geweldig hoe jullie nu samen werken en elkaar versterken. De foto’s zijn prachtig en mensen die Pauline een beetje volgen zullen zien dat dit boek echt Pauline is!

leuke dingen

Ik heb al een aantal recepten mogen proeven tijdens haar feestje, had ik een favoriet? Jeetje… ik vond eigenlijk alles lekker! Maar een vrouw maak je natuurlijk intens gelukkig met een warm chocolade taartje als toetje hihi. Dus ben jij opzoek naar een kookboek vol inspiratie, gezonde maar vooral makkelijke recepten? Je weet al wat ik ga zeggen.. Uit Pauline’s Keuken “Feel Good Food“!

WHHAAAAA zoveel leuke dingen!

Leuke dingen

Vrijdag was het Nationale Ouderendag! Ik werd gevraagd of ik een wens in vervulling wilde laten gaan. Daarom was ik op pad met Mevrouw de Boer, we hebben niet alleen genoten van echte poffertjes ook hebben we een super dag gehad in Madurodam! Iedereen verdiend een beetje liefde toch?

leuke dingen

Zondag was het tijd voor het DearGoodMorning ontbijt event in Amsterdam!

leuke dingen

En Anne van Fannetiek was er ook, heerlijk knuffelen met deze toppers!

Maandag 17 oktober is het zover, Baker & Moore Rotterdam organiseert het “Baker meets Foodie” event. Een middag die geheel in het teken staan van de nieuwe menu kaart, eten en heel veel gezelligheid. Natuurlijk ben ik daarbij maar ik mag twee mensen meenemen! Hoe tof? En natuurlijk dacht ik meteen aan jullie, dus wie durft met mij op pad?

Meedoen is super simpel:

 1. Like Baker & Moore op Instagram of Facebook.
 2. Reageer hieronder: ik durf met jou op pad!

Zorg natuurlijk wel dat je 17 oktober beschikbaar bent, woensdag krijgen de winnaars van mij een mailtje. 

Baker & Moore

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Ontbijt

Ontbijtpannenkoekjes met gezonde chocoladesaus

Avondeten

Truffelpasta met romige paddenstoelen

Healthy snacks

Cinnamon cupcakes

29 reacties op “Leuke Dingen #19”

 1. Avatar

  En of ik met jou op pad durf!!:) lijkt me super gezellig om, na het heen en weer berichten via messenger 😉 jou eindelijk in het echt te ontmoeten 🙂
  -X- Christa

 2. Avatar
  Stephanie de Roos

  Ik durf met jou op pad! Hopelijk willen m’n beentjes me nog brengen (dag ervoor de marathon van Amsterdam). Maar daardoor kan ik extra genieten van al het lekkers ☺️

 3. Avatar

  Ik durf met jou op pad, maar het lijkt me vooral ook heel gezellig om samen op pad te gaan! Helaas kon ik geen vrij meer krijgen voor je ontbijtevent en ik vond het heel jammer dat ik die heb moeten missen! Daarom zou ik het echt heel leuk vinden om maandagmiddag wél hierbij te zijn!

  Lijkt me ontzettend leuk om je te ontmoeten én een leuke middag te hebben bij Baker and Moore, want hier ben ik ook heel benieuwd naar! Wat heb je trouwens een leuke week gehad :)!

 4. Avatar

  Dit lijkt me nu heel erg leuk! Ga ik je wel je hemd van je lijf vragen over alle leukjes plekjes van Zaandam e.o…sorry alvast hahaha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches