En of dit een Leuke Dingen #17 is! Afgelopen donderdag vond mijn 4e Meet Charlie’s Kitchen event alweer plaats, dit keer een stukje verder van huis dan normaal. Ik organiseerde samen met Baker & Moore in Rotterdam een All Day Breakfast event, ik ben dol op ontbijten buiten de deur. Voor degene die Baker & Moore nog niet kennen, hier lees je meer over deze toffe hotspot! Waarom in Rotterdam? Ik ben echt gek op Rotterdam, een heerlijke stad met zoveel leuke tentjes. Ik kan er de hele dag rondstruinen en overal lekker eten. Dat kan ik overigens altijd.. eten…

leuke dingen

Ik pakte ‘s ochtends lekker de trein vanaf Zaandam en in Haarlem stapte Iris al gezellig bij. Het is een uur en 15 minuten ongeveer, maar de tijd vloog voorbij. Logisch, twee meiden die kleppen de tijd wel vol hoor. Eenmaal aangekomen in Rotterdam liepen we binnen 12 minuutjes naar Baker & Moore. Mega warme dag ik had al kleffe dijen voordat ik binnen was haha. Gelukkig stonden daar 6 mega enthousiaste meiden te wachten om samen met mij te genieten van een ontbijt.

leuke dingen

Buiten dat het gewoon ontzettend lekker was ziet het er ook echt als een feestje uit. Een heerlijk sapje, verse ice tea, verschillende broden, beleg, scones en natuurlijk mocht het toetje van SUE niet ontbreken!

leuke dingen

En wat krijg je als je een event organiseert en je hebt een blog?

Leuke dingen

Dan gaat iedereen natuurlijk foto’s maken!

Leuke dingen

Leuke dingen

 

Ik geniet zo van mijn events, ik vind het zo leuk om echt in contact te komen met de mensen die je volgen. Uiteindelijk zit ik altijd alleen achter mijn computer of telefoon, ik sta alleen te koken en alleen foto’s te maken. Allemaal om jullie enthousiast te maken en te inspireren. En natuurlijk krijg ik veel likes en volgers daarop. Maar dit, echt met jullie kletsen en genieten. Dat is goud waard!

Leuke dingen

Trouwens even een extra bedankje voor Milou, zij maakte deze toffe foto’s!

leuke dingen

Natuurlijk gingen ze niet met lege handen naar huis! Een geweldige goodiebag met o.a. chocola van Johnny Doodle, echte kruiden van Green Gypsy, broodmix voor het lekkerste notenbrood wat er is van Vechtenaers en een Fitbar!

leuke dingen

Paul, onwijs bedankt dat ik mijn Meet Charlie event hier bij jullie mocht houden. En de deelnemers, onwijs tof dat jullie er waren ik heb genoten van jullie enthousiasme!

Liefs,
Charlie’s Kitchen