fbpx

Leuke Dingen #17

leuke dingen

En of dit een Leuke Dingen #17 is! Afgelopen donderdag vond mijn 4e Meet Charlie’s Kitchen event alweer plaats, dit keer een stukje verder van huis dan normaal. Ik organiseerde samen met Baker & Moore in Rotterdam een All Day Breakfast event, ik ben dol op ontbijten buiten de deur. Voor degene die Baker & Moore nog niet kennen, hier lees je meer over deze toffe hotspot! Waarom in Rotterdam? Ik ben echt gek op Rotterdam, een heerlijke stad met zoveel leuke tentjes. Ik kan er de hele dag rondstruinen en overal lekker eten. Dat kan ik overigens altijd.. eten…

leuke dingen

Ik pakte ’s ochtends lekker de trein vanaf Zaandam en in Haarlem stapte Iris al gezellig bij. Het is een uur en 15 minuten ongeveer, maar de tijd vloog voorbij. Logisch, twee meiden die kleppen de tijd wel vol hoor. Eenmaal aangekomen in Rotterdam liepen we binnen 12 minuutjes naar Baker & Moore. Mega warme dag ik had al kleffe dijen voordat ik binnen was haha. Gelukkig stonden daar 6 mega enthousiaste meiden te wachten om samen met mij te genieten van een ontbijt.

leuke dingen

Buiten dat het gewoon ontzettend lekker was ziet het er ook echt als een feestje uit. Een heerlijk sapje, verse ice tea, verschillende broden, beleg, scones en natuurlijk mocht het toetje van SUE niet ontbreken!

leuke dingen

En wat krijg je als je een event organiseert en je hebt een blog?

Leuke dingen

Dan gaat iedereen natuurlijk foto’s maken!

Leuke dingen

Leuke dingen

 

Ik geniet zo van mijn events, ik vind het zo leuk om echt in contact te komen met de mensen die je volgen. Uiteindelijk zit ik altijd alleen achter mijn computer of telefoon, ik sta alleen te koken en alleen foto’s te maken. Allemaal om jullie enthousiast te maken en te inspireren. En natuurlijk krijg ik veel likes en volgers daarop. Maar dit, echt met jullie kletsen en genieten. Dat is goud waard!

Leuke dingen

Trouwens even een extra bedankje voor Milou, zij maakte deze toffe foto’s!

leuke dingen

Natuurlijk gingen ze niet met lege handen naar huis! Een geweldige goodiebag met o.a. chocola van Johnny Doodle, echte kruiden van Green Gypsy, broodmix voor het lekkerste notenbrood wat er is van Vechtenaers en een Fitbar!

leuke dingen

Paul, onwijs bedankt dat ik mijn Meet Charlie event hier bij jullie mocht houden. En de deelnemers, onwijs tof dat jullie er waren ik heb genoten van jullie enthousiasme!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
 • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
 • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
 • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
 • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
 • Heb je vaak negatieve gedachten?
 • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
 • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
 • rust
 • energie
 • balans
 • een gezonde relatie met eten
 • ritme
 • structuur
 • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 197 euro (normaal 499 euro!!!):
 • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
 • Het Charlie’s Kitchen leefstijl boek inclusief 70 recepten voor meer energie en balans!
 • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
 • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
 • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
 • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
 • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Poké bowl maar dan glutenvrij

Borreltijd

Gezonde chocoladetruffels met pompoen

noodles
Avondeten

Noodles met kokos en limoen

1 reactie op “Leuke Dingen #17”

 1. Pingback: Leuke Dingen #19 - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform