Leuke Dingen #17 - Charlie's Kitchen

Leuke Dingen #17

leuke dingen

En of dit een Leuke Dingen #17 is! Afgelopen donderdag vond mijn 4e Meet Charlie’s Kitchen event alweer plaats, dit keer een stukje verder van huis dan normaal. Ik organiseerde samen met Baker & Moore in Rotterdam een All Day Breakfast event, ik ben dol op ontbijten buiten de deur. Voor degene die Baker & Moore nog niet kennen, hier lees je meer over deze toffe hotspot! Waarom in Rotterdam? Ik ben echt gek op Rotterdam, een heerlijke stad met zoveel leuke tentjes. Ik kan er de hele dag rondstruinen en overal lekker eten. Dat kan ik overigens altijd.. eten…

leuke dingen

Ik pakte ‘s ochtends lekker de trein vanaf Zaandam en in Haarlem stapte Iris al gezellig bij. Het is een uur en 15 minuten ongeveer, maar de tijd vloog voorbij. Logisch, twee meiden die kleppen de tijd wel vol hoor. Eenmaal aangekomen in Rotterdam liepen we binnen 12 minuutjes naar Baker & Moore. Mega warme dag ik had al kleffe dijen voordat ik binnen was haha. Gelukkig stonden daar 6 mega enthousiaste meiden te wachten om samen met mij te genieten van een ontbijt.

leuke dingen

Buiten dat het gewoon ontzettend lekker was ziet het er ook echt als een feestje uit. Een heerlijk sapje, verse ice tea, verschillende broden, beleg, scones en natuurlijk mocht het toetje van SUE niet ontbreken!

leuke dingen

En wat krijg je als je een event organiseert en je hebt een blog?

Leuke dingen

Dan gaat iedereen natuurlijk foto’s maken!

Leuke dingen

Leuke dingen

 

Ik geniet zo van mijn events, ik vind het zo leuk om echt in contact te komen met de mensen die je volgen. Uiteindelijk zit ik altijd alleen achter mijn computer of telefoon, ik sta alleen te koken en alleen foto’s te maken. Allemaal om jullie enthousiast te maken en te inspireren. En natuurlijk krijg ik veel likes en volgers daarop. Maar dit, echt met jullie kletsen en genieten. Dat is goud waard!

Leuke dingen

Trouwens even een extra bedankje voor Milou, zij maakte deze toffe foto’s!

leuke dingen

Natuurlijk gingen ze niet met lege handen naar huis! Een geweldige goodiebag met o.a. chocola van Johnny Doodle, echte kruiden van Green Gypsy, broodmix voor het lekkerste notenbrood wat er is van Vechtenaers en een Fitbar!

leuke dingen

Paul, onwijs bedankt dat ik mijn Meet Charlie event hier bij jullie mocht houden. En de deelnemers, onwijs tof dat jullie er waren ik heb genoten van jullie enthousiasme!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 reactie op “Leuke Dingen #17”

  1. Pingback: Leuke Dingen #19 - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches