Leuke dingen waren deze week de kadootjes die ik kreeg voor mijn verjaardag en mijn 2e event “Meet Charlie” Birthday Bash Edition! Ik hou van jarig zijn, een dag per jaar (ik maakte er gewoon een heel weekend van) waar ik mezelf even lekker helemaal voorop zet en graag alle aandacht wil. Ja, ik geef het toe! Het begon al op vrijdag, ik had een fotoshoot gehad met Sophie voor een nieuw project en ging daarna richting mijn ouders in Landsmeer. We zouden daar met de familie lekker eten voor mijn birthday zodat ik even lekker niks hoefde te doen :D. Maar ik vierde het op het werk, thuis en met vrienden, LOVED IT! Ook kreeg ik nog wat leuke pakketjes voor Charlie’s Kitchen dus die moesten getest worden, heel vervelend.. Kijken jullie mee?

Leuke Dingen

Een heerlijke bananenbrood met blauwe bessen en frambozen!

Mijn verjaardag vieren met de liefste mama!

Leuke Dingen

Zaterdag werkte ik een halve dag en werd op mijn verjaardag enorm verwend door mijn lieve collega’s!

Leuke dingen

Ook kwam mijn dinnie naar Zaandam om samen een gezellige middag te hebben.

Leuke dingen

Ik kreeg van mijn vriend hele toffe nieuwe workout shoes.

Leuke Dingen

Een van mijn beste vrienden woont in Londen en hij mocht natuurlijk niet ontbreken bij mijn verjaardagsfeestje.

Leuke dingen

Mijn vaste volgers weten inmiddels wel dat ik van een koud biertje hou 😀

Leuke Dingen

Na een veel te korte nacht en iets teveel biertjes was het zover; Charlie’s Birthday Bash Edition!

Leuke Dingen

Mijn lieve vriendinnetje was mee voor de support, heel fijn!

Leuke Dingen

Hebben jullie de nieuwe smaken van Cote do’re al gezien? Ik kreeg deze fantastische mand vol lekkers, ik kan niet wachten deze te proeven!

Leuke Dingen

En ook ik ben wel eens lui, So Fine ready to eat curry was echt onwijs lekker!

Heel veel leuke dingen maar het leukste, mijn event zal ik in de loop van de week delen 😀

Liefs,
Charlie’s Kitchen