Leuke Dingen #14 - Charlie's Kitchen

Leuke Dingen #14

Leuke Dingen

Leuke dingen waren deze week de kadootjes die ik kreeg voor mijn verjaardag en mijn 2e event “Meet CharlieBirthday Bash Edition! Ik hou van jarig zijn, een dag per jaar (ik maakte er gewoon een heel weekend van) waar ik mezelf even lekker helemaal voorop zet en graag alle aandacht wil. Ja, ik geef het toe! Het begon al op vrijdag, ik had een fotoshoot gehad met Sophie voor een nieuw project en ging daarna richting mijn ouders in Landsmeer. We zouden daar met de familie lekker eten voor mijn birthday zodat ik even lekker niks hoefde te doen :D. Maar ik vierde het op het werk, thuis en met vrienden, LOVED IT! Ook kreeg ik nog wat leuke pakketjes voor Charlie’s Kitchen dus die moesten getest worden, heel vervelend.. Kijken jullie mee?

Leuke Dingen

Een heerlijke bananenbrood met blauwe bessen en frambozen!

Mijn verjaardag vieren met de liefste mama!

Leuke Dingen

Zaterdag werkte ik een halve dag en werd op mijn verjaardag enorm verwend door mijn lieve collega’s!

Leuke dingen

Ook kwam mijn dinnie naar Zaandam om samen een gezellige middag te hebben.

Leuke dingen

Ik kreeg van mijn vriend hele toffe nieuwe workout shoes.

Leuke Dingen

Een van mijn beste vrienden woont in Londen en hij mocht natuurlijk niet ontbreken bij mijn verjaardagsfeestje.

Leuke dingen

Mijn vaste volgers weten inmiddels wel dat ik van een koud biertje hou 😀

Leuke Dingen

Na een veel te korte nacht en iets teveel biertjes was het zover; Charlie’s Birthday Bash Edition!

Leuke Dingen

Mijn lieve vriendinnetje was mee voor de support, heel fijn!

Leuke Dingen

Hebben jullie de nieuwe smaken van Cote do’re al gezien? Ik kreeg deze fantastische mand vol lekkers, ik kan niet wachten deze te proeven!

Leuke Dingen

En ook ik ben wel eens lui, So Fine ready to eat curry was echt onwijs lekker!

Heel veel leuke dingen maar het leukste, mijn event zal ik in de loop van de week delen 😀

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

 

 

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR

1 reactie op “Leuke Dingen #14”

  1. Pingback: "Meet Charlie" Birthday Bash Edition - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches