Wat hebben we een heerlijke zomerse week achter de rug, veel zon en warmte en daar worden wij blij van. Ik had het geluk dat ik ook nog eens een weekje vrij was, even een weekje voor mijzelf om bij te komen. Zo enthousiast dat ik ben, heb ik natuurlijk weer ontzettend veel gedaan!

leuke

Ik ontving dit super leuke boek boordevol inspiratie, lijkt me heel tof ooit zelf zo’n boek te hebben!

leuke

Ik ging een dagje aan het strand met een goede vriendin, even helemaal zen.

Leuke

FOODPOST, altijd leuk! Ik kreeg van Eat Naturel de nieuwe granola smaken, vrij van geraffineerde suikers dus die ga ik even testen voor jullie.

leuke

In de tuin, genieten van de zon en weer helemaal in het teken van zen zijn.

leuke

Kruitvat heeft een nieuwe sportlijn, stay tuned want er komt een hele leuke winactie online!

leuke

Ook was ik te vinden op Yummya Foodfestival, klik hier voor mijn blog hierover!

Leuke

Het is toch niet te geloven, ik was ook op Amsterdam Kookt! #foodfestivalhoppen

leuke

Samen met Dani (Fitgirls.nl) en Teni (Fitbeauty) geef ik 3 juni een workshop op Healthyfest (klik). HOE TOF? Natuurlijk wil ik graag weten welke onderwerpen jullie daar graag voorbij zien komen; afvallen, eetbuien, stress, druk, onzekerheid etc… Laat het mij weten en ik pas mijn workshop hier op aan! Onwijs veel zin om jullie te ontmoeten, meeten, greeten, kletsen en een hele leuk weekend hebben!

Voor meer informatie kijk op www.healthyfest.nl

Liefs,
Charlie’s Kitchen