Leuke dingen #11 - Charlie's Kitchen

Leuke dingen #11

leuke

Zo, Charlie was even 2 dagen offline voor hele leuke dingen. Het was namelijk koningsnacht/dag en ik sla liever geen feestjes over! Het is ontspanning, fun en de dag erna is nog meer ontspanning aangezien ik nu languit op de bank lig te kroelen met mijn katjes. Heerlijk zo’n dagje waar je niks hoeft, gewoon doen waar ik zin in heb. Moet ik echt vaker doen! Laatste 2 weken veel nagedacht wat ik nu echt wil, en niet dingen die ik wil omdat ik denk dat anderen dat willen. Nee, ik heb het over dingen die ik echt wil en dat is meer ontspannen, leuke dingen doen en genieten. Nu lijkt het natuurlijk online al alsof ik niks anders doe dan leuke dingen, die doe ik zeker maar daarnaast werk ik ontzettend veel en hard waardoor ik veel minder eruit kan halen. Niks mis mee, hard work pays off maar je moet ook genieten van de kleine stapjes die je maakt. Dus ook ik fluit mijzelf wel eens terug, billenkoek en huppa even back to basic.

leuke

Voor mijn eerste event ging ik langs bij Sla om alvast wat dingen voor te proeven, het wordt zo leuk!

leuke

Samen met de liefste mama werd ik uitgenodigd voor een verwen avond in Hilversum en een sneakpreview van Mother’s day.  We werden verwelkomt met een glaasje bubbels, cupcakes, een foto shoot (niet online waardig haha) en zagen natuurlijk de film. Een heerlijke feel good film met prachtige powervrouwen, wat blijft die Julia Roberts toch een prachtvrouw! We zijn helemaal in de watten gelegd en gingen weg met een mega goodiebag vol lekkers. Dus wil jij iets leuks doen met je mama? Deze film is zeker een aanrader! (en de popcorn…)

leuke

Leuke

Ik was dan ook meer dan blij toen het eindelijk weer tijd was voor een feestje, ditmaal ging ik naar Tijdmachine. Alle oude nummertjes van vroeger, helemaal uit mijn dak!

Leuke

Leuk als je daar met je biertje in je hand staat te springen op de dansvloer dat jullie me durven aan te spreken. Vaak vergeet ik even hoeveel mensen eigenlijk mijn blog lezen of bekijken. Meerdere leuke mensen ontmoet die mij aanspraken, super leuk! Door de nodige biertjes weet ik niet meer helemaal wat iedereen had gemaakt of wat de namen waren maar… gezellig was het wel!

leuke

Ook behaalde ik deze week de 35 duizend volgers op mijn Instagram, WAUW geen woorden voor! Volg je me daar nog niet? Klik dan hier!

Leuke

Vrijdag was ik in Den Haag voor een zakelijke afspraak, heel fijn tips te krijgen en te werken aan een nog betere site! Daarna heb ik heerlijke geluncht met Lotta bij het Pistache Cafe, een aanrader want heb heerlijk gegeten.

Leuke

Ik kreeg een heerlijke glutenvrij pakketje binnen om mijn zondag goed te beginnen! #SchärSunday 

Leuke

Alles was aanwezig om een glutenvrij walnoot/banaan brood te bakken, wat een feest!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches