Zo, Charlie was even 2 dagen offline voor hele leuke dingen. Het was namelijk koningsnacht/dag en ik sla liever geen feestjes over! Het is ontspanning, fun en de dag erna is nog meer ontspanning aangezien ik nu languit op de bank lig te kroelen met mijn katjes. Heerlijk zo’n dagje waar je niks hoeft, gewoon doen waar ik zin in heb. Moet ik echt vaker doen! Laatste 2 weken veel nagedacht wat ik nu echt wil, en niet dingen die ik wil omdat ik denk dat anderen dat willen. Nee, ik heb het over dingen die ik echt wil en dat is meer ontspannen, leuke dingen doen en genieten. Nu lijkt het natuurlijk online al alsof ik niks anders doe dan leuke dingen, die doe ik zeker maar daarnaast werk ik ontzettend veel en hard waardoor ik veel minder eruit kan halen. Niks mis mee, hard work pays off maar je moet ook genieten van de kleine stapjes die je maakt. Dus ook ik fluit mijzelf wel eens terug, billenkoek en huppa even back to basic.

leuke

Voor mijn eerste event ging ik langs bij Sla om alvast wat dingen voor te proeven, het wordt zo leuk!

leuke

Samen met de liefste mama werd ik uitgenodigd voor een verwen avond in Hilversum en een sneakpreview van Mother’s day.  We werden verwelkomt met een glaasje bubbels, cupcakes, een foto shoot (niet online waardig haha) en zagen natuurlijk de film. Een heerlijke feel good film met prachtige powervrouwen, wat blijft die Julia Roberts toch een prachtvrouw! We zijn helemaal in de watten gelegd en gingen weg met een mega goodiebag vol lekkers. Dus wil jij iets leuks doen met je mama? Deze film is zeker een aanrader! (en de popcorn…)

leuke

Leuke

Ik was dan ook meer dan blij toen het eindelijk weer tijd was voor een feestje, ditmaal ging ik naar Tijdmachine. Alle oude nummertjes van vroeger, helemaal uit mijn dak!

Leuke

Leuk als je daar met je biertje in je hand staat te springen op de dansvloer dat jullie me durven aan te spreken. Vaak vergeet ik even hoeveel mensen eigenlijk mijn blog lezen of bekijken. Meerdere leuke mensen ontmoet die mij aanspraken, super leuk! Door de nodige biertjes weet ik niet meer helemaal wat iedereen had gemaakt of wat de namen waren maar… gezellig was het wel!

leuke

Ook behaalde ik deze week de 35 duizend volgers op mijn Instagram, WAUW geen woorden voor! Volg je me daar nog niet? Klik dan hier!

Leuke

Vrijdag was ik in Den Haag voor een zakelijke afspraak, heel fijn tips te krijgen en te werken aan een nog betere site! Daarna heb ik heerlijke geluncht met Lotta bij het Pistache Cafe, een aanrader want heb heerlijk gegeten.

Leuke

Ik kreeg een heerlijke glutenvrij pakketje binnen om mijn zondag goed te beginnen! #SchärSunday 

Leuke

Alles was aanwezig om een glutenvrij walnoot/banaan brood te bakken, wat een feest!

Liefs,
Charlie’s Kitchen