Leuke dingen #10

leuke dingen

Ja, wat zullen we eens van die leuke dingen afbeelding zeggen… Ik hou van lekker eten en bier haha! En helemaal gezellig met mijn maatje Tim die kok is, ik hoefde niks te doen. Ja lekker zitten, drinken en eten. Heel vervelend!

leuke dingen

Die soep, WAUW! Ik beloof het jullie, ik heb hem het recept gevraagd en deze wil ik zeker gaan delen!

leuke dingen

Ook was ik mega blij toen mijn nieuwe zak protein van Orangefit binnen kwam, de enige shake waar ik geen buikpijn van krijg 100% natuurlijk! Ga ik jullie snel meer over vertellen, want waar heb je die eiwitten nu eigenlijk voor nodig?

leuke dingen

Ik bakte een bananenbrood met stukjes chocolade erin en at deze helemaal in de relax modus op mijn bank. Oh, het recept van het bananenbrood vind je hier!

Leuke dingen

WOW, eindelijk is het zover… Het eerste Meet Charlie event of zal ik zeggen voornamelijk eat haha. Mijn eerste event staat helemaal in het teken van Charlie’s favorites, zo gaan we langs bij SLA voor mijn favo sapje en salade en komen we o.a. bij Sugo voor mijn favo cheatmeal: Pizza’s en wijn!!! En natuurlijk mogen jullie niet naar huis zonder een mega goodiebag gevuld met mijn lievelings- producten. Een fantastische dag met heerlijke proeverijtjes die jij niet wil missen! Hou jij van eten en gezelligheid? Durf jij met mij op pad? Kaartjes zijn 30 euro en verkrijgbaar via info@charlies-kitchen.nl OP=OP

Hoe bijzonder is het, als ik soms terugdenkt hoe het allemaal begon met een foto op Instagram. Mijn hobby werd mijn passie en nu is het mijn werk. Al voelt dat helemaal niet zo want ik doe elke dag wat ik echt leuk vind! Bijzondere mensen die ik heb ontmoet, waar je vriendschappen mee sluit en waar je ook mega trots op bent. Jullie weten natuurlijk allang over wie ik het heb, want deze meid zet stappen NIET NORMAAL!

leuke dingen

Lienke, bootcamps en begeleiding, hoe tof? Ben jij super enthousiast en wil je ook werken aan een fitter leven? Net zoveel positieve energie als Dear Good Morning? Kijk snel hier en schrijf je in!

leuke dingen

Kim, ik kom eraan hoor!

leuke dingen

En de eerste foto van mijn fotoshoot kwam binnen, wat vinden jullie ervan?

Wat een week weer, zoveel leuke dingen ik kan blijven doorgaan haha!

Liefs,
Charlie

 

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Download nu mijn gratis maaltijdplanner!

Ik vind lekker en gevarieerd eten belangrijk. Toch vind ik het best een uitdaging om dat in alle drukte “vol te houden”. Maar met mijn maaltijdpanner is dat een eitje!

Download deze nu gratis en krijg een persoonlijke video van mij cadeau waarin ik je uitleg hoe je het beste kunt werken met de maaltijdplanner.

En je ontvangt dan ook nog eens wekelijks een nieuwsbrief met tips, recepten en persoonlijke verhalen.

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches