Ja, wat zullen we eens van die leuke dingen afbeelding zeggen… Ik hou van lekker eten en bier haha! En helemaal gezellig met mijn maatje Tim die kok is, ik hoefde niks te doen. Ja lekker zitten, drinken en eten. Heel vervelend!

leuke dingen

Die soep, WAUW! Ik beloof het jullie, ik heb hem het recept gevraagd en deze wil ik zeker gaan delen!

leuke dingen

Ook was ik mega blij toen mijn nieuwe zak protein van Orangefit binnen kwam, de enige shake waar ik geen buikpijn van krijg 100% natuurlijk! Ga ik jullie snel meer over vertellen, want waar heb je die eiwitten nu eigenlijk voor nodig?

leuke dingen

Ik bakte een bananenbrood met stukjes chocolade erin en at deze helemaal in de relax modus op mijn bank. Oh, het recept van het bananenbrood vind je hier!

Leuke dingen

WOW, eindelijk is het zover… Het eerste “Meet Charlie” event of zal ik zeggen voornamelijk eat haha. Mijn eerste event staat helemaal in het teken van Charlie’s favorites, zo gaan we langs bij SLA voor mijn favo sapje en salade en komen we o.a. bij Sugo voor mijn favo cheatmeal: Pizza’s en wijn!!! En natuurlijk mogen jullie niet naar huis zonder een mega goodiebag gevuld met mijn lievelings- producten. Een fantastische dag met heerlijke proeverijtjes die jij niet wil missen! Hou jij van eten en gezelligheid? Durf jij met mij op pad? Kaartjes zijn 30 euro en verkrijgbaar via info@charlies-kitchen.nl OP=OP

Hoe bijzonder is het, als ik soms terugdenkt hoe het allemaal begon met een foto op Instagram. Mijn hobby werd mijn passie en nu is het mijn werk. Al voelt dat helemaal niet zo want ik doe elke dag wat ik echt leuk vind! Bijzondere mensen die ik heb ontmoet, waar je vriendschappen mee sluit en waar je ook mega trots op bent. Jullie weten natuurlijk allang over wie ik het heb, want deze meid zet stappen NIET NORMAAL!

leuke dingen

Lienke, bootcamps en begeleiding, hoe tof? Ben jij super enthousiast en wil je ook werken aan een fitter leven? Net zoveel positieve energie als Dear Good Morning? Kijk snel hier en schrijf je in!

leuke dingen

Kim, ik kom eraan hoor!

leuke dingen

En de eerste foto van mijn fotoshoot kwam binnen, wat vinden jullie ervan?

Wat een week weer, zoveel leuke dingen ik kan blijven doorgaan haha!

Liefs,
Charlie