Leuke dingen #1 - Charlie's Kitchen

Leuke dingen #1

Leuke dingen

Er zijn zoveel leuke dingen dat ik elke dag wel een hele blog kan schrijven maar ik wil jullie ook weer niet gek maken. Eerder vertelde ik jullie over mijn genietmomenten, maar ik vond leuke dingen toch een leukere naam. Maar ik heb jullie eigenlijk weinig op de hoogte gehouden de laatste tijd, ik was onwijs druk met het wennen aan mijn nieuwe leven. Zo begon januari dan ook met de opening van het IMove Centre waar ik nu inmiddels fulltime werk.

Leuke dingen

Super leuke collega’s, klanten die keihard trainen om zich lekker in hun vel te voelen en die lekker bij mij komen ontbijten. Dat is pas genieten!

Leuke dingen

Ik kreeg deze doos vol lekkers opgestuurd, maakte er heerlijke smoothies van en er komt eerdaags een leuke winactie!

leuke dingen

Het was lang geleden maar eindelijk vonden we de tijd om even met het FitgirlTeam bij elkaar te komen en mooie plannen te maken voor aankomende jaar. Ik loop dan ook graag te shinen in deze super gave trui van Fitgirls!

Leuke dingen

Wat vinden jullie van mijn nieuwe fluffy sokken en pantoffels? Nooit meer koude voeten!

Leuke dingen

Sinds vorige week ben ik weer aan het boksen, het draait allemaal om discipline. Ik heb een doel voor ogen, zelfverzekerd in mijn schoenen staan, niet over mij heen laten lopen en keuzes durven maken.

Leuke dingen

En ik mocht op date met de knapste ochtendfreak van Nederland Lienke, een dag die ik niet snel zal vergeten. Aangezien het nu dinsdag is er ik nog steeds kromloop van de spierpijn…

Ik zou het bijna vergeten maar hier ben ik toch wel heel trots op, afgelopen weekend haalde ik maar liefst de 30 duizend volgers op Instagram!

Leuke dingen

En dan hebben we natuurlijk nog de winnaar van de Brasserie Valentijn winactie…

Valentijn

VAN HARTE GEFELICITEERD Pascale Aay

Wil je nog meer zien wat er achter de schermen gebeurd? Jullie kunnen mij ook volgen op snapchat — charlieskitchen

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

2 reacties op “Leuke dingen #1”

  1. Pingback: Leuke dingen #2 - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches