#letsgetreal

Ik heb mij altijd onzeker gevoeld. Ik speelde al vroeg “hoog” basketbal waardoor ik in een team kwam met allemaal knappe oudere meiden. Allemaal al vrouwelijk en met vriendjes bezig. Voor mijn gevoel was ik nog niks, enigste wat ik kon wat keihard knocken op het veld. Die vechtlust heb ik altijd gehad!

Maar ook de onzekerheid is er altijd geweest en daardoor ging ik juist extra lopen eten. Als ik nerveus was, onzeker, moe of als ik mij verveelde. Eigenlijk eet ik altijd de hele dag door haha of het nu slecht is of niet. Emotie eter onzin? Ik vind van niet! Want ik ben zeker een emotie eter, in goede en slechte tijden. Je kent het wel zn. avondje gezellig bij paps en mams, wijntje erbij, extra lekker gekookt want ja mams is natuurlijk blij dat je even over de vloer komt en daar mag zeker geen chocolaatje of toetje ontbreken. Heerlijk, ik geniet er zo van! Of van die verveel momenten, ik ben altijd opzoek naar eten.

Uiteindelijk gaat het erom hoe ik me voel en welke weg ik bewandel. Sporten heb ik altijd met veel plezier gedaan dus daar lag het niet aan. Het was uiteindelijk een simpel ding, ja dat is makkelijk zeggen hoor want dat was het niet maar gewoon die knop om draaien.

HALLO Charlotte half Nederland, wat zeg ik: half de wereld ligt voor pampus op de bank en eet meer dan 50% ongezond! Kijk eens hoe fit en sterk je bent en hoeveel plezier je hebt in gezond maar ook lekker eten bereiden? Probeer eens te genieten van momenten en te accepteren dat jij dit gewoon bent. Gewoon Charlotte… en toen… toen viel er een hele zware rugzak van mijn rug. Voor wie doe ik het eigenlijk? Waar wil ik staan? Wat wil ik bereiken?

fitgirls

Ik wil gelukkig zijn, genieten, lekker sporten en doen wat ik leuk vind. En weetje ik ben nu gewoon super gelukkig ook met mijn figuur. Geef je lichaam wat liefde en dit kan op veel manieren. Gezond eten, accepteren en bewegen. En weetje wat het grappigste is van alles…  sinds ik “het” heb losgelaten ben ik momenteel op mijn slankst. Want ik mag alles maar hoef niks en dat geeft mij zoveel rust.

Er zijn zoveel meer dingen belangrijk in het leven dan het “perfecte” figuur en wat is dat eigenlijk? Iedereen heeft zijn eigen smaak, eigen doel en eigen gevoel erbij. Laat iedereen in hun eigen waarde en laat jezelf zien. Wie ben jij echt? En als je dat uitstraalt, dan kan je heel de wereld aan! En dat is pas super sexy 😀

Liefs,
Charlie