fbpx

Laten we samen terugkijken naar jouw 2016

Laten we samen terugkijken naar jouw 2016, wat waren jouw voornemens? Om vol goeie moed het nieuwe jaar in te gaan is het goed om even terug te kijken naar afgelopen jaar. Heb je jouw doelen bereikt? Ben je gegroeid? Heb je stappen gemaakt? Zijn er dingen veranderd?

Ben je gelukkig?

Ook al heb je niet alles behaald wat jij wilde, wij stappen samen vol positieve energie het nieuwe jaar in. We zijn vaak negatief maar waarom? Waarom blijven negatieve gedachtes langer in ons hoofd hangen dan positieve gedachtes? Ik geloof dat onze gedachtes te trainen zijn.

Wat wij denken is wat wij zien

Probeer eens jouw gevoel om te draaien. Ik noem een voorbeeld; jij wilde dit jaar heel graag afstuderen maar je hebt het net niet gehaald. Je baalt als een stekker, het voelt als falen want jij had dit doel voor jezelf gesteld. Voelt niet fijn hé? Probeer het eens van de andere kant te bekijken, je kan niet meer dan je best doen en in het nieuwe jaar kan je afstuderen. Weetje wat dat betekent? Dat je gaat afstuderen, hoe tof is dat? Nieuwe focus, nieuwe finish en een nieuw gevoel!

Om verder te kunnen moet je dingen verwerken, een levensles eruit gehaald hebben en dit vervolgens kunnen loslaten

 1. Wat heb jij dit jaar bereikt waar je heel trots op bent?
 2. Welke fout heb ik gemaakt en wat was hier mijn levensles uit?
 3. Welke negatieve gedachtes laat je los?

Met dingen verwerken doel ik eigenlijk op dankbaar zijn. Dankbaar zijn is een vorm van geluk, je bent blij met iemand of trots op iets wat je behaald heb. Als ik naar mezelf kijk ben ik heel dankbaar dat ik dit jaar zo een persoonlijke ontwikkeling heb mogen mee maken. Maar wat een emotionele achtbaan, ik heb mij heel ongelukkig gevoeld maar ook alleen. Maar door alles wat er gebeurd is heb ik geleerd, daar is die dan de levensles. Ik heb geleerd om dingen zelf aan te pakken, ik heb geleerd dat mijn geluk altijd voorop staat, het is mijn leven en alleen ik kan er voor zorgen dat ik gelukkig ben. Ik heb geleerd dat als ik gelukkig ben dat ik dan andere mensen gelukkig kan maken en dat doe ik heel graag. Ik wil loslaten dat ik niet perfect ben en laat alle negatieve gedachtes los.

2017 ligt om de hoek en het gaat zo’n mooi jaar worden

Nu was het voor mij een mooi jaar maar ook een heel zwaar jaar. Maar voor jou waren er misschien minder heftige dingen die je toch wil loslaten of een plek wil geven. Welke gedachtes wil jij loslaten? Dat je niet slank genoeg bent? Dat je niet mooi genoeg bent? Dat je het niet waard bent?

Laat los maar geef niet op!

Ik noem als voorbeeld het proces waar je doorheen gaat bij het afvallen. Je hebt een doel gesteld voor jezelf en dit niet behaald. Wat de reden hier ook van is, dit hoeft niet te betekenen dat jij de handdoek in de ring gooit maar je laat het voor nu even los. De druk is van de ketel, focus je op wat je wel gelukt is en laat die paar kilo dat je er naast zit los. Door los te laten krijg je weer ruimte in je hoofd, ruimte voor positieve energie die jou alsnog gaan helpen jouw doelen te behalen!

Het leven is te kort om te blijven hangen in negatieve gedachtes

Liefs,
Charlie’s Kitchen

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
 • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
 • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
 • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
 • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
 • Heb je vaak negatieve gedachten?
 • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
 • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
 • rust
 • energie
 • balans
 • een gezonde relatie met eten
 • ritme
 • structuur
 • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 197 euro (normaal 499 euro!!!):
 • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
 • Het Charlie’s Kitchen leefstijl boek inclusief 70 recepten voor meer energie en balans!
 • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
 • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
 • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
 • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
 • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Poké bowl maar dan glutenvrij

Borreltijd

Gezonde chocoladetruffels met pompoen

noodles
Avondeten

Noodles met kokos en limoen

2 reacties op “Laten we samen terugkijken naar jouw 2016”

 1. Pingback: Mijn goede voornemens voor 2017 - Charlie's Kitchen

 2. Pingback: Leuke Dingen #23 - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform