Ik ben verliefd op La Paulowna Boutique Hotel - Charlie's Kitchen

Ik ben verliefd op La Paulowna Boutique Hotel

hotel

Ja echt, ik ben verliefd op La Paulowna Boutique Hotel!

La Paulowna is een luxe hotel, gevestigd in het mooie Zeeheldenkwartier in Den Haag. Vanwege de opening van de nieuwe zesde kamer werd er een event georganiseerd en ik mocht blijven slapen! Daarnaast mocht ik genieten van een bijzonder uitgebreid vega en vegan ontbijt.

Heel vervelend…

hotel

Maar wat is het verhaal achter La Paulowna

Sinds 2015 is het luxe Boutique Hotel La Paulowna gevestigd aan het mooie Anna Paulownaplein in Den Haag. Ze zijn gehuisvest in een voormalig bankgebouw uit 1910. Na ingrijpende renovaties heeft het pand haar grandeur weer terug.

De zes volledig gerenoveerde luxe en comfortabele suites hebben elk een thema en naam: de Ochre, Indigo, Pearl, Chocolate en tenslotte de Coral Suite. Sinds april is hier de schitterende royal suite Emerald Room bijgekomen, waarin je zelfs met vijf personen kunt verblijven. De thema suites zijn van alle moderne gemakken voorzien, waaronder heerlijke kingsize bedden en moderne badkamers. Maar ook leuk om te weten is, dat in de private dining room zelfs ministers heerlijk privé vergaderen.

Boutique Hotel La Paulowna werkt geheel groen, dus er wordt alleen gebruik gemaakt van duurzame schoonmaak- en wasmiddelen.

Boutique Hotel La Paulowna wordt gerund door man, vrouw en neef die vol passie en energie op de vloer staan.

Ik sliep in de Pearl, wat een beauty!

hotel

’s Ochtends kun je genieten van een zalig vers vegetarisch of volledig plantaardig ontbijt beneden in het restaurant. Daarnaast maakt La Paulowna maakt het liefst gebruik van lokale leveranciers en werkt met seizoensgebonden producten: I LOVE IT!

hotel

Ik ben wel drie keer in bad geweest en heb uren op dit onwijs lekkere bed gelegen!

leuke dingen

Het eten en drinken was heerlijk en heel gevarieerd tijdens het ontbijt. Je proeft dat het met liefde én echte ingrediënten is bereid.

Wil je de vegetarische en vegan lekkernijen zelf proeven? Dat kan in het restaurant van het hotel, restaurant Hortus, dat in de kelder is gevestigd. Neem bij mooi weer lekker plaats op het terras buiten, heerlijk aan het gezellige plein. Kijk hier voor het menu, openingstijden en meer informatie.

hotel

La Paulowna

Liefs,
Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches