Ja echt, ik ben verliefd op La Paulowna Boutique Hotel!

La Paulowna is een luxe hotel, gevestigd in het mooie Zeeheldenkwartier in Den Haag. Vanwege de opening van de nieuwe zesde kamer werd er een event georganiseerd en ik mocht blijven slapen! Daarnaast mocht ik genieten van een bijzonder uitgebreid vega en vegan ontbijt.

Heel vervelend…

hotel

Maar wat is het verhaal achter La Paulowna

Sinds 2015 is het luxe Boutique Hotel La Paulowna gevestigd aan het mooie Anna Paulownaplein in Den Haag. Ze zijn gehuisvest in een voormalig bankgebouw uit 1910. Na ingrijpende renovaties heeft het pand haar grandeur weer terug.

De zes volledig gerenoveerde luxe en comfortabele suites hebben elk een thema en naam: de Ochre, Indigo, Pearl, Chocolate en tenslotte de Coral Suite. Sinds april is hier de schitterende royal suite Emerald Room bijgekomen, waarin je zelfs met vijf personen kunt verblijven. De thema suites zijn van alle moderne gemakken voorzien, waaronder heerlijke kingsize bedden en moderne badkamers. Maar ook leuk om te weten is, dat in de private dining room zelfs ministers heerlijk privé vergaderen.

Boutique Hotel La Paulowna werkt geheel groen, dus er wordt alleen gebruik gemaakt van duurzame schoonmaak- en wasmiddelen.

Boutique Hotel La Paulowna wordt gerund door man, vrouw en neef die vol passie en energie op de vloer staan.

Ik sliep in de Pearl, wat een beauty!

hotel

’s Ochtends kun je genieten van een zalig vers vegetarisch of volledig plantaardig ontbijt beneden in het restaurant. Daarnaast maakt La Paulowna maakt het liefst gebruik van lokale leveranciers en werkt met seizoensgebonden producten: I LOVE IT!

hotel

Ik ben wel drie keer in bad geweest en heb uren op dit onwijs lekkere bed gelegen!

leuke dingen

Het eten en drinken was heerlijk en heel gevarieerd tijdens het ontbijt. Je proeft dat het met liefde én echte ingrediënten is bereid.

Wil je de vegetarische en vegan lekkernijen zelf proeven? Dat kan in het restaurant van het hotel, restaurant Hortus, dat in de kelder is gevestigd. Neem bij mooi weer lekker plaats op het terras buiten, heerlijk aan het gezellige plein. Kijk hier voor het menu, openingstijden en meer informatie.

hotel

La Paulowna

Liefs,
Charlie