Koffie bij Joost en Maartje in Maastricht, een feestje! - Charlie's Kitchen

Koffie bij Joost en Maartje in Maastricht, een feestje!

koffie

Een dagje winkelen in Maastricht is altijd leuk, maar op de koffie bij Joost en Maartje is inspirerend. Ik houd van mensen die een droom hebben, een verhaal hebben en hun passie volgen (lees hier).

koffie

Kijk verder dan je neus lang is

Als ik ergens in een stad op zoek ben naar een leuke hotspot blijf ik nooit in de hoofdstraat. Ik liep lekker te dwalen in Maastricht, van straatje naar zijstraatje en zo verder. Als je niet zo bekend bent in Maastricht vind je hem misschien niet, deze niet te missen koffiebar in concept store Le Marais Deux & KOFFIE.

Joost staat al enthousiast te lachen als ik binnenkom. Naast een niet normaal lekkere koffie die hij met liefde voor mij heeft bereid vertelt hij mij ook dat ik vrij gebruik mag maken van de wifi. Ik vind dit altijd nog een extra service en ik neem plaats aan de lange tafel bij mijn (denk ik) mede-collega’s.

koffie

Over alles is nagedacht

Barista’s Maartje en Joost maken de beleving compleet met handgemaakte tafels en bankjes (Joost) en zelfgebakken taart en ander lekkers (Maartje). Ooit begonnen met twee soorten koek, is het inmiddels uitgegroeid tot heel veel meer. Werkgekken als ik kunnen hier terecht maar je hond mag ook mee. Schijnt de zon? Achter hebben ze een heerlijk terras.

koffie

En voor de echte koffie liefhebbers, koop hier je koffiebonen voor thuis.

koffie

HEERLIJKE KOFFIE, VERS HUISGEMAAKT GEBAK, EEN ‘GEHEIM’ TERRASJE, WIFI EN WERKPLEKKEN.

Liefs,
Charlotte

Le Marais Deux en KOFFIE
Maastrichter Heidenstraat 6

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

2 reacties op “Koffie bij Joost en Maartje in Maastricht, een feestje!”

  1. Avatar

    Hee.

    Wat grappig, ik woon in de omgeving van Maastricht en ik ken de straat. Maar….. nooit opgevallen.. (schaam)

    Dankje voor de tip.

    Groetjes Mirthe

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches