Een dagje winkelen in Maastricht is altijd leuk, maar op de koffie bij Joost en Maartje is inspirerend. Ik houd van mensen die een droom hebben, een verhaal hebben en hun passie volgen (lees hier).

koffie

Kijk verder dan je neus lang is

Als ik ergens in een stad op zoek ben naar een leuke hotspot blijf ik nooit in de hoofdstraat. Ik liep lekker te dwalen in Maastricht, van straatje naar zijstraatje en zo verder. Als je niet zo bekend bent in Maastricht vind je hem misschien niet, deze niet te missen koffiebar in concept store Le Marais Deux & KOFFIE.

Joost staat al enthousiast te lachen als ik binnenkom. Naast een niet normaal lekkere koffie die hij met liefde voor mij heeft bereid vertelt hij mij ook dat ik vrij gebruik mag maken van de wifi. Ik vind dit altijd nog een extra service en ik neem plaats aan de lange tafel bij mijn (denk ik) mede-collega’s.

koffie

Over alles is nagedacht

Barista’s Maartje en Joost maken de beleving compleet met handgemaakte tafels en bankjes (Joost) en zelfgebakken taart en ander lekkers (Maartje). Ooit begonnen met twee soorten koek, is het inmiddels uitgegroeid tot heel veel meer. Werkgekken als ik kunnen hier terecht maar je hond mag ook mee. Schijnt de zon? Achter hebben ze een heerlijk terras.

koffie

En voor de echte koffie liefhebbers, koop hier je koffiebonen voor thuis.

koffie

HEERLIJKE KOFFIE, VERS HUISGEMAAKT GEBAK, EEN ‘GEHEIM’ TERRASJE, WIFI EN WERKPLEKKEN.

Liefs,
Charlotte

Le Marais Deux en KOFFIE
Maastrichter Heidenstraat 6