Een half jaar terug opende Saints & Stars hun eerste gym in Amsterdam en ik ben fan. Wie klaar is om next level te gaan en uit zijn comfortzone te stappen is hier op het juiste adres. Samen hebben wij dezelfde missie: word de beste versie van jezelf!

We help you find your line in life. Then we help you cross it!

Je grenzen opzoeken en over die lijn durven te stappen. De trainers staan voor je klaar om samen met jou het avontuur aan te gaan en op zoek te gaan naar de beste versie van jezelf. Deze gym is beleving, high-end en echt next level met de juiste trainers die jou die extra boost energie geven. Alles past. De geur. De kleuren en de meest toffe lichten. Alles is een unieke beleving met verschillende trainingen.

Work that ass

  1. Holy Shred, een HIIT bootcamp les die bestaat uit 50 intensieve trainingsminuten. Denk aan veel interval en aan effectieve spieropbouw per les.
  2. Holy Box is een HIIT boxingles waarbij je volledige lichaam getraind wordt. De wisseling van cardio en kracht maakt dit een echte calorie-burn les!

En het mooie is, en vooral luxe, je hoeft geen abonnement af te sluiten. Saints & Stars hanteert “creditcards” waar jij credit op kan zetten die tot een jaar geldig zijn! Dit is goud, de ervaring is echt waanzinnig en daarom is dit de locatie waar jaarlijks het #echtinbalans event plaatsvindt.

Het plaatje is compleet. Van een eigen sportcollectie, een personal trainingsruimte en voedingsadvies op maat. Van frisse munthanddoekjes tot verse juices. Het is er allemaal.

SAINTS & STARS
Tweede Constantijn Huygensstraat 41
1054 CP Amsterdam
www.saints-stars.com