Kipdrumsticks uit de oven - Charlie's Kitchen

Kipdrumsticks uit de oven

Deze overheerlijke sticky kipdrumsticks vond ik op de site van lekker eten met Linda. Laat ik nu gek zijn op kip! Kippenpootjes, drumsticks, kippendijen en eigenlijk gewoon alles waar ik het vanaf kan kluiven.

Lekker hoor!

Ik schaam mij er niet voor, ik ben gek op kip kluiven! Ik haal dan ook regelmatig kip op de markt of bij de slager en marineer het zelf. Je kunt het in de pan bereiden of in de oven maar ik gebruik altijd mijn airfryer.

Een heerlijke snack tijdens de borrel, een sticky voorgerecht. Maar misschien eet je het wel graag als avondeten met een salade erbij.

Kipdrumsticks uit de oven

Wat heb je nodig:

 • 4 drumsticks
 • 1 el sesamzaadjes
 • 1 teen knoflook
 • 2 el honing
 • 1 el sesamolie
 • 1 el soja saus
 • 4 kipdrumsticks
 • 1 tl paprikapoeder
 1. Snijd de teen knoflook helemaal fijn.
 2. Maak een marinade van de knoflook, honing, sesamzaad, sesamolie, paprikapoeder en sojasaus.
 3. Maak de drumsticks droog met keukenpapier en leg ze in de marinade.
 4. Dek af met aluminiumfolie en laat ongeveer een uurtje in de koelkast staan.
 5. Verwarm de airfryer of oven voor op 180 graden.
 6. Tenslotte: bak de kipdrumsticks in 25 minuten (oven) of 15 min (airfryer) gaar.

Alles start bij energie!

Nog een extra leuk weetje: deze week is namelijk mijn gratis energie-challenge weer begonnen en jij kunt meedoen. Je krijgt vijf video’s om jou te helpen bij het verhogen van jouw energieniveau.

Helemaal GRATIS, hoe tof is dat? 

Opgeven kan door te klikken op onderstaande button of via de volgende link: https://www.echtinbalans.nl/energie-challenge

Ik weet als geen ander hoe het is om je dagelijks moe, futloos en leeggezogen te voelen. Jarenlang struggelde ik met vermoeidheid en snapte niet waarom anderen wel altijd de energie hadden om van alles te doen. Totdat ik een coach in handen nam, een opleiding volgde tot voedingsdeskundige en als cadeau een burn-out kreeg. Al mijn kennis en ervaring zorgt er nu voor dat ik dagelijks bruis van de energie en ik gun jou dat ook!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

2 reacties op “Kipdrumsticks uit de oven”

 1. Pingback: Kipdrumsticks uit de oven – WP RSS Aggregator Advanced Demo

 2. Avatar

  Prima recept, vooral de sesam (olie en zaadjes) hierin zijn heerlijke smaakmakers. Wanneer ik de tafel vol hebt met eters die kip kunnen waarderen dan is deze versie van de partij en om de smaakpapillen van anderen tegemoet te komen doe ik er vaak een wat zoetere variant bij. In ieder geval dank voor het recept en nogmaals…het zijn de simpele maar o zo lekkere ingrediënten die het doen en dus zorgen voor balans….less is more…;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches