Een kijkje bij Kanaal Noord

Toen een oud klasgenoot van vroeger mij enthousiast vertelde over “Kanaal Noord” twijfelde ik geen moment om in mijn eigen stadje daar een bezoekje te brengen. Naast de Hemkade vind je een groot, groen en ruig terrein, dat je doen denken aan een klein stadsstrand.

Een heerlijke plek waar je kunt genieten met vrienden, de kinderen kunt loslaten in de speeltuin en waar de heerlijke geuren je tegemoetkomen. Er hoort ook een buiten- en overdekt restaurant en terras bij, dat gerund wordt door 2, door Jamie Olivier opgeleide, koks.

Daar moest ik mee op de foto!

Kanaal Noord

Wat een geweldige locatie!

Wat een geweldige locatie en sfeer. Ook al was het geen mega zomerse dag, koud was het niet aan het water. Ik genoot van een prachtig uitzicht, terwijl ik achterover lag in een zitzak met een speciaal biertje in mijn handen. Dat is pas genieten!

De sfeer is goed, het eten is werkelijk fantastisch, het personeel is enthousiast en ik vind de locatie dus super. We begonnen met een startersplate. Wat een verwennerij was dat dan! Van humus tot fruit en gamba’s. Voor elk wat wils!

Daarna mochten we even een kijkje nemen bij de barbecue en vroeg ik de chef zijn hemd van het lijf, hierover snel meer op mijn videokanaal. Heb jij je al geabonneerd? Nog niet? Klik dan hier.

En toen was het tijd voor mijn hoofdgerecht Don’s chicken. HALLO, dit wil ik elke dag wel. Zo mals en fantastisch van smaak! Ik ben gek op mooie smaken die samenkomen!

Het oog wil ook wat

 

Het enige nadeel vond ik dat mijn tomtom het niet kon vinden, maar wat bleek? De borden waren weggehaald waardoor ik ook zo de weg niet vond. Gelukkig hebben jullie mij en ik kan het jullie heel simpel uitleggen. Het ligt letterlijk naast de Hemkade, dus gebruik dit als adres.

Woensdag t/m zondag kunnen jullie tussen 11.00 en 22.00 terecht bij Kanaal Noord. Met uitzondering van vrijdag en zaterdag, dan is het een dolle boel tot 23.00 uur.

Juist, het toetje…

 

Liefs,
Charlie

 

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches