Toen een oud klasgenoot van vroeger mij enthousiast vertelde over “Kanaal Noord” twijfelde ik geen moment om in mijn eigen stadje daar een bezoekje te brengen. Naast de Hemkade vind je een groot, groen en ruig terrein, dat je doen denken aan een klein stadsstrand.

Een heerlijke plek waar je kunt genieten met vrienden, de kinderen kunt loslaten in de speeltuin en waar de heerlijke geuren je tegemoetkomen. Er hoort ook een buiten- en overdekt restaurant en terras bij, dat gerund wordt door 2, door Jamie Olivier opgeleide, koks.

Daar moest ik mee op de foto!

Kanaal Noord

Wat een geweldige locatie!

Wat een geweldige locatie en sfeer. Ook al was het geen mega zomerse dag, koud was het niet aan het water. Ik genoot van een prachtig uitzicht, terwijl ik achterover lag in een zitzak met een speciaal biertje in mijn handen. Dat is pas genieten!

De sfeer is goed, het eten is werkelijk fantastisch, het personeel is enthousiast en ik vind de locatie dus super. We begonnen met een startersplate. Wat een verwennerij was dat dan! Van humus tot fruit en gamba’s. Voor elk wat wils!

Daarna mochten we even een kijkje nemen bij de barbecue en vroeg ik de chef zijn hemd van het lijf, hierover snel meer op mijn videokanaal. Heb jij je al geabonneerd? Nog niet? Klik dan hier.

En toen was het tijd voor mijn hoofdgerecht Don’s chicken. HALLO, dit wil ik elke dag wel. Zo mals en fantastisch van smaak! Ik ben gek op mooie smaken die samenkomen!

Het oog wil ook wat

 

Het enige nadeel vond ik dat mijn tomtom het niet kon vinden, maar wat bleek? De borden waren weggehaald waardoor ik ook zo de weg niet vond. Gelukkig hebben jullie mij en ik kan het jullie heel simpel uitleggen. Het ligt letterlijk naast de Hemkade, dus gebruik dit als adres.

Woensdag t/m zondag kunnen jullie tussen 11.00 en 22.00 terecht bij Kanaal Noord. Met uitzondering van vrijdag en zaterdag, dan is het een dolle boel tot 23.00 uur.

Juist, het toetje…

 

Liefs,
Charlie