Kidsproof: Kebab uit Zoete Spruiten

6 reacties

  1. Macaroni met Smac worst, uien en tomatenpuree. Verschrikkelijk vond ik dat, alleen al de geur. Toen ik pas op mezelf woonde, heb ik dat best vaak gegeten. Ik ben het langzamerhand steeds lekkerder gaan vinden. Nu eet ik dit bijna nooit meer om gezondheidsredenen (tarwe; bewerkt vlees).

  2. Wat ik eerder nooit lekker vond is champignons, paprika, prei, courgette… Nu mijn favoriete groentemixjes bij mijn gerechten ✌

  3. Dat zijn toch echt spruitjes. Maar uit de wok vind ik ze nu erg lekker. En vroeger vond ik draadjesvlees en hachee ook echt niet lekker, dat kan ik me nu echt niet meer voorstellen

  4. Vis! Ik vind de geur niet lekker, dat nog steeds niet.. daardoor at ik het vroeger niet. Nu wel!! Maar dan wel voor al de rauwe variant!

  5. Alle groenten! Ik luste vroeger weinig groenten (wie niet?) maar nu ik zelf volwassen ben lust ik eigenlijk alle groenten. De manier van bereiden bepaalt een hoop natuurlijk. Sowieso sta ik ervoor open om eigenlijk alles wel te proeven :).

  6. Tuinbonen…vroeger werd ik al misselijk bij de gedachte. En tegenwoordig snap ik niet dat ik toen deze delicatesse niet op waarde kon schatten. En zeker als je de moeite neemt om deze bonen te dubbeldoppen….hmmmmm super smaak

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

4 + acht =