Charlie's Christmas menu - Charlie's Kitchen

Charlie’s Christmas menu

Charlies Christmas Menu

Het is al bijna weer kerst, heerlijk 2 dagen met vrienden & familie en natuurlijk lekker eten! Vorige week sprak ik Kim, die mijn bikini foto shoot van de zomer had gedaan. Wordt het niet eens tijd voor een nieuwe shoot Char? Ik heb het onwijs druk tussen mijn oude & nieuwe baan en daarbij Charlie’s Kitchen, dus ik had besloten weinig aandacht te geven aan kerst op mijn site. Maar zoals altijd bedenk ik mij al weer snel en kwamen er tal ideeën in mij op. Binnen een half uur had ik twee volledige menu’s uitgeschreven, hysterisch mijn moeder gebeld dat ik een kerstboom inclusief ballen nodig had, een vriend dat hij moest helpen koken en So V’s Choice om mij in zoveel mogelijk mooie outfitjes te proppen! Een paar dagen later was het zover, de kerst shoot!

Kerstmenu

Vitello humus

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 150 gram Fricandeau gesneden
  • Hoemoes limoen (Maza)
  • 50 gram tonijn uit blik (water)
  • 2 grote handen rucola
  • Balsamico stroop
  1. Leg de fricandeau plakken uit en smeer ze dun in met de hoemoes.
  2. Laat de tonijn goed uitlekken en maak deze los.
  3. Leg de tonijn op de hoemoes en rol nu de fricandeau op.
  4. Leg de rolletjes op een bedje van rucola en sluit af met wat balsamico.

Kerstmenu

 Zalm pakketje

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 2 stukken zalm
  • 200 gram peultjes
  • 1 zoete puntpaprika
  • 1/2 citroen
  • 2 tenen knoflook
  • Peper & zout
  • Aluminium folie
  1. Maak 2 pakketjes met aluminium folie.
  2. Warm de oven voor op 200 graden.
  3. Leg in elk pakketje een stuk zalm en maak deze op smaak met de knoflook, peper en zout.
  4. Snijd de puntpaprika in reepjes.
  5. Leg de peultjes en puntpaprika naast de zalm.
  6. Snijd een schijfje van de citroen en verdeel deze over de zalm.
  7. Sluit het pakketje bijna helemaal en doe de pakketjes 20 minuten in de oven.

Kerstmenu

 Trifle met stoofpeertjes

Wat heb je nodig:
(voor 4 stuks)

  • 250 ml geklopte room
  • 2 el poedersuiker
  • 1 zakje vanille suiker
  • 4 plakjes roombotercake
  • 8 plakken speculaas
  • 4 stoofpeertjes
  1. Klopt de room goed op samen met het poedersuiker en vanille suiker.
  2. Snijd de cake in blokjes.
  3. Kruimel de speculaas plakken en bewaar deze in een bakje.
  4. Snijd de stoofpeertjes doormidden en haal het klokhuis eruit.
  5. Pak 4 glazen en begin te stapen in de volgende volgorde: speculaas kruimels, peer, cake, room en herhaal dit!

Optioneel: sluit af met chocolade bolletjes.

Kerstmenu

En dit hieronder is Tim, een hele goede vriend die ik inmiddels al heel lang ken. Hij is kok en helpt mij vaak even uit de brand als ik het gewoon even niet weet, ik ben tenslotte een hobby kok hihi. Hij bedacht dat ook deze heerlijke trifle, onwijs bedankt Tim!

Wat heb ik een plezier gehad en vooral genoten met iedereen van dit overheerlijke diner! Of moet ik zeggen allebei de menu’s….

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR

6 reacties op “Charlie’s Christmas menu”

  1. Pingback: Mijn top 5 kerstcadeaus - Charlie's kitchen

  2. Pingback: Kerst - kipcarpaccio als voorgerecht - Charlie's Kitchen

  3. Pingback: Kerst - Voorgerecht van zalmcarpaccio - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches