Gulpen is bijzonder voor mij, ik kom hier al meer dan 10 jaar. Vroeger, als kind, namen mijn ouders ons altijd mee naar de Gulperberg, een prachtige camping met een uitzicht waar je U tegen zegt.

gulpen

Gulpen heeft zoveel meer te bieden

Het stadje biedt een gezellig en uitgebreid winkelcentrum met o.a. verwarmde terrasjes, waar het prima toeven is. Buiten dat prachtige gebied hebben ze ook de Gulpener bierbrouwerij, het subtropisch zwemparadijs Mosaqua, waar ik als kind maar al te graag kwam, en tal van restaurants.

De Imperator

Tijdens mijn vakantie in Gulpen kwam ik terecht bij De Imperator. Als de gin goed smaakt blijft Charlie natuurlijk al snel hangen. De lunchkaart zag er fantastisch uit en zoals gewoonlijk kon ik weer eens niet kiezen. Gelukkig had ik iemand bij me die zei: laten we de lunchplate nemen!

gulpen

Ik houd van hapjes!

Van een lekker stokbroodje met tapenade tot vlees en, werkelijk waar, een overheerlijk tonijnsalade.

gulpen

Lekkere warme frieten en geitenkaas met honing en walnoten.

Gulpen

Het eten was ontzettend lekker, het personeel was enthousiast en, ook niet onbelangrijk, je zit er gewoon gezellig. Genoeg reden om terug te komen in deze leuke tent.

Aan de voorkant hebben ze een prachtig groot terras waar in het begin van de middag de zon al op staat en het lekker genieten is onder het genot van een koud Limburg biertje.

gulpen

Een paar dagen later kwam ik terug, want waar ik goed eet en waar het gezellig is moet ik natuurlijk nog meer testen.

En natuurlijk kon deze niet ontbreken…

En natuurlijk mocht de burgertest niet ontbreken. Potverdikkie, ik had al weken geen burger gehad. Dat kan niet hoor. Er kwam een grote houten plank op tafel, top uitstraling, een gigantische burger, salade en een zak friet met mayonaise. Het vlees was heerlijk mals en goed gekruid.

En die kaas erop… TE LEKKER!

gulpen

gulpen

gulpen

Bij de Imperator kun je terecht voor lekker en vooral puur eten, prachtig vlees, goede koffie en heerlijke drankjes.

Maar vooral gezelligheid, kwaliteit en goede service

Helaas was mijn verblijf in Gulpen te kort om de rest van de kaart te testen, maar ik kom zeker terug! Al is het maar voor die leuke barman 😀

Imperator

Markt 5
6271 BD Gulpen

 

Liefs,
Charlotte