De Imperator in het fijne Gulpen

gulpen

Gulpen is bijzonder voor mij, ik kom hier al meer dan 10 jaar. Vroeger, als kind, namen mijn ouders ons altijd mee naar de Gulperberg, een prachtige camping met een uitzicht waar je U tegen zegt.

gulpen

Gulpen heeft zoveel meer te bieden

Het stadje biedt een gezellig en uitgebreid winkelcentrum met o.a. verwarmde terrasjes, waar het prima toeven is. Buiten dat prachtige gebied hebben ze ook de Gulpener bierbrouwerij, het subtropisch zwemparadijs Mosaqua, waar ik als kind maar al te graag kwam, en tal van restaurants.

De Imperator

Tijdens mijn vakantie in Gulpen kwam ik terecht bij De Imperator. Als de gin goed smaakt blijft Charlie natuurlijk al snel hangen. De lunchkaart zag er fantastisch uit en zoals gewoonlijk kon ik weer eens niet kiezen. Gelukkig had ik iemand bij me die zei: laten we de lunchplate nemen!

gulpen

Ik houd van hapjes!

Van een lekker stokbroodje met tapenade tot vlees en, werkelijk waar, een overheerlijk tonijnsalade.

gulpen

Lekkere warme frieten en geitenkaas met honing en walnoten.

Gulpen

Het eten was ontzettend lekker, het personeel was enthousiast en, ook niet onbelangrijk, je zit er gewoon gezellig. Genoeg reden om terug te komen in deze leuke tent.

Aan de voorkant hebben ze een prachtig groot terras waar in het begin van de middag de zon al op staat en het lekker genieten is onder het genot van een koud Limburg biertje.

gulpen

Een paar dagen later kwam ik terug, want waar ik goed eet en waar het gezellig is moet ik natuurlijk nog meer testen.

En natuurlijk kon deze niet ontbreken…

En natuurlijk mocht de burgertest niet ontbreken. Potverdikkie, ik had al weken geen burger gehad. Dat kan niet hoor. Er kwam een grote houten plank op tafel, top uitstraling, een gigantische burger, salade en een zak friet met mayonaise. Het vlees was heerlijk mals en goed gekruid.

En die kaas erop… TE LEKKER!

gulpen

gulpen

gulpen

Bij de Imperator kun je terecht voor lekker en vooral puur eten, prachtig vlees, goede koffie en heerlijke drankjes.

Maar vooral gezelligheid, kwaliteit en goede service

Helaas was mijn verblijf in Gulpen te kort om de rest van de kaart te testen, maar ik kom zeker terug! Al is het maar voor die leuke barman 😀

Imperator

Markt 5
6271 BD Gulpen

 

Liefs,
Charlotte

 

 

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 gedachte op “De Imperator in het fijne Gulpen”

  1. Avatar

    Oooh deze blog had net iets eerder moeten komen, ik was afgelopen weekend in Gulpen! Met de racefiets om die verdomde gulpenerberg en andere bergen te beklimmen. Wel heel leuk, dus ik ga zeker terug!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches