Girlboss shit is coming up. As we speak (hysterisch typend op mijn telefoon ūüėȬ†) sta ik op¬†het¬†Leidseplein voor de Apple Store. Er vindt momenteel veel verandering plaats in mijn bedrijf en daarom ook in mijn mentale fitheid. Charlie slaat een nieuwe weg in. Ik ben inmiddels #echtinbalans!

Maar eerst… ondernemen!

Wie elke dag zegt dat een eigen bedrijf hebben – ook wel ondernemen genoemd – leuk is, die liegt. Want ondernemen is echt niet altijd leuk. Voor mij is ondernemen een rollercoaster die nooit ophoudt. Ik word alle kanten op geschud en soms heb ik flinke pieken die best vaak eindigen in een diep dal.

En toch vind ik die rollercoaster zo’n toffe uitdaging en komt er elke keer weer zoveel adrenaline vrij! Maar ondernemen kan ook eenzaam zijn, alleen jij weet wat jij wil doen om jouw passie te delen. In het begin van mijn ondernemerschap kon ik super onzeker worden van anderen. Alsof zij wel alles in een keer konden, meteen wisten wat ze echt wilden en dit √† la minute bereikten. Voor mijn gevoel bereikte ik niks. Stond ik stil.

Ondernemer zijn is uit je comfortzone stappen, keer op keer. Ondernemer zijn is creatief bezig zijn, focus hebben. Maar vooral ook geloof, vertrouwen en een heel groot verlangen hebben om jouw einddoel te bereiken. Ik heb talloze cursussen gevolgd, ben naar tientallen workshops geweest en heb niet normaal veel boeken gelezen over voeding, ondernemen en persoonlijke groei.

I'm freaking out! Charlies-kitchen slaat een nieuwe weg in om jullie #echtinbalans te krijgen. Vanaf januari een nieuw platform waarmee ik jullie ga helpen.

Never stop improving!

Ik heb deze week ge√Įnvesteerd in een Macbook. Ik zei nog tegen mijn vriend toen wij richting de Apple Store liepen: “hou mij in de gaten, want ik laat mij altijd alles aansmeren.” Zo dus ook met dit nieuwe Macbook, die mij vast veel meer productiviteit gaat bieden.

Maar ik hou niet van half werk, als ik ergens voor ga dan ga ik recht op mijn doel af. Zo ook mijn Apple avontuur. Hier sta ik dan voor de winkel voor de tweede keer deze week. Ik ben op cursus geweest waar ik leerde hoe je effectiever kan werken met de Apple en hoe het besturingssysteem werkt. Ik vind dat je als ondernemer altijd moet blijven groeien en ontwikkelen. Mijn doel: snel en productief kunnen werken.

Voor de mensen die zich afvragen waarom nu pas een Apple? Yes deze oma hier had nog een Peaq laptop van tig jaar oud. Stiekem hou ik niet van verandering en toch push ik mijzelf altijd om uit mijn comfortzone te stappen om meer te kunnen leren en om te groeien als persoon.

Maar nu…

Mijn hart bonkt… Ik heb de laatste tijd veel nagedacht over¬†wat ik nu echt wil en waar ik naartoe wil.¬†Wat heb ik daarvoor nodig? Alles is inmiddels helder. Ik wil mensen helpen. Helpen aan een leven #echtinbalans. Helpen aan een hoger energieniveau. Niet alleen voeding, maar ook jouw denkwijze be√Įnvloedt jouw energieniveau keer op keer. Ik wil jou helpen te ondervinden wie jij echt bent en wat jij nodig hebt om een gelukkig en energiek leven te leiden.

Het geloof in mijzelf dat ik zoveel mensen echt kan helpen en mijn verlangen om dat te kunnen doen is zo intens groot. Ik besloot het roer drastisch om te gooien. Van chaotische Char zonder plan en altijd maar gas geven, dat leidde tot een heftige burn-out, naar een helder plan, een gefocuste Char met een duidelijk einddoel.

Ik ging op zoek en vond na vele gesprekken de perfecte business builder die samen met mij deze missie wil volbrengen. Ik ben dag en nacht gefocust bezig met het cre√ęren van deze plek waar ik mensen kan helpen. En wie een droom heeft moet durven zei Michael Pilarczyk ooit tegen mij. Ik heb al mijn geld ge√Įnvesteerd in een business builder en een projectleider die samen met mij gaan zorgen dat 7 januari mijn nieuwe community/website wordt gelanceerd. Noteer hem in jouw agenda, want er volgt een gigantisch feest. En bij feest hoort… FOOD! En gin-tonic natuurlijk…

Iets wat jullie nog nooit hebben gezien, gevoeld of hebben ervaren. NEXT LEVEL. Alles om jullie te inspireren en te tillen naar een nieuw energieniveau. Een nieuw platform waar alles samenkomt. Een heel plan voor 2019, zodat jij weet waaraan jij kan deelnemen en welke kansen jij kan pakken voor een leven echt in balans.

OMG IT’S REAL!

Ik ga het doen. Ik ga honderden vrouwen helpen! Maar eerst… die rete dure investering. Ben ik de enige ondernemer die dit mega spannend vind? De adrenaline stroomt door mijn lichaam. Zoveel “niet helpende” gedachten als ‘straks gaat niemand naar je site komen. Straks wil niemand jouw programma doen.’

Maar ik zet door. Dit is mijn droom. Ik ben Charlotte, de online Voedingsdeskundige die jou alles vertelt over het menselijk lichaam, geen onzin, gewoon waarheid. Ik leer je alles over voeding en balans. Maar vooral ga ik je veel leren over jezelf. Want hoe jij met jezelf omgaat bepaalt welke gedachtes jij dagelijks hebt. Ik leer jou dat NEE zeggen tegen een ander een JA zeggen tegen jezelf is. Maar ik leer je zoveel meer. Ik leer jou een nieuwe manier van denken die jouw leven gaat veranderen. Een programma geschikt voor iedereen, want iedereen verdient het om alles uit zijn leven te halen!

En dat begint…

bij de basis! Want… wat je eet, ben je zelf!

Liefs,

Charlie