Ik wil het van de daken schreeuwen! - Charlie's Kitchen

Ik wil het van de daken schreeuwen!

schreeuwen

Ik wil het van de daken schreeuwen en eindelijk kan het! Wat een jaar, wat een stappen en wat een uitdaging. Charlie’s Kitchen begon als een hobby op Instagram, groeide uit tot een recepten-pagina op Facebook en nu is het uiteindelijk een blog waar ik alles deel. Wow, ik heb er nog steeds geen woorden voor… En nu… Nu heb ik toch wel de grootste stap ever gezet!

IK HEB MIJN BAAN OPGEZEGD!!

Ja, jullie lezen het goed. Ik heb een geweldige tijd gehad in de Roode Leeuw. Een super leuk klein hotel in Amsterdam op de Dam, altijd wat te beleven en super leuke collega’s die ik echt onwijs ga missen! Maar op de dag is het tijd, tijd om door te gaan…

schreeuwen

HELLO I Move for Health.

Ik begin vanaf 2 januari aan mijn nieuwe uitdaging. Ik ga mij bezighouden met het verwelkomen van de leden, iedereen enthousiast maken over gezonde voeding en ga verder in mijn opleiding tot voedingsdeskundige. Een stap waar ik nooit over heb durven dromen, maar je leeft maar een keer dus weetje… Ik doe het gewoon! Eng, spannend, leuk, gaaf en nieuw…. Maar vooral ontzettend stoer, ik geloof dat je soms een stap in het diepe moet doen om verder te komen.

schreeuwen

I Move for Health is voor iedereen die fit & gezond wil zijn maar vooral ook plezier wil hebben in sporten. Een prachtige locatie in Zaandam, in de oude Verkade fabriek. Het gaat niet alleen om het krachthonk maar ook om het boxen, yoga, hardlopen en nog veel meer. Een geweldige “health” bar waar ik mij kan uitleven, ik heb zoveel plannen en ideeën! WOW, ik krijg gewoon deze kans… Ik ga dit gewoon doen! En ook nog eens met zulke talentvolle collega’s, ik hoop zoveel van hun te kunnen leren!

Gisteravond hebben wij de presentatie gehad over het “nieuwe” I Move Centre, er zat meer dan 400 man in de zaal. We hebben onze visie en missie verteld en vanaf 2 januari gaan we keihard knallen met al deze kanjers!

Wat is jullie droom, waar wil jij voor gaan? Geloof me, durf te dromen en werk keihard om datgene te bereiken. Mijn doel voor 2016 is afstuderen en daarna een nieuwe opleiding te starten, want ik wil de allerbeste worden! Oke, ook de leukste! 😀

Liefs,
Charlie

 

 

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

13 reacties op “Ik wil het van de daken schreeuwen!”

 1. Avatar

  Wat stoer dat je dit gedaan hebt! Super zeg! Gefeliciteerd! Ik ben vanaf januari afgestudeerd diëtist en ben dan werkzoekend dus hoop een leuke baan te vinden (omgeving Amsterdam) en mijn ei met gezonde voeding en sport kwijt te kunnen! Mooie toekomst en veel geluk! Succes! Liefs

 2. Avatar

  Lieverd, wat goed en gedurfd!
  Heel veel succes en blijven genieten van wat je doet ennnnnn vooral lekkere recepten blijven posten

 3. Avatar

  Wat een super idee!!! Alle disciplines voor een gezonde body&mind onder 1 dak 🙂
  Wens je/jullie heel veel plezier toe met deze geweldige uitdaging!!

  Lieve groet Titia

 4. Pingback: Genietmomenten deel 3 - Charlie's kitchen

 5. Pingback: Ik heb vakantie - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches