Ik wil het van de daken schreeuwen en eindelijk kan het! Wat een jaar, wat een stappen en wat een uitdaging. Charlie’s Kitchen begon als een hobby op Instagram, groeide uit tot een recepten-pagina op Facebook en nu is het uiteindelijk een blog waar ik alles deel. Wow, ik heb er nog steeds geen woorden voor… En nu… Nu heb ik toch wel de grootste stap ever gezet!

IK HEB MIJN BAAN OPGEZEGD!!

Ja, jullie lezen het goed. Ik heb een geweldige tijd gehad in de Roode Leeuw. Een super leuk klein hotel in Amsterdam op de Dam, altijd wat te beleven en super leuke collega’s die ik echt onwijs ga missen! Maar op de dag is het tijd, tijd om door te gaan…

schreeuwen

HELLO I Move for Health.

Ik begin vanaf 2 januari aan mijn nieuwe uitdaging. Ik ga mij bezighouden met het verwelkomen van de leden, iedereen enthousiast maken over gezonde voeding en ga verder in mijn opleiding tot voedingsdeskundige. Een stap waar ik nooit over heb durven dromen, maar je leeft maar een keer dus weetje… Ik doe het gewoon! Eng, spannend, leuk, gaaf en nieuw…. Maar vooral ontzettend stoer, ik geloof dat je soms een stap in het diepe moet doen om verder te komen.

schreeuwen

I Move for Health is voor iedereen die fit & gezond wil zijn maar vooral ook plezier wil hebben in sporten. Een prachtige locatie in Zaandam, in de oude Verkade fabriek. Het gaat niet alleen om het krachthonk maar ook om het boxen, yoga, hardlopen en nog veel meer. Een geweldige “health” bar waar ik mij kan uitleven, ik heb zoveel plannen en ideeën! WOW, ik krijg gewoon deze kans… Ik ga dit gewoon doen! En ook nog eens met zulke talentvolle collega’s, ik hoop zoveel van hun te kunnen leren!

Gisteravond hebben wij de presentatie gehad over het “nieuwe” I Move Centre, er zat meer dan 400 man in de zaal. We hebben onze visie en missie verteld en vanaf 2 januari gaan we keihard knallen met al deze kanjers!

Wat is jullie droom, waar wil jij voor gaan? Geloof me, durf te dromen en werk keihard om datgene te bereiken. Mijn doel voor 2016 is afstuderen en daarna een nieuwe opleiding te starten, want ik wil de allerbeste worden! Oke, ook de leukste! 😀

Liefs,
Charlie