Ik wil afvallen! - Charlie's Kitchen

Ik wil afvallen!

Afvallen

Het blijft een dingetje he dat afvallen, het blijven de meest gelezen blogs en hetgeen waar de meeste mensen altijd mee bezig zijn. We doen zo ons best, vaak lukt het niet en zijn we gefrustreerd. Dit komen komen omdat je het weekend los gaat of misschien denkt dat je gezond bezig bent. Maar misschien ligt het wel ergens anders aan…

Het is namelijk heel simpel, alleen het besef ervan en uitvoeren is moeilijk voor veel mensen. Jij vind namelijk dat je heel hard hebt gewerkt, keihard gesport en al dagen “strak” hebt gegeten. Je beloont jezelf met… Ja, met wat? Daar gaat het vast weleens mis? Net 5 km hardgelopen, WAUW 300 calorieën verbrand ik ga mezelf lekker belonen met 2 croissantjes voor de lunch yummie! Op vrijdag avond kom je thuis van een lange werkweek inclusief workout jij vindt dat je wel een pizza en ja maar 1 rood wijntje verdiend! Herkenbaar?

Veel mensen denken dat je na het sporten zoveel heb verbrand dat je wel wat lekkers kan eten maar dat valt best tegen! Zeg ik dat je nooit meer wat lekkers mag? Absoluut niet! Jullie weten ik hou van lekkers maar ik denk wel aan de balans bij de doelen die ik heb. Je beloning hoeft niet groot te zijn je kan jezelf ook verwennen met iets kleins. En waarom altijd in de vorm van eten? Heb je weleens gedacht aan jezelf verwennen met een massage? Dagje sauna? Nieuwe jurk? Dat boek wat je al heel lang wil lezen? Want dit zou nou net eens de reden kunnen zijn dat jij aan het einde van de week niet bent afgevallen… Want die extra calorieën zorgen er weer voor dat je meer binnen krijgt dan dat je daadwerkelijk verbrand hebt.

En sporten is niet de oplossing om af te vallen, sorry als je nu in shock bent. Natuurlijk is het weer een stap in de goede richting en zal je met krachttraining ook echt wel strakker worden. Maar 70% wordt bepaald door je voeding, jij bepaald namelijk wat je elke dag naar binnen werkt. Dus ga jij voor die pizza en wijn? Dan mag je wel het driedubbele gaan rennen… Dus wat is mijn advies? Let op je voeding, wees bewust wat erin zit en let op je porties. Ga hier zeker bij sporten of bewegen want dit is ook gezond en elk beetje helpt. Want ik denk dat je grootste beloning jouw resultaat is toch? Als jij echt zo graag wil afvallen wil je dat toch zien?

Liefs,

Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 reactie op “Ik wil afvallen!”

  1. Avatar

    Amen to that! Ik ben nu 1,5 maand enorm gezond bezig en behoorlijk wat kilo’s kwijt en hetgeen ik continu hoor is: ik snap niet dat jij zo makkelijk afvalt (terwijl ze een stuk taart naar binnen werken en ik op een appel kauw)…alsof ik een magisch lichaam heb waarbij de kilo’s er vanzelf afvliegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches