Ik heb vakantie, ik kan het bijna niet geloven en krijg de sneltrein waar ik al maanden inzit amper tot stilstand. Ik heb vakantie, ik heb even tijd voor mijzelf en hoef even helemaal niks. Dat is raar, althans het voelt raar en ook ontzettend bevrijdend. Ineens voel ik me moe, heb de behoefte om enorm te feesten en ben opstandig (zegt me moeder). Ik ben iemand van uitersten, als ik ergens voor ga dan ga ik 200%.

blog

Ik neem jullie even mee terug naar het begin van het jaar waar ik jullie vertelde dat ik mijn baan had opgezegd. Het laatste halfjaar is meer dan een rollercoaster geweest, de bal ging rollen en ik holde er als een gek achteraan. Ik wilde alle kansen grijpen die er waren om mijn droom ‘Charlie’s Kitchen’ te laten groeien. Mijn vriend deed een stap achteruit om mij vrije weg te geven, mijn sociaal leven lag ongeveer op zijn gat en ik had ongeveer elke 2 maanden een instort moment (lees hier). Maar ik beet mij er in vast, als ik iets wil dan gaat het gebeuren al val ik er bij neer. Of dat altijd de juiste manier is,? Absoluut niet, maar dit werkt voor mij en gelukkig heb ik lieve NEE mega lieve vrienden om mij heen die mij hierbij hielpen. Ik begon bij mijn nieuwe baan (lees hier), mijn bezoekers van mijn website verdubbelde, ik tekende een contract bij “het” bloggersbureau, organiseerde mijn eerste event (lees hier), mijn eerste smoothie workshop (lees hier), meer events volgde en als kers op de slagroomtaart mijn lezing op Healthyfest voor 120 man.

Leuke Dingen

BAM, daar is die hoor.. het besef, de vermoeidheid en de intense blijdschap! Wat een halfjaar, wat een momenten en wat een kansen. En allemaal dankzij jullie, jullie trouwe volgers die overal enthousiast in meegaan. Voor jullie doe ik het natuurlijk, jullie ontmoeten tijdens de events, jullie iets nieuws kunnen leren tijdens de workshops en jullie inspireren en enthousiast maken.

En dit allemaal is nog maar het begin, de plannen die ik heb voor het volgende halfjaar zijn weer mega!

                                                  “Dream big”

vakantie

Maar nu noem ik alle grote dingen op van het laatste halfjaar, maar ik mag er ook wel eens bij stilstaan wat ik elke dag doe. Ik zet elke dag mijn wekker om 7 uur om jullie een nieuw recept geven voor de dag. Hoe brak ik ook ben, waar ik ook ben om 7 uur gaat de wekker. Ik kook elke week voor 5 nieuwe recepten, een blog, een hotspot en deel een remake van een van jullie. Daarvoor zijn boodschappen nodig en na het koken is mijn keuken ontploft en volgt de grote schoonmaak. Maar ook probeer ik elke dag alles bij te houden via Snapchat en Instagram met minimaal 3 posts per dag. Waarom zoveel, heel simpel ik wil dat mijn hobby, mijn passie, mijn werk is en daar heb je bezoekers en volgers voor nodig. Meer lees je in mijn eerder geschreven blog hoe je nu geld verdient met een website (hier). Wat is de conclusie, ik heb echt elke dag gewerkt en ben elke dag trouw geweest aan wat ik mijzelf had voorgenomen. En nu is het augustus, ik kan aftellen want ik vertrek aankomende dinsdag naar Ibiza. Na 3 jaar geen vakantie te hebben gehad omdat ik in Portugal (lees hier) werkte is het nu eindelijk zover. Zon, zee, strand, elke dag een andere bikini en heel veel cocktails. Ik ben er klaar voor! Of toch niet?

vakantie

Ik ga eerlijk zijn, ik vind het heel moeilijk om alles los te laten. Alles online loslaten kan ook niet, het is mijn werk en ik wil jullie niet teleurstellen. Nu zal je waarschijnlijk denken Charlie doe niet zo gek. Iedereen heeft wel eens vakantie nodig maar ik wil jullie als trouwe volgers niet teleurstellen. Wat nou als jullie mij niet meer leuk vinden straks? Wat nou als ik een kans misgrijp? Wat nou… en ga zo maar door. Daar ben ik goed in, allemaal gedachtes in mijn hoofdje, daarom is deze vakantie misschien ook wel heel goed. Weer overzicht hebben met een frishoofd, maar ook echt even genieten. Ik ga de aankomende dagen keihard vooruit werken zodat jullie in ieder geval om de dag een nieuwe post voorbij zien komen. En ik beloof jullie dat ik na mijn vakantie weer helemaal fris en fruitig vol energie aan de bak ga, jullie verrassen met nieuwe recepten, toffe events en nog veel meer!

Lieve foodies, ik ben zo blij met jullie!

Liefs, Charlie