Ik geef jou vijf tips om meer balans te creëren in jouw leven - Charlie's Kitchen

Ik geef jou vijf tips om meer balans te creëren in jouw leven

Ik deel vandaag een aantal praktische adviezen met jullie voor een leven #echtinbalans. Met deze tips wil ik jou helpen met het bereiken van de gezonde en gelukkige versie van jezelf. Een energiek leven waar genieten vooropstaat!

#ECHTINBALANS

Ik ben Charlotte dé voedingsdeskundige in balans en een rete enthousiaste foodie. Met mijn platform “Charlie’s Kitchen” waar je je nu op bevindt, inspireer ik dagelijks mensen met voedzame, maar vooral ook hele lekkere recepten en inspiratie op het gebied van persoonlijke groei. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik jou vijf tips kan geven waarmee ik jou op weg ga helpen naar een gezondere, energieke leefstijl in balans.

Mijn eerste balans-tip gaat over voeding

Voeding is letterlijk de benzine van ons lichaam. Door voedzaam te eten zorg jij ervoor dat jouw lichaam optimaal kan functioneren. Mijn gouden regel is dat je altijd zorgt voor 3 voedzame maaltijden op een dag. Dan kan jouw tussendoortje gewoon lekker iets minder voedzaam zijn en ben je #echtinbalans! Om je op weg te helpen met een voedzame maaltijd deel ik “hier” een van mijn favoriete salades!

#echtinbalans, balans, weegschaal, offline, tips

 

Die verschrikkelijke weegschaal!

En dan gaan we het hebben over die verschrikkelijke weegschaal. Weg met die weegschaal! Ja, ook als je wil afvallen.
Echte liefde voor je lichaam gaat je #echtinbalans brengen. Elke dag die strijd aangaan met die cijfers op jouw weegschaal geeft je geen energie. Mijn advies: gooi de weegschaal de deur uit!

In plaats van wegen kan je nu elke dag starten met jezelf een lief compliment te geven. Schrijf hem op en hang hem aan de spiegel!

Creëer jouw eigen powerstart voor een energieke start!

Wat werkt voor jou en is haalbaar? Ik geef jou weer vijf tips voor in de ochtend:
♥ Start de dag met een lach
♥ Doe je telefoon pas na het ontbijt aan en geniet even echt van de ochtend (ook met de kids!)
♥ Twee glazen water
♥ Douch ijskoud af
♥ Gun jezelf een voedzaam ontbijtmoment

Even offline

Voor een leven #echtinbalans ben ik een voorstander van offline gaan. Even een reality check: hoe vaak heb jij jouw telefoon uit of in vliegtuigmodus? Weet je hoe bevrijdend dat kan voelen? Hoe intens fijn het is om even hier te zijn. In het “nu”. Met je volle aandacht en rust. Geen afleiding van die zogenaamde perfecte online wereld. Ik daag jou uit om elke avond om 8 uur offline te gaan en de volgende dag pas na het ontbijt je telefoon er weer bij te pakken! Durf jij de uitdaging aan?

En als laatste…

En alweer de laatste tip voor een leven #echtinbalans. Vandaag gaan we het hebben over balans creëren in wie en wat je wel of niet leuk vindt. Even terug naar jezelf en voelen waar je grenzen liggen. Dus ik daag jou weer uit op deze laatste dag.

Pak pen en papier en neem serieus even de tijd voor deze vraag.
Wie en wat geeft jou energie en wie en wat nemen jouw energie weg?

Als je hierover eerlijk bent naar jezelf toe, ben jij bereid balans te vinden in het verdelen van je energie.

Liefs,
Charlie

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches