Ik deel vandaag een aantal praktische adviezen met jullie voor een leven #echtinbalans. Met deze tips wil ik jou helpen met het bereiken van de gezonde en gelukkige versie van jezelf. Een energiek leven waar genieten vooropstaat!

#ECHTINBALANS

Ik ben Charlotte dé voedingsdeskundige in balans en een rete enthousiaste foodie. Met mijn platform “Charlie’s Kitchen” waar je je nu op bevindt, inspireer ik dagelijks mensen met voedzame, maar vooral ook hele lekkere recepten en inspiratie op het gebied van persoonlijke groei. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik jou vijf tips kan geven waarmee ik jou op weg ga helpen naar een gezondere, energieke leefstijl in balans.

Mijn eerste balans-tip gaat over voeding

Voeding is letterlijk de benzine van ons lichaam. Door voedzaam te eten zorg jij ervoor dat jouw lichaam optimaal kan functioneren. Mijn gouden regel is dat je altijd zorgt voor 3 voedzame maaltijden op een dag. Dan kan jouw tussendoortje gewoon lekker iets minder voedzaam zijn en ben je #echtinbalans! Om je op weg te helpen met een voedzame maaltijd deel ik “hier” een van mijn favoriete salades!

#echtinbalans, balans, weegschaal, offline, tips

Die verschrikkelijke weegschaal!

En dan gaan we het hebben over die verschrikkelijke weegschaal. Weg met die weegschaal! Ja, ook als je wil afvallen.
Echte liefde voor je lichaam gaat je #echtinbalans brengen. Elke dag die strijd aangaan met die cijfers op jouw weegschaal geeft je geen energie. Mijn advies: gooi de weegschaal de deur uit!

In plaats van wegen kan je nu elke dag starten met jezelf een lief compliment te geven. Schrijf hem op en hang hem aan de spiegel!

Creëer jouw eigen powerstart voor een energieke start!

Wat werkt voor jou en is haalbaar? Ik geef jou weer vijf tips voor in de ochtend:
♥ Start de dag met een lach
♥ Doe je telefoon pas na het ontbijt aan en geniet even echt van de ochtend (ook met de kids!)
♥ Twee glazen water
♥ Douche ijskoud af
♥ Gun jezelf een voedzaam ontbijtmoment

Even offline

Voor een leven #echtinbalans ben ik een voorstander van offline gaan. Even een reality check: hoe vaak heb jij jouw telefoon uit of in vliegtuigmodus? Weet je hoe bevrijdend dat kan voelen? Hoe intens fijn het is om even hier te zijn. In het “nu”. Met je volle aandacht en rust. Geen afleiding van die zogenaamde perfecte online wereld. Ik daag jou uit om elke avond om 8 uur offline te gaan en de volgende dag pas na het ontbijt je telefoon er weer bij te pakken! Durf jij de uitdaging aan?

En als laatste…

En alweer de laatste tip voor een leven #echtinbalans. Vandaag gaan we het hebben over balans creëren in wie en wat je wel of niet leuk vindt. Even terug naar jezelf en voelen waar je grenzen liggen. Dus ik daag jou weer uit op deze laatste dag.

Pak pen en papier en neem serieus even de tijd voor deze vraag.
Wie en wat geeft jou energie en wie en wat nemen jouw energie weg?

Als je hierover eerlijk bent naar jezelf toe, ben jij bereid balans te vinden in het verdelen van je energie.

Ben jij bereid de volgende stap te zetten naar een vrij leven?

Geef je nu op voor mij 12 weekse programma “Energiek en #echtinbalans” zodat ik samen met jou ga zorgen dat jij een gezonde eetrelatie hebt, vrij van eetbuiten en strenge restricties, een sterke positieve mindset, een hoog energieniveau maar vooral balans. Wat jij mag genieten van het leven!

Meld je hier aan!

Liefs,
Charlie