Ik dacht dat ik nooit meer uit deze depressie zou komen

2 reacties

  1. Wederom weer super goed geschreven! Door mijn burn-out kwam ik ook in een diep dal, erger nog dan toen mijn relatie uitging of eerdere depressies. Ik ben nu weer aan het opklimmen maar wat is het zwaar. Door jou ben ik er ook over gaan schrijven, merk dat (h)erkenning zo belangrijk is!

    Af en toe gaat de zon (letterlijk) weer schijnen en we zijn niet alleen. Vind je echt een topper hoe je hier over schrijft en mee omgaat.

  2. Hoi Charlie! Hier eindelijk weer eens een berichtje van mij.Je zal wel gedacht hebben ‘waarom laat Rudolf niks meer van zich horen?” juist om jou zoveel mogelijk met rust te laten tijdens die burn-out depressie periode. Potverdikke meid wat een nare toestand moest dat voor je zijn geweest.Ik ben zo enorm blij voor je dat je er boven op bent gekomen mede dankzij die goede vriendin maar grotendeels dankzij je zelf respect .

    met vriendelijke groet Rudolf Dieters

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

drie − twee =