I Love Health - Charlie's Kitchen

I Love Health

I Love Health

Toen de eerste smoothie workshop online kwam van I Love Health en Foodness heb ik meteen kaarten gekocht. Deze toppers inspireerde mij en het leek mij ontzettend leuk om ze ook nog eens te ontmoeten! Inmiddels zijn we al een behoorlijke tijd verder, zo ben ik gegroeid maar zo is Daisy nog meer gegroeid. Ik had het genoegen aanwezig te zijn bij haar boekpresentatie in Amsterdam. Hoe gaaf? Gewoon je eigen boek!

I Love Health

Deze powerchick uit Amsterdam inspireert al een hele tijd mensen via haar website! Maar nu werd het tijd voor het echte werk, een boek.

I Love Health

Zit die er niet super vet uit? Daisy, heeft een passie voor gezondheid, sporten en goede voeding. Een healthy life is ook voor haar belangrijk, de combinatie van gezond eten, sporten en een stukje mind. Iedereen kan beginnen met gezond leven en met dit boek wordt dat nog makkelijker. Zo vind je bijvoorbeeld een handig top 10 lijstje voor een strakke buik. Dat willen we allemaal!  

I Love Health

Ook de bubbels waren aanwezig, zoals Daisy altijd zegt: de 80-20 regel!

I Love Health

Ik begin de volgende met een heerlijk simpel ontbijtje, 2 speltcrackers, avocado en tomaat. Boek erbij, en genieten. Het is een uitnodigend boek, voordat ik het wist was ik al op de helft! Natuurlijk vond ik de recepten het leukste dus schreef de ingrediënten op en besloot dit de volgende dag te maken.

I Love Health

I LOVE IT!

Ik vulde de gezonde pannenkoeken met banaan en pindakaas, OEPSIE!

In het boek maak je kennis met Daisy. Er worden verschillende dingen besproken zoals sport, food, budget tips en afvallen. Er zijn al zoveel “health” boeken maar Daisy maakt haar verschil met de verschillende onderwerpen die besproken worden!

Heb jij het I Love Health boek al in huis? Je bestelt ‘m hier, zonder verzendkosten Bol.com

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 reactie op “I Love Health”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches