Hummus met mango en feta - Charlie's Kitchen

Hummus met mango en feta

hummus

Een tijdje geleden kocht ik op de markt een hummus met mango en feta. Man wat was dat lekker zeg op brood of op rijstwafels!

Dit moet ik toch ook thuis kunnen maken? Al eerder maakte ik deze hummus met groene asperges die je ook zeker niet mag missen maar deze met mango is heerlijk zoetig en heeft een speciale twist. Dus daar ging ik dan op pad met een vriendin van de sportschool naar de Liddl, op zoek naar een goede feta en een rijpe mango. Niet zo moeilijk want die zijn nu overal te krijgen! Hummus eten is een makkelijke manier om extra groente en eiwitten binnen te krijgen. Werkelijk alle combinaties zijn mogelijk en je vindt nu bijna wel in elke supermarkt hummus op de versafdeling. Zelf maken is niet alleen leuker maar ook lekkerder en goedkoper!

hummus

Hummus met mango en feta

Wat heb je nodig:
(Keukenmachine, blender of staafmixer)

 • 250 gram kikkererwten uit blik
 • 40 gram tahin (sesampasta)
 • 1/2 mango
 • 1/2 feta blok
 • 1 handje verse basilicum

Optioneel: 1 tl kerriepoeder 

 1. Laat de kikkererwten goed uitlekken en was ze daarna goed af.
 2. Doe alle ingrediënten samen in de keukenmachine en laat draaien tot een glas beslag.
 3. Ik deed uiteindelijk nog wat extra feta erbij, proef dus goed wat jij lekker vindt!

hummus

Ook heerlijk met een grote salade! Zal ik dit recept ook eerdaags delen?

Hummus

Je kan de homemade hummus in een afgesloten potje 5 dagen in de koelkast bewaren!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Ontbijt

Appeltaart smoothie

Avondeten

Plaattaart met geitenkaas en tomaten

Avondeten

Taco cups met gehakt en kidneybonen

3 reacties op “Hummus met mango en feta”

 1. Pingback: Romige paprikaspread - Charlie's Kitchen

 2. Pingback: Voedingsdagboek #8 - Charlie's Kitchen

 3. Pingback: Tosti kip met ananas - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches