Als je mij vertelt dat er een tent HUGH is in Rotterdam waar je lekker kan eten, afspreken, borrelen en socialize dan ben ik eigenlijk al om. Als ik ergens van hou is het zo een tent waar je kan gaan zitten en als je wilt de hele middag kan blijven. Zo waren mijn vriend en ik een weekend in Rotterdam en belandde we tijdens onze shop workout (hij vindt van alles en ik niks…) bij HUGH Rotterdam voor de lunch. Kapot van het lange slenteren in de winkelstraat, het dragen van al zijn kleding en het uren in de rij staan tijdens de sale plofte we neer in een heerlijke zachte leren stoel. Oke.. ik overdrijf misschien een beetje maar ik had er flink de P in dat meneer weer waanzinnig kon slagen en dat ze mijn maat nergens meer hadden!

Hugh

Behoorlijke trek hadden we wel en ik ben altijd zo slim mijn vriend te paaien voor 2 verschillende gerechten. Dat is niet alleen goed voor de foto’s voor jullie maar ook voor mij haha, liefde gaat door de maag toch?

Hugh

Wij bestelde braaf van de lunchkaart maar voor de liefhebbers is alles mogelijk gedurende de dag. Zo hebben ze niet alleen een heerlijke lunchkaart maar ook diner, snacks en desserts. Wij namen ook een dessert… maar daar kom ik later op terug!

hugh

Wij begonnen lekker met een clubsandwich met chipjes, ik ben dol op naturel chips dus die peuzelde ik als eerste op. Sorry vriendlief wilde je ook? Daarbij hadden we de patato scones met zalm en scrambled eggs, dat was ZO lekker! Nog nooit gehad en zeker favoriet, deze wil ik zelf ook een keer maken in het weekend.

hugh

We werden ontzettend vriendelijk geholpen en ik vertelde dat ik de avond ervoor onwijs lekker gin had gedronken. Hier wist meneer wel raad mee, hij vroeg mij waar ik van hield en kwam terug met mijn masterlijke toetje.

Hugh

Wist je dat deze gin gewoon uit Schiedam komt?

Hugh

Bij deze, ik denk dat mijn vriend en ik beide een nieuwe verslaving hebben :D, hij ging voor de kruidige Gin Mare met een frisse basilicum rozemarijn twist. Een heerlijk toetje om daarna nog lekker door de stad te slenteren!

Liefs,
Charlie’s Kitchen