Hotspot Zest for life in Amsterdam

Hotspot Zest for life in Amsterdam

Zijn jullie al bij de hotspot Zest for life in Amsterdam geweest? Aan de van Baerlestraat 45 Hs in Amsterdam Zuid vind je dit moderne raw food cafe.

Wanneer je binnenloopt, kun je op de begane grond een plekje kiezen, maar je kunt ook de trap aflopen en beneden zitten. Met mooi weer kan de achterdeur open en kun je plaatsnemen in de knusse binnentuin.

Zest for life

In het cafe serveert men uitsluitend raw food. Dit betekent dat het voedsel niet boven de 42 graden Celsius wordt verwarmd, waardoor de meeste voedingsstoffen bewaard blijven. Waar jij je lichaam weer mee kunt voeden!

Zest for life

Bij Zest for life is het hele menu veganistisch, wat betekent dat er geen dierlijke producten worden gebruikt. Er wordt gebruik gemaakt van fruit, groenten, zaden, noten en granen die je terugvindt in de smoothies, raw food juices, ontbijtjes en lunchgerechten.

Meenemen is ook een optie!

Van een pannenkoek met chocola, tot een proteïneshake en de Pad Chai, een heerlijk pittig gerecht. En tenslotte voor mij nog een flink stuk raw lemon cheesecake. Heel vervelend…

Op maandag gesloten en van dinsdag t/m vrijdag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. In het weekend geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Leuk om te weten:

Naast het Raw Food Cafe biedt Zest for life ook detox-reizen en verschillende behandelingen in hun health & beautysalon aan, waarbij ontgiften centraal staat. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website: www.zestforlife.nl.

Win een lunchbon ter waarde van 52 euro!

Meedoen is heel simpel, laat een berichtje onder deze blog achter waarom jij wilt winnen!

Liefs,
Charlie & Ina

Print Friendly, PDF & Email

48 reacties

 1. Hi Charlie en Ina!

  Ik heb er ooit één keer wat gedronken maar nog nooit echt de tijd genomen om er rustig te zitten en iets te drinken EN ETEN offcourse. Jullie zouden mij dus heel blij maken met deze mooie bon om er eens samen met iemand tijd, liefde en gezondheid te spenderen.

  Liefs Joyce

 2. ik loop tijdelijk stage in Amsterdam en woon daar nu ook en moet de leuke plekjes om wat te eten nog helemaal ontdekken!
  Zest for life lijkt me een toppertje, de foto’s zien er onwijs aantrekkelijk uit.
  Ik ben dan wel niet veganistisch, eet wel vegetarisch, maar ik sta open voor alles en probeer in het leven en ook rondom eten en gezondheid zo bewust mogelijk keuzes te maken.
  Ik zou dus dolblij zijn met die gulle lunchbon en er samen met mijn huisgenootje enorm van genieten.

 3. Ik zou zo graag willen winnen!!!
  Ik zit nu namelijk met een burn-out en zit veel thuis omdat ik zo extreem moe ben, en gezond eten schiet er nu vaak bij in. Dit zou een leuk dagje uit zijn voor mijn en met lekker eten.

 4. Super leuke actie! Ik zou een vriendin graag hiermee verassen. Na een druk jaar zouden we heerlijk een lunch kunnen nuttigen in dit leuke maar voor mij nog onbekende restaurant ❤️

 5. Omdat ik samen met 2 vriendinnen ‘ons eetclubje’ graag nieuwe hotspots uitprobeer en zeker als dit gezonde, jn mijn geval koemelkvrij, hotspots zijn! Hebben we meteen een hele goeie reden om een gezellig dagje Amsterdam te doen!!

 6. Dat zou helemaal super zijn!!
  Pas helemaal bij gezonde leefstijl die ik wil!!

 7. Super leuk om een keer te doen met mijn zusje Mascha die net haar bedrijf blue yoga is begonnen en volop bezig is met lijf en geest ! Nu ik nog

 8. Ik zou heel graag willen winnen, omdat ikzelf en mijn zus leiden aan coeliakie. Het is voor ons nogal zeer moeilijk om een hotspot te vinden in Amsterdam waar je lekker/gezond + Glutenvrij kan eten. Ook ben ik nog eens bijna jarig en zou het oprecht leuk vinden om samen met mijn zus op mijn verjaardag hier te kunnen lunchen. Weer eens totaal iets anders dan na een dagje Amsterdam , weer met een lege maag terug te keren naar huis.

 9. Oh,dit zou ik heel leuk vinden voor mijn lunchafspraak met een Instagram vriendin.Wij gaan beide steeds meer vegan eten dus dit komt als geroepen Charlie….
  Gr.scorpio062

 10. Hier kan ik met mijn vriendin die een gluten allergie heeft overheerlijke drankjes drinken die gezond voor ons zijn. Daar komen we de week wel weer mee door in groep 8:D

 11. Jaa, dit is de perfecte winactie! Ik merk dat ik tegenwoordig steeds meer interesse krijg in de vegan levensstijl. Nu is mijn vriend hier nog niet zo voor te porren, dus hoe kan ik hem er beter van overtuigen dat je ook zonder dierlijke producten heerlijk kan eten dan met een lunch bij Zest for life? 🙂

 12. Ik vind dit heel leuk! Tof om op deze manier meer over ‘raw food’ te weten te komen en om het natuurlijk te proeven hihi.

 13. Men vriend is ondertussen een jaartje aan het werken in ons huisje zodat we er hopelijk binnen 2 weken ik kunnen wonen. Ik wil hem bedanken met een dag uitstapje en een lekkere lunch hier in Amsterdam. Met de kosten van de verbouwing schiet er natuurlijk niet veel meer budget meer over. Dit zou dus eeecht heel leuk zijn!

 14. Jaaaa! Super goede reden om weer eens richting Amsterdam af te reizen voor een leuk dagje inclusief heerlijke lunch! Zou ik graag winnen om weer een nieuwe plek te ontdekken!

 15. Ik heb nog nooit in zo’n restaurant wat gegeten! Ken eigenlijk alleen het concept maar geen enkele ervaring. Kom zelf uit de polder en in eigen dorp en omstreken is nergens zoiets te vinden. Meteen een goede reden om weer eens naar Amsterdam te gaan!
  Laatste keer was toen we elkaar ontmoet hebben in de foodhallen:/:/

  Ps: blij dat het beter met je gaat (:

 16. Om daar mijn moeder en tante te trakteren die mij steunen in de strijd tegen mijn eetstoornis! (Kort maar krachtige motivatie)

 17. Omdat ik graag met mijn dochter van 3 Charlie naar Zest for Life wil gaan! We eten plantaardig, ze is dol op eten vooral van soep en taarten en kookt/bakt graag met mij!

 18. Ik zou super duper graag willen winnen, omdat mijn zus een paar dagen geleden is teruggekomen van haar wereldreis ( na anderhalf jaar!!) en ze over twee maanden weer weg gaat, en omdat deze hotspot al heel lang op ons lijstje staat, wil ik samen met haar hier heen! Dat zou echt geweldig zijn. 🙂 Liefs!

 19. Wat een leuke hotspot zeg! Ik ben momenteel bezig met afvallen en het lijkt me leuk om als “cheatmomentje” hier langs te gaan. Een detox lijkt me ook heel fijn om te proberen! Het menu ziet er werkelijk fantastisch uit, ik kan niet wachten om langs te gaan.

  Liefs, van Lindy

 20. Ik zou onwijs graag zee bon willen winnen, omdat ik mijn zus dan kan verassen! Sinterklaas komt eraan en dat vieren wij altijd met z’n allen. Dit jaar voor het eerst dat ik niet thuis woon en ook echt op visite kom. Doordat ik op mezelf woon zie ik mijn zus veel minder. Daarom zou ik haar met deze bon heel graag een dagje mee uit willen nemen en ik beloof dat ik er een hele leuke/mooie rijm bij zal geven!

  Oh wauw, dit zou wel echt HET cadeau zijn van mij voor haar (Nouja ons, ik mag er dan stiekem ook van meegenieten! Hihi)

 21. Voor m’n lieve vriendinnetje die wel een oppepper kan gebruiken. Daarnaast omdat ze vaak naar Amsterdam komt om mij op te zoeken en samen lekker door de stad tr struinen. Deze bon zou ik aan haar geven zodat ze lekker met haar vriend (of mij) gezellig kan gaan lunchen!

 22. Ik kan een super lang verhaal houden, maar deze win actie gun ik mijn moeder! De persoon die mij de afgelopen 2 jaar in alles heeft bijgestaan. Zij verdiend dit!

 23. Na een verbouwing en verhuizing is deze waardebon leuk om de gezonde draad weer op te pakken. En ff lkkr we-time met een dagje Ansterdam 🙂

 24. Oh echt een te gave prijs voor ons! Mijn vriend en ik gaan in de kerstvakantie zonder de kleine een weekend naar Amsterdam! Dan zou deze bon echt super van pas komen om nog meer samen extra te genieten

 25. Oh zo leuk! Wil Mn vriendinnen trakteren. Ben net jarig geweest en meestal gaan we “ongezond” high tea-en. Dit lijkt me en leuk voor de meiden en leuk voor mij. Win win situatie.

 26. Ik ben nog nooit bij die hotspot Zest for life in Amsterdam en je hebt me nu wel nieuwsgierig gemaakt naar dat moderne raw food cafe!
  Ik kom ongeveer eens per maand in Amsterdam en ga er binnenkort zeker eens lunchen met een vriendin, maar winnen zou natuurlijk nog leuker zijn en daarom loot ik graag mee.

 27. Ahh! Kei leuke actie
  Ik ben al best een tijdje bezig met verantwoord eten en ben recentelijk in LA in allemaal leuke hotspots geweest met echt super goed en lekker eten! Ben hier in nederland op zoek naar alle leuke plekken die er nog te bezoeken! Mijn bete vriendin en ik eten zelf steeds vaker helemaal vegan al koken we voor onze mannen soms wel een portie met vlees 😉
  Het lijkt me super leuk om samen met haar deze hotspot te bezoeken en onszelf intens te verwennen met puur en heerlijk eten!

 28. Hi!
  Ik zou graag willen winnen omdat ik de grootste uitdaging aanga in strijd met mijn eetstoornis, door intern te gaan bij een eetstoornis centrum. Hier zal ik in het begin 7 dagen in de week moeten verblijven.. en ik wil al zoo lang bij jullie komen eten omdat naar mijn idee Raw food en zeker wat jullie serveren niks slechts is voor je lichaam ! Dit zou echt nog een cadeautje zijn voordat ik alle deze lekker heden opzij moet gaan zetten en eten wat de pot schaft .
  Liefs Tess

 29. Wowie, ik kom in december eindelijk weer naar huis na 1,5 jaar China en kan wel wat gezond eten gebruiken! Wat een leuke tent!

 30. Ohhh superleuk!
  Ik ben heel blij dat er steeds meer van dit soort tentjes bij komen, want voorheen was eten op pad een drama met allergieen enzo. Ik ben heel erg benieuwd, goeie reden om weer eens a’dam in te duiken met een vriendin. Ik doe graag mee!

 31. Wat een toffe actie, als ik dit win kan mijn vriend er niet meer onderuit.. Al een paar keer zijn we langs gelopen en wil ik er ontzettend graag lunchen, maar blijft het toch een drempel voor hem.. Als ik dit win, heeft hij geen smoesjes meer en kan hij eindelijk eens proeven dat raw eten ook heel erg lekker is.

 32. Wow wat ziet dat er heerlijk uit allemaal! Ik zou daar heeeeel graag een keer gaan lunchen. Dan zou ik mijn moeder meenemen om te bedanken voor alle hulp, en support die ik van haar krijg bij mijn nieuwe veganistische levensstijl. Ik vind het soms heel lastig maar om gezondheidsredenen is het een hele goede oplossing voor mij 🙂 zo’n raw food cafe met al die lekkere dingen zou een ware traktatie zijn!

 33. Jaaaaa….lijkt mij super-superleuk! Samen met mijn man Menno een dagje weg zonder zorgen en gaan met die banaan. En dan lekker zitten ..eten..en genieten samen met elkaar. Weer elkaar aankijken…horen en proeven van allerlei heerlijks. Groetjes Kim&Menno

 34. Ik ben nog een groentje, wat betreft het RAW eten. Sinds een maand ben ik voorzichtige stappen aan het zetten in de richting van RAW en Paleo en ik moet zeggen dat het me prima bevalt. ik had alleen nog geen plek gevonden waar ik iets lekkers kan eten of drinken, dus Zest for life ga ik zeker een keer bezoeken Nu aar duimen dat ik dat met de lunchbon ag doen, dan neem ik mijn vriend mee, zodat hij ook kan ervaren hoe lekker het is.

 35. Ik wil heul graag winnen omdat ik dan lekker kan gaan lunchen met m’n lieve vriendinnetje en sinds gisteren oud-collega! We zien elkaar nu niet meer dagelijks en dat is afkicken. Onze deal? Een keer per maand lunchen in Amsterdam! Dit zou een heeeele goede start zijn van die deal…!

 36. Hoi Charlie en Ina,

  Lijkt me super gezellig en lekker!
  Mijn beste vriendinnetje en ik kennen elkaar al 25 jaar. Zijn dit jaar beide 30 geworden alleen heb ik dit niet kunnen vieren..Ik zou haar graag willen verassen met zo’n heerlijke lunch! We zijn beide vegetarisch en bij Zest for life zie ik enorm lekkere dingen op de menukaart staan.. Zoals de ‘Zest wrap’ en de ‘raw banana pancakes’ zou ik wel eens willen proberen! Ik ben namelijk héél benieuwd! ☺️ Het water loopt me nu al in de mond!

 37. Ik zou dit heel graag wil doen met lift buddy , door drukte met werk enzzz hebben we elkaar al zo’n lange tijd niet gezien 🙁 dus dit zou ideaal zijn om onder het genot van healthy treats weer ff lekker bij te kletsen er is nog al veel gebeurt in beide onze beide leven
  Groetjes
  Kelly

 38. Hi Charlie,

  Ik zou hier graag een goede vriendin mee naar toe nemen. Ze wil er al heel lang en heel graag heen. Ik ben net een half jaar terug uit het buitenland en zij is net begonnen met haar nieuwe baan. Ee lijkt me geen betere manier om dat te vieren dan om ons lichaam en onszelf te verwennen met de lekkernijen van Zest for life ❤️.

  Groetjes!

 39. Wauw wat een toffe winactie!
  Ik woon in het oosten van het land, maar mijn vriendinnetje in Amsterdam. We zijn beide onlangs afgestudeerd en aan het solliciteren. Hiermee wil ik haar verassen en het leven vieren✨

 40. Oooh dit lijkt me echt fantastisch om een keer te proberen! Nooit geweest, maar ben altijd op zoek naar leuke healthy hotspot <3

 41. Jaaa!! Lekker, leuk, gezellig én past precies in mijn detoxing na een narcose die er komende dinsdag aankomt voor een lichte ingreep. Toevallig reis ik komend weekend ook nog eens met een vriendinnetje naar Adam, dus ik win niet alleen, maar laat ook haar meegenieten!

 42. Wauw, soms vallen heel veel puzzelstukjes ineens samen! Als echte foodie ben ik al jaren bezig met gezonde voeding en heb ik langzaam een transitie doorgemaakt naar een steeds bewuster eetpatroon. Na een lange reis door Midden-Amerika, kreeg ik helaas een parasiet die mij plots lactose-intolerant maakte. Adios kaas, kwark, yoghurt, melk en (room)boter! De vegan community bleek mijn redder in nood en bood mij vervolgens oplossingen om ook zonder melkproducten heerlijk te blijven eten. Inmiddels ben ik zo’n fan en heeft de documentaire “What the health” mij over de streep getrokken: per 1 januari 2018 word ik compleet vegan. Een lunch bij Zest zou dan ook een geen betere start kunnen zijn! Ik ben verkocht en zwijmel er nú al bij weg. Wat een prachtig initiatief!

 43. Heel gaaf!!! Ik woon niet in de buurt maar zou hier heel graag heen gaan met mijnvriendin!!

 44. Waarom ik wil winnen? Omdat ik alles wil proeven natuurlijk! Vegan en raw? Ik ben fan! En dan neem ik mijn lieve vriendje mee zodat we samen alles kunnen delen.

 45. Ik zou dolgraag komen lunchen bij Zest for Life met mijn nieuwe vriend, om hem op een smakelijke manier te kunnen introduceren met veganistisch en rauw eten! Kan zelf zo’n ubergezonde lunch ook wel goed gebruiken voor een weerstand-boost nu ik weer eens de griep heb.

 46. Ik zou graag willen winnen omdat: ik in training ben voor mijn 3e marathon en naast veel sporten ook gezonde voeding ontzettend belangrijk is. 🙂

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

16 − zeven =