Jullie zullen wel denken was mevrouw weer in Rotterdam en dat klopt, bij Supermercado! Ik ben gek op Rotterdam, de ruimte, de eettentjes, de winkels en het gevoel alsof ik even helemaal eruit ben. En dat allemaal na 1 uur en 15 minuten met de trein, een moment voor mijzelf. Zo scoorde ik een tijd geleden een bij de Blokker een dagpas van de NS, scheelt mij de helft wat betreft kosten. Deze moest natuurlijk even opgemaakt worden voordat ik op vakantie ga, gelukkig ken ik hele lieve en leuke mensen die met mij op pad wilde.

supermercado

Supermercado is ongeveer 15 minuten rustig lopen vanaf het station, het is een cocktailbar-restaurant. Zo moeilijk is het dan niet om Charlie over de vloer te krijgen… Het heeft een swingende Latijns-Amerikaanse keuken en een streetfood vibe. Ik zou zeggen voor iedereen, denk aan gezinnen, vrienden, zakengasten en flexwerkers. Al het vlees wordt bereid op een houtskoolgrill en dat is te proeven!

supermercado

Van een Argentijnse ribeye tot Mexicaanse taco’s, zeebaars gegaard in limoen, en van een Peruaanse ceviche tot en met een hamburger. YES, een burger dus Charlie BLIJ! Of kwam dat door de nodige gin, cocktails of die leukerd tegenover haar?

supermercado

Ik had niet verwacht dat dit moment nog zou komen. Twee jaar geleden at ik bij de Pickles and Burgers de lekkerste burger ooit, de cheeseburger. Daarna nog vele geprobeerd, allemaal lekker natuurlijk maar nooit meer die echte grill smaak en goede cheddar. Ik nam de eerste hap en ik.. ja hoe ga ik dat netjes verwoorden..? Ik werd er opgewonden van haha 😀 !!!

supermercado

Zo mals, zo gekruid, fantastische kaas en een echte grill smaak. Proef ik dit nu goed? Is dit mijn nieuwe favoriete burger? YES!

supermercado

supermercado

Ik probeer echt ontzettend kritisch te zijn maar ik vond echt alles ontzettend lekker. De zeebaars was zeer verrassend, een koud gerecht gegaard in limoensap. Lekker fris met een bite. En de toetjes, ik ga natuurlijk niet naar huis zonder toetje.

supermercado

Na deze goede maaltijd heerlijk via de markthal terug geslenterd naar Centraal om de trein terug te pakken naar Amsterdam. Een fantastische avond met heerlijk eten en zeer goed gezelschap.

Supermercado
Schiedamsevest 91

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: Opzoek naar leuke HOTSPOTS, bekijk hier mijn favorieten!