Hoe blijf jij slank in je vakantie?

Halverwege de vakantie kwamen de mailtjes binnen rollen. Charlie, hoe blijf jij zo slank in de vakantie? Ik was meer dan verbaasd, waarom letten jullie hierop? Ik schrijf op mijn blog over hoe belangrijk ik het vind om je fit, gezond en happy te voelen. Het maakt mij niet uit op welke manier iedereen dat doet, iedereen is anders. Maar ik begrijp ook dat mensen bezig zijn met vakantie kilo’s, net zoals de beroemde “feestdagen kilo’s”. Maar je wordt niet zwaarder van een paar dagen meer eten, wel van een week bunkeren. Dus hoe doe je dat op vakantie? Heel simpel, doe gewoon lekker normaal. Luister naar je lichaam, heb je honger dan heb je honger, heb je geen honger dan niet.

slank

Ik heb onwijs genoten op Ibiza, van ijsjes tot hamburgers en cocktails. Wie kan dat weerstaan op de vakantie? Ik in ieder geval niet, wel kan ik in balans zijn. En dat in balans zijn doe ik door gewoon lekker te bewegen, ik heb aan yoga gedaan, ben wezen hardlopen, fietsen, sporten en wandelen. Deed ik dat om te compenseren? Nee, ik hou van bewegen het is voor mij ontspanning en ik geniet ervan. Dat het dan ook nog zorgt dat ik in “shape” blijf is eerlijk gezegd natuurlijk mooi meegenomen. Vakantie is om te genieten, op welke manier dan ook!

slank

Ik ben eigenlijk nooit aangekomen tijdens de vakantie, als het heet is eet ik gewoon minder en omdat ik ontspannen ben eet ik ook minder. Ik ben namelijk wel een stress en emotie eter. Dus hoe doe ik dat dan? Ik neem normale porties en kan alles eten. Krijg je meer binnen dan je verbrand dan zal je aankomen, dus uiteindelijk zitten er overal calorieën in dus onthoud dat. En of het nu een bord vers fruit is of een ijsje is, weet gewoon wanneer je genoeg hebt gehad. Ben je aan het eten om het eten of heb je gewoon genoten van een intens lekker ijsje?

slank

En dan zeggen mensen tegen mij; jeetje Char dat je daar mee bezig bent zeg. Ik ben daar niet mee bezig, dit is mijn leefstijl ik eet al jaren zo en voel me super. Als ik me helemaal volprop en de volgende dag met een dikke opgezette buik loop voel ik me ongelukkig.

Dus doe ik aan de beroemde cheatdagen? Nee! Ik eet gewoon elke dag wat ik wil, alleen ik doe lekker normaal en weet wat mijn lichaam wel en niet kan hebben. Het is een mindset, blij zijn met jezelf en je lichaam en weten wat genieten is.

Ik ben benieuwd, hoe ervaren jullie dat?

Liefs,
Charlie’s Kitchen

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

2 gedachtes op “Hoe blijf jij slank in je vakantie?”

  1. Avatar

    Mooi! Ik zoek nog naar de balans, lastig maar herkenning is stap 1. Grootste probleem is wanneer heb ik honger en wanneer zit ik vol. Ik herken het niet, maar ik ga rustig verder. Je foto’s zien er geweldig uit!

  2. Pingback: Over een goed voorbeeld zijn... - Healthinut

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches