HELP TeamCharlie en je zintuigen zullen geprikkeld worden - Charlie's Kitchen

HELP TeamCharlie en je zintuigen zullen geprikkeld worden

Voor een nieuw tof project ben ik op zoek naar jou! Wil jij onderdeel uitmaken van #TeamCharlie? Wil jij mij helpen met het testen van een wel heel lekker drankje?

Geniet jij regelmatig van een verfrissend drankje met vrienden?

Zit je graag buiten in de tuin met vrienden of familie en een drankje? Misschien wel op de bank of buiten op een terrasje? Laat je zintuigen prikkelen en sluit je aan bij #TeamCharlie. Proef helemaal gratis een nieuw drankje met jouw vrienden!

Ik heb jouw hulp nodig

Meld je nu aan via deze link (DRUK HIER) en word bloginsider van mijn site. Je hoort het goed, je bent even part of #TeamCharlie. Je krijgt zeer binnenkort een verrassingspakket opgestuurd met de twee flesjes en een bonnenboekje. Durf jij het aan? Een proeverij met aansluitend een kleine enquête, omdat ik jouw mening nodig heb!

drankje

Doe jij ook mee?

Wacht niet langer en geef je op!

Liefs,
Charlie

PS: Dit bericht is gesponsord, ben jij nieuwsgierig wat dit inhoudt? Lees dan nu mijn blog “bloggen en geld verdienen” en ook “deel 2

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

4 reacties op “HELP TeamCharlie en je zintuigen zullen geprikkeld worden”

 1. Avatar
  Helma van Lierop

  Hoi Charlie,
  Dit lijkt me erg leuk en lekker. Hopelijk eens een goed alternatief voor alle mierzoete drankjes. Water is lekker maar komt ook uiteindelijk je neusgaten uit.
  En… ik heb na al die weken wel zin in iets leuks!
  groetjes,
  Helma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches