Moet ik Leuke Dingen zeggen of AWESOME dingen? Wat een weken… De tijd vliegt en er gebeuren zoveel dingen! Voor dat ik het wist was mijn eerste event voorbij en zat ik alweer aan tafel bij mijn Birthday Bash. Maar nu was het zover, ik mocht samen met 2 toppers een lezing/workshop geven op HealthyFest! 

Vrijdag vertrok ik met de trein richting Enkhuizen waar GirlBoss Dani klaarstond om samen met mij richting de Eemhof te rijden (centerparcs). Heerlijk zo’n ritje waar je niks meer hoeft, het voelde meteen als vakantie ondanks dat ik mega zenuwachtig was voor de workshop next day. Het zonnetje kwam door en na 3 keer verkeerd lopen hadden we alle spullen verzameld en konden we richting onze huisjes. Gezellig, twee huisjes dicht bij elkaar aan het water!

Leuke dingen

Leuke Dingen

We hadden de smaak goed te pakken en gingen op pad 😀

Leuke Dingen

Leuke Dingen

Samen met Teni de laatste voorbereidingen voor onze workshop!

Leuke Dingen

JAAAAA DAAR STONDEN WE DAN, OMG!

Leuke Dingen

We vertelde alle drie ons eigen persoonlijke verhaal, we zijn geen expers maar hebben wel ervaring! Zo gaf Dani de tools hoe om te gaan met de stress en druk van tegenwoordig, Teni over eetbuien en ik over zelfacceptatie/zelfbeeld.

Leuke Dingen

Nooit gedacht dat ik dit zou durven, but WE DID IT en dat moest gevierd worden. Mijn MEGA LIEVE vriend heeft een fles bubbels laten brengen, hoe tof is dat?

Leuke Dingen

De volgende ochtend moest ik even bijkomen van alles, dit was zo relaxed echt nooit gedacht dat ik mediteren zo fijn zou vinden.

Leuke Dingen

Een heerlijk run in de middag gedaan, lekker warm maar oh zo genieten van de omgeving en rust.

Leuke Dingen

Nog eentje dan… omdat ik best wel trots ben..

Leuke Dingen

Ik ontmoette Hidde de Vries die in samenwerking met Fitgirls een geweldige recharge neerzet. Ik ga dit boek zeker lezen en meedoen! Onder het genot van een biertje heb je altijd de beste gesprekken (of mocht ik niet zeggen dat we bier dronken haha?) en ik kwam hierdoor weer tot het besef dat ik echt meer op mijn rem moet drukken.

Leuke Dingen

Leuke Dingen

Ik wil nog 100 foto’s delen maar hoop dat jullie zo een indruk hebben gekregen van mijn geweldige ervaring op HealthyFest. Deze chick hierboven op deze foto, deze beauty van fitbeauty.nl is echt zo bijzonder en dat ga jij eerdaags lezen in haar eerste boek! (gek op jou!)

Liefs,
Charlie’s Kitchen