Kennen jullie de Healthbox al, ik ben zo enthousiast. Helemaal mijn ding en ik ga je vertellen waarom! Ik ben een vrouw en gek op nieuwe dingentjes zo kan ik uren rondneuzen in de supermarkt voor nieuwe producten maar ook op internet. Nieuwe gezonde drankjes, vitaminen of lotions het maakt mij allemaal niet uit als ik het maar kan testen. Waarin de meeste mensen zich na hard werken verwennen met eten koop ik graag wat leuks voor mijzelf waar ik wat langer wat aan heb. De healthbox verrast jou elke maand weer met prachtige producten en een nieuwe thema, mijn vriend weet wel wat ik leuk vind yeeyy!

healthbox

Healthbox biedt je een goede start voor de dagelijkse gezondheid, laat je kennis maken met nieuwe producten, geeft je voordeel en wordt gratis thuis bezorgd. Awesome! (ik ben altijd makkelijk over te halen) Maandelijks wordt er een Healthbox naar je toegestuurd met in ieder geval een pot natuurlijke multivitamine dan hé je eigenlijk de prijs er al uit. Maar daarnaast vind je altijd nog 4 of 5 andere producten die je gaan verrassen. Eerlijke producten met een verhaal, love it! 

Zullen we overgaan op het uitpakken van de doos?

healthbox

  • Whey Tella: ik heb het al een aantal keer voorbij zien komen op Instagram. De nieuwe Nutella van de Body & fitshop. Een eiwitrijke hazelnoot chocolade pasta zonder toegevoegde suikers, heerlijk voor op mijn pannenkoekjes.Meteen de lepel erin gegooid en jahoor goedgekeurd! (€3,45)

healthbox

  • Yuvo Slim: Juvo geeft extra energie, verhoogt de verbranding, remt eetlust, ontgift en kan helpen bij afvallen. Ik moet eerlijk bekennen, ik geloof hier niet zo in. Het product is wel helemaal natuurlijk maar ik vind dat je gewoon lekker normaal moet eten als je wil afvallen. Maar wellicht is het voor jou een stok achter de deur! ( €4,99)
  • Green Gypsy Chai Tea: Mega blij dat deze erin zit, deze heb ik al eerder gehad en mijn potje was bijna leeg. Helemaal verslaafd aan de Chai Latte en een schepje door mijn havermoutje in de ochtend. Heerlijke kruiden zonder rare toevoegingen, ik zou even spieken op hun website want ze hebben nog veel meer. I WANT… ( €3,75)

healthbox

  • Naturel flavoured oats: OMG, ik ben gek op banaan! Dit is fijngemalen haver die je heel makkelijk klaarmaakt en met deze smaak eraan hoef je niks meer toe te voegen. Ik gebruikte hem ook in plaats van gewone havermout om een bananenbrood te maken, het was een groot succes. Ik bedenk me nu ineens, hier moet ik American pancakes mee maken… ( €3,90)
  • Tranquini Positively Relaxed: Het is een functionele lifestyle drank samengesteld uit natuurlijk ingrediënten. Deze drank zou moeten helpen bij het verlichten van de stress en gevoelens van angst, mag ik een doos bestellen? Nee, even zonder dollen. Ik vond het super lekker en was relaxted maar dit kwam misschien ook door de meditatie die ik daarna deed in de zon. ( €1,49)

Healthbox

healthbox

  • Orthica Multi energie: Een goede natuurlijke multivitamine is belangrijk voor de ondersteuning van de gezondheid, ik denk dat iedereen dit kan gebruiken. Ik eet gevarieerd, maar half Nederland doet dit niet en ook al doe je het wel het is gewoon moeilijk om alles binnen te krijgen. Het bevat geen synthetische stoffen, glans- of vulmiddelen. ( €10,85)
  • Orthica Fish Epa: De omega-3 vetzuren EPA en DHA zijn meervoudig onverzadigde vetzuren die een belangrijke rol spelen in de vetstofwisseling in het lichaam. Deze olie is o.a. goed voor je cholesterol en ondersteunt de conditie van gewrichten en huid. ( €17,85)
  • Your Superfood: In de doos vind ik een Super Green en Power Matcha verpakking die ik gebruik in een smoothie. Het schijnt dat de Matcha super gezond is vol antioxidanten maar ik vond de smaak niet erg lekker. Daarentegen vond ik de Super Green super lekker! ( €3,80)
  • Greenday Mixed Vegetable Chips: Ik haal vaker groentenchips bij Ekoplaza, super lekker! Een makkelijke manier om wat extra’s binnen te krijgen dus huppa bakje op schoot tijdens een filmavond. (3,99)

De totale waarde van deze box is: € 54,- terwijl je er € 25,- voor betaald. Ik vind het een mooie box met hele fijne producten voor een goede prijs. Ik wil er volgende maand weer een!

Maar, nu komt het leukste want omdat ik zo mega enthousiast ben heb ik geregeld dat ik er maar liefst 2 mag weggeven! HOE COOL IS DAT?!

Wat moet je doen:
1) Deel mijn winactie bericht op Facebook of Instagram.
2) TAG mij in het gedeelde bericht zodat ik jullie kan terugvinden.
3) En reageer onder deze blog IK WIL WINNEN!

Liefs,
Charlie’s Kitchen