Healthbox surviving the cold - Charlie's Kitchen

Healthbox surviving the cold

winter

Healthbox surviving the cold, hele toepasselijke naam in deze bizar koude dagen ineens! Ik denk dat iedereen wel een beetje loopt te niezen en snotteren, geloof me je bent niet de enige. De healthbox wil ons helpen de winter zo goed mogelijk door te komen, dit doen we door het versterken van ons immuunsysteem!

winter

Voldoende bewegen is belangrijk voor het verhogen van jouw weerstand, daarom vind je deze week een €15 bon voor ILOVEYOGA in de box. Een nieuwe outfit werkt altijd motiverend toch?

Naast genoeg beweging in gezonde voeding heel erg belangrijk, hebben jullie mijn blog al gelezen hoe je meer energie kunt krijgen? (klink hier) En dit doe je door voeding (lees hier), bewegen en rust (lees hier).

winter

Wist je dat pure chocolade goed voor je is? Cacao bevat bestandsdelen die je cholesterol verlagen. Daarnaast activeert cacao ook je gelukshormoon. Ik weet wel wat ik elke avond eet bij mijn kopje thee 😀

Je vind deze maand echt te gekke producten in de Healthbox, ik bedoel wie heeft er nu geen droge lippen? Deze lippenbalsem van Erica is echt zo lekker zacht.

Wil jij deze Healthbox winnen t.w.v 64 euro?

 • Maak deze zin af: winter is voor mij…

De winnaar krijgt vrijdag persoonlijk bericht.

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

95 reacties op “Healthbox surviving the cold”

 1. Avatar

  Winter is voor mij samenhorigheid met vrienden en familie, genieten van het lekkere eten tijdens de feestdagen waarbij je even niet na hoeft te denken over of het wel gezond is, maar waarbij het puur om het genieten gaat.

 2. Avatar
  Anneliese Janssens

  Winter is voor mij vloeken op de fiets. Maar dit verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer ik aankom in mijn warm appartement en iets lekker kan koken voor mij en mijn vriend.

 3. Avatar

  Winter is voor mij de periode om weer fit te worden na een schouder operatie. 3 maanden buffelen in de kou en sportschool om zo weer conditioneel en qua kracht op een level te komen zodat ik in maart weer eens een balletje kan slaan op het hockeyveld

 4. Avatar

  Winter is voor mij een tijd om naar binnen te keren en met name mijn Yin kant laat spreken. Lange wandelingen in de natuur, yoga en knusse momenten op de bank onder een warm dekentje. En niet te vergeten; lekkere recepten maken van jouw blog:)

 5. Avatar

  Winter is voor mij de tijd om Lekker op de bank onder een dekentje te liggen met een warme kop chocolademelk en dan weg te dromen over een warme bestemming.
  Geef mij maar de lente, daar wordt ik gelukkiger van 🙂

 6. Avatar
  Els van Gestel

  Winter is voor mij heerlijk op de bank lezen, spelletjes doen met familie en vrienden en met de hond naar buiten op de heide wandelen en daarna met een kop warme thee weer thuis opwarmen.

 7. Avatar

  Winter is voor mij de kruik non stop bijvullen met warm water, een bom volle wasmand door de drie lagen kleding die ik over elkaar aantrek, de half bevroren handen en voeten op de fiets en de thermo kniekousen die ik ieder winter weer insla. Naast de kou is de winter dit jaar nog wat meer, wat warms: voor het eerst de feestdagen vieren met mijn vriend in ONS huisje, samen kopjes thee drinken met een stukje chocolade erbij, kaarsjes s avonds aan omdat het vroeg donker is, en een lekker dekentje op de bank voor éxtra warmte. (Oke, heel eerlijk; die thee, chocolade en het dekentje zijn ieder seizoen erg fijn!)

 8. Avatar
  Karin van Gemeren

  Winter is voor mij nooit snel genoeg voorbij. Helaas is dit seizoen voor mij elk jaar weer een hoop gesnotter en bijna elke winter heb ik wel iets waar ik het ziekenhuis voor in moet. Gewoon pech maar toch…
  Verder maak ik het met mijn familie heel gezellig want de winter is ook een tijd voor warmte en gezelligheid is huis.

 9. Avatar

  Winter is voor mij een mok warme chocolademelk (stiekem soms met slagroom en marshmellows) na mijn 10k rondje hardlopen in de sneeuw!

 10. Avatar

  Winter is voor mij… vooral mezelf dik inpakken omdat ik het altijd koud heb. Maar ook meer gezelligheid en warmte in huis brengen door de kerst, loooove de kerst! Liefst met een pak sneeuw erbij 😀

 11. Avatar

  Winter is voor mij: warme chocomelk drinken met je vriendje op de bank terwijl je urenlang een serie kijkt. Of een lange wandeling door de ijzige kou en vervolgens opwarmen met een kop thee en een stuk taart bij een koffietentje. Of de geur van sudderend stoofvlees in een stoofpotje als je na een lange dag werken thuis komt. Of gewoon wintersokken met lieve plaatjes

 12. Avatar

  Winter is voor mij de tijd van gezelligheid en warmte. Juist in de winter met kaarsjes aan tijd doorbrengen met de mensen die je lief hebt, heeft een mooie charme. Zolang we maar blijven genieten van alle kleine dingen, in welk seizoen dan ook!

 13. Avatar

  Winter is voor mij de periode om mezelf summerproof te maken! Na heel veel jaar voel ik me beter dan ooit en geniet van gezond eten en sporten!

 14. Avatar

  Winter is voor mij : koude voeten, warme sokken, dikke truien, open haard, potten thee, warme chocolademelk, speculaas, gebreide sjaal, winterjas, donkere ochtenden, lange avonden, spelletjes, goede dikke boeken, chocoladerepen, stamppot , feestdagen, familie , verjaardagen en aftellen naar het voorjaar!!

 15. Avatar
  Chantal Christ

  Winter is voor mij niet fijn met mijn reuma, maar ik kan zo genieten van de wispelturige kuren van dit seizoen. Ik hou van winterse gerechten, de geur en smaak van kaneel, kruidnagel en steranijs…en een dekentje op de bank met de haard aan!
  Maar voor mijn lijf kan ik wel wat extra’s gebruiken, dus ik doe mee 🙂

 16. Avatar

  Winter is voor mij genieten van gezellig en warm samenzijn met familie en vrienden, gezellige feestdagen, lekker (en gezond) eten, … Maar in tegelijkertijd ook lekker blijven sporten en nieuwe gezonde receptjes ontdekken (bijvoorbeeld dankzij jou!).

  1. Avatar
   Roxanne Klinkenberg-schleicher

   Winter is voor mij heerlijk voor de tv met een fleecedekentje en kop thee en een stukje chocola. Verder is winter voor mij feestdagen met lekker eten waar ik van geniet, maar ook waarbij ik mij lekker in pak en buiten een wandeling ga maken en heerlijk zelf dingen thuis ga bakken en//f koken.

 17. Avatar

  Het begin van een vervelende snottermaand, maar wel met de kijk op een mooie jaarafsluiting met mijn pas naar het buitenland verhuisde vriend die ik dan lekker weer kan knuffelen.

 18. Avatar

  Winter is voor mij extra genieten. Ik geniet in de winter zo veel meer van de dingen die in de zomer niet opvallen. Zo geniet ik van de warmte van een huis, een bed en een douche na het trainen. Ik geniet van de frisse zonsopgang als je op de fiets zit. Ik geniet van de uurtjes dag die je hebt, want het zijn er minder. Ik geniet van de warmte van anderen, want dat is er meer.

 19. Avatar

  Winter is voor mij de mooiste tijd van het jaar! De koude dagen zorgen voor gezelligheid met vrienden & familie, lekker op bed hangen met de electrische deken aan, kaarsjes aan, kopje thee erbij & in de armen liggen bij de liefde van me leven ❤ Met deze koude dagen eet ik ook een stuk gezonder en sport ik sneller om warm te worden! Dus de winter is ook goed voor lichaam en geest ❤ Daarnaast kan ik niet wachten op kerst, de allerleukste tijd van de winterperiode, met veel liefde, eten & gezelligheid
  Daarom is voor mij de winter de mooiste, gezelligste en leukste tijd van het jaar! ⛄❄

  ✔✔✔

 20. Avatar

  Winter is voor mij; koud van buiten maar warm van binnen! Heerlijk om binnen op te warmen met soep, chai tea latte, pompoen gerechten en heerlijke baksels… Hmmm!

 21. Avatar

  Winter is voor mij lekker warm knus binnen zitten met een kopje thee met iets erbij wat ik gebakken heb na in de kou buiten te zijn geweest.
  En de kerstboom weer op gaan zetten en er van genieten met m’n dierbaren .

 22. Avatar

  Winter is voor mij….. gezond eten, fietsend naar school, snotteren van de kou, in de hoop dat als ik thuis kom mijn moeder voor me klaar staat met een kop thee en een lekker stukje chocola.

 23. Avatar

  Winter is voor mij… een uitdaging om mijn nieuwe levensstijl waarmee ik deze zomer 20 kg ben afgevallen vast te houden.

 24. Avatar

  Winter is voor mij niet ideaal, aangezien ik er ook zo eentje ben die paarse & witte handen krijgt. Ze noemen het ook wel de ziekte van Rynaud. Echter, dit maken de donkere avonden met een warme kop thee, een stuk chocolade en de openhaard aan NOG beter! Ennn de kerstboom & de feestdagen horen natuurlijk ook bij de winter….stiekem vind ik de winter best leuk!

 25. Avatar

  Winter is voor mij… (als kleuterjuf) dikke groen/gele snottebellenkinderen, “lekker” buitenspelen in de kou… rennen, springen en gek doen om te proberen warm te worden, verkouden/ ziek worden van alle in-je-gezicht-niezende-kinderen.
  Maar ook de gezelligheid van het Sinterklaas- en kerstfeest. Lekker warm onder een dekentje op de bank in mijn aller lelijkste, maar heerlijk warme roze paarse jumpsuitpyjama en een flinke kop warme chocolademelk! 🙂

 26. Avatar

  Winter is voor mij, heerlijk bij de openhaard met een kleedje, goed boek of netflix met wat lekkers. Terwijl ik heerlijk binnen zit, vallen er ondertussen buiten witte vlokjes naar beneden!

 27. Avatar

  Winter is voor mij….
  beetje afzien, maar met warme kleding en een fijn huis genieten van thuis, kaarsjes aan, knuffelen met m’n hondje en warme gerechten koken en bakken, met ultieme genieten in een warm schuimbad!
  Echte winter met sneeuw en ijs, is vol sfeer en romantiek! Hoe mooi is de wereld om ons heen met een laagje ijs en sneeuw, mooi bijzonder!

 28. Avatar

  Winter is voor mij op de bank ploffen en onder een warm dekentje voor de open haard, nadat ik me in het zweet heb gewerkt in de gym om een nog sterkere versie van mezelf te worden!

 29. Avatar

  winter is voor mij verschrikkelijk. altijd koud en moeite met uit bed komen. aan de andere kant is het ook een gezellige tijd om lekker binnen onder een dekentje te zitten, kaarsjes aan met de liefde van je leven.. de winter is de tijd om weer aan mijn killerbody te werken ook al is mijn motivatie iets minder dan en heb ik altijd veel meer eetbuien..

 30. Avatar

  Winter is voor mij niet het fijnste seizoen met een allergie voor kou genaamd koude urticaria. En het ook nog eens altijd koud hebben, met lippen en handen die paars zijn. Dus thuis na werk lekker de verwarming hoog, veel kopjes thee en onder een dekentje. Met zo’n fijne healthbox wordt het vast wat comfortabeler.

 31. Avatar
  Anouk Vercruijsse

  Winter is voor mij, genieten van de frisse buitenlucht. Een blauwe lucht, een laaghangend zonnetje en de laatste herfstkleuren, die langzaam verdwijnen. Op zulke dagen word ik naar buiten gelokt, maak ik een heerlijke wandeling en kom ik voldaan weer een lekker warm huis binnen. Thuis, daar waar je wangetjes rood kleuren van het buitenzijn, geniet ik op de bank onder een lekker dekentje van een heerlijk bakje thee.

 32. Avatar

  Winter is voor mij kaarsjes aan in mijn studentenkamer, veel thee drinken, hardlopen of wandelen door de natuur op een zonnige koude winterdag, jarig zijn in januari, lekker warme kleren aan, handcrème en labello altijd in mijn tas, gezellige avondjes met vrienden en familie, en niet te vergeten; verder werken aan de beste versie van mezelf. Al 8 kilo kwijt in 3 maanden maar wil graag nog 2% vetpercentage lager voor de Kerst.
  Ik haal veel inspiratie en motivatie uit Instagram profielen zoals die jouwe dus ik ga ervoor! Don’t wish for it work for it 🙂

 33. Avatar

  Winter is voor mij lekker op de bank onder een dekentje, voor de open hard, met een heerlijke warme chocolademelk een een lekkere dikke plak pompoencake!

 34. Avatar
  Aline vermeulen

  Winter is voor mij lekker opstaan met een warme kop koffie, bakje warme havermout en daarna verder opwarmen in de sportschool. En wanneer het heeft gesneeuwd en de zon schijnt een heerlijke wandeling in het bos

 35. Avatar

  Winter is voor mij… afzien, balen, niet leuk, koud en bovenal een periode die snel voorbij mag gaan. Zodat maar snel de lente kan beginnen met de eerste bloemetjes die de grond uit schieten, het eerste voorjaarszonnetje, vrolijke mensen, dikke jas uit.

 36. Avatar

  Winter is voor mij overleven op de bank met een dekentje, thee wat lekkers en een goede serie wachtend tot het voorbij is en weer lente wordt.

 37. Avatar
  Van de Velde Pascale

  Winter is voor mij s’avonds een lekker warm badje nemen , daarna een dikke fluffy pyama aandoen en met een dekentje en een lekker tasje muntthee waarschijnlijk met iets lekker zoet op de zetel liggen …. heerlijk krijg er nu al zin in 🙂

 38. Avatar

  Een seizoen van uitersten. Mezelf terugtrekken in huis en genieten van joggingkleren, lang in de keuken staan, kaarsjes en tv. Maar ook een tijd waarin ik hunker naar meer daglicht en warmte. Gek ben op sneeuw en natuurijs, maar baal van het koukleumen de hele dag door. Waarin ik de picknicks en festivals in parken en de natuur mis, maar ook weer geniet van spelletjesavonden met rode wijn en pepernoten. Een tijd waarin ik mezelf meer rust geef omdat in het donker buiten zijn nou eenmaal niet zo lekker gaat, maar stiekem ook weer baal van het gevoel dat dat ik bijna op bed moet als ik in het donker uit mijn werk kom. Waarin ik in januari altijd een emotionele winterdip heb. Maar hee, zonder die dipjes, ook geen zomerse pieken! Buiten sporten, zijn, eten en leven is daardoor in de zomer alleen nog maar fijner:-)

 39. Avatar

  Winter is voor mij lekker onder een dekentje kruipen als je thuis komt met een kop warme chocomelk met slagroom en een de leukste films kijken met je lieven vrienden, terwijl de kerstboom de sfeer maakt in je huis <3

 40. Avatar

  De winter is voor mij op een ijskoude dag een heerlijk stuk wandelen met de hond in het winterzonnetje (wel goed voorbereid met thermostaat kleding aangezien ik een ontzettende koukleum ben) en daarna heerlijk binnen onder een dekentje kruipen met de verwarming aan en een goed stuk chocolade!

 41. Avatar

  Winter is voor mij heerlijk in mijn comfy sweater (of onesie), onder een dekentje op de bank te liggen. Met een boek (Harry Potter) of heerlijk met mijn vriend een gezellig avondje film kijken.

 42. Avatar

  Winter is voor mij..
  .. een gezellige tijd waarin ik vooral geniet van alle lichtjes buiten, de pepernoten met Sinterklaas en veel fijne dagen met familie en vrienden. Alleen vind ik de winter soms wel zoo koud! Dan vind ik niets lekkerder dan onder een dekentje op de bank kruipen met een warme kop thee, maar ook een goede workout geeft mij weer energie (en warmte)! Ook is de winter voor mij een periode om goed voor mezelf te zorgen, zoals bijvoorbeeld voor mijn (drogere) huid en mijn eigen ontspanning!

 43. Avatar

  De winter is voor mij… foute kerstmuziek uit de kast halen en met dikke sloffen en een heerlijke warme mega lelijke pyjama onder een dekentje op de bank romantische komedies kijken.

 44. Avatar

  Deze winter is voor mij een winter vol uitdagingen. Een uitdaging om weer helemaal fit te worden. Door een blessure kan ik een lange tijd niet meer doen wat ik het allerliefste doe en dat is volleyballen. Maar daarom wil ik deze winter gebruiken om weer top fit te worden! Gezonde recepties proberen hoort daar natuurlijk ook bij 🙂 Een winter dus met veel lekkere, gezonde gerechtjes en vol goede moed!

 45. Avatar

  winter is voor mij het meest warme en koude seizoen tegelijk. Een intense hekel aan de kou en hollandse buien, maar daartegen over een lekker warm gezellig huisje, waar een kopje thee veel lekkerder smaakt als anders!

 46. Avatar

  Winter is voor mij een nachtmerrie,het liefst zou ik een winterslaap houden om heerlijk in de Lente weer wakker te worden.De temperatuur loopt dan weer op waardoor ik mij met oa. mijn reuma weer veel beter voel….. Gr.Scorpio062

 47. Avatar

  Lieve Charlie
  Winter is voor mij…
  Hardloopkleren aan en de eerste paar minuten mezelf afvragen waarom ik in deze periode Mn handen en oren laat bevriezen, dan als een bezwete tomaat thuiskomen douchen en heerlijk op de bank onder Mn fleecedekentje met een groot stuk chocola de mentale overwinning vieren dat ik toch weer ben gegaan. Overheerlijke stamppotten maken en hiervan met de hele familie smullen. Familiemomentjes koesteren en genieten van elke dag. Lente,zomer herfst en winter elk seizoen heeft zn charme hier in Nederland . Dankjewel voor je inspiratie hier op IG xxxxx

 48. Avatar

  Winter is voor mij niet het lekkerste seizoen vanwege de kou!! Maar vindt de kerst altijd wel wat hebben, gezelligheid met familie en lekkere gezonde hapjes op tafel en lekkere recepten maken van charlies-kitchen natuurlijk! Zo kom je de winter wel door

 49. Avatar
  Yael Bambang Oetomo

  Winter is voor mij gelijk aan de andere jaargetijden, gezellige dagen samen met mijn man en kids! Met rode, koude wangetjes thuis komen na een heerlijke wandeling en hopelijk ook lekker sleeen dit jaar en met zijn allen lekker en gezond eten!

 50. Avatar

  Winter is voor mij dit jaar zonder wandelingen met mn moeder door de sneeuw:/ ik ga een half jaar studeren in het buitenland en laat mn moesje achter in Nederland! Ze kampt met de overgang en alle kwaaltjes die daarbij horen. yoga helpt mijn moeder gelukkig soms bij het vinden van rust! Dit pakket zou ik voor haar willen winnen, dan laat ik iets liefs voor haar achter (:(:

 51. Avatar

  (Deze) Winter is voor mij voor het eerst samen met je heerlijke blog en een healthy lifestyle! Genoeg uitdaging om met deze instelling de koude winter te overb(ru)loggen, maar ik ga graag de uitdaging aan samen met je blog en dit pakket ! Toi toi toi!

 52. Avatar

  Winter is voor mij fantastisch….wandelingen over het strand, gloeiende wangen in een strandtent aan de cappuchino of een rode wijn. De gezellige feestdagen met de kids….heerlijk die koppies vol verwachting en de verrassende uitdrukking op hun gezichten. En daar zorgen wij dan voor! Ik kan helemaal blij worden van al de leuke plannetjes die ik voor hun bedenk. Lekker je huispak aan op de bank. Kaarsjes aan! Gezelligheid! Maar 1 ding….ik HAAT regen hahahahaha. Even een anticlimax hoor hahahahaha. En nu maar hopen dat de healthbox me de winter doorhelpt ; )

 53. Avatar

  Winter is voor mij de tijd voor ongestoord warme truien aan naar werk en me niet schuldig hoeven voelen om met een deken op de bank te liggen. Want dat doen ik het liefste (ok ja, ik doe het ook echt als het 30 graden is) het hele jaar door. De tijd voor filmpjes kijken, schelden omdat mijn vingers en tenen afvriezen als ik het kleine stukje naar het station fiets én de tijd voor warme choco en liters thee! Voor cadeautjes, wijn, familie, de openhaart aan, de kat op schoot, sokken aan in bed …voor enorm veel warmte ook al is het buiten nog zo koud. X

 54. Avatar

  Winter is voor mij…. Het vervloeken van die eeuwige kou, maar stiekem toch genieten van de gezelligheid. Een Harry Potter marathon, met een dekentje op de bank, nieuwe recepten uitproberen omdat je toch lekker binnen blijft op je vrije dag. Oh ja, winter is ook…. een paar maanden verkouden zijn. Dat krijg je als je met kinderen werkt 🙂

 55. Avatar

  Winter is voor mij het meest fijne moment van het jaar. Kaarsjes aan, huis versieren, kerstboom, gluhwein, feestdagen en vooral heel veel gezelligheid en liefde. Dit jaar mogen we ons kleine jongetje gaan verwelkomen wat het deze nog allemaal het wat spannender en specialer maakt!

 56. Avatar
  Femke Haselaar

  Winter is voor mij altijd een moeilijke tijd geweest. Last van de donkere dagen feestdagen vaak moeten werken. Goed op mijn weerstand passen extra vitamintjes slikken. Maar nu ik weer lekker aan het trainen ben weerstand aan het opbouwen!

 57. Avatar

  De mensen die je lief hebt extra hard omarmen. Koken, wandelen, filmpje kijken, doen waar jij je goed bij voelt. En kijken naar jaar met herinneringen en lessen en vooruit dromen naar het nieuwe jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden. Ja, dit is een winter voor mij! Heeeerlijk 🙂

 58. Avatar

  Winter is voor mij… niet compleet zonder een hoe-overleef-ik-de-winter-box. Dit is dus exact wat ik nodig heb om mijn lichaam winterproof te maken. Want we zijn altijd wel zo bezig met het summerproof zijn, maar de winter is toch stiekem net zo belangrijk en leuk?

 59. Avatar

  Winter is voor mij het doel om hem zo warm mogelijk te maken, lekker veel bewegen en rusten bij de heerlijk warme openhaard met warmte van vrienden en familie, met een warme kop thee.

 60. Avatar

  Als hartpatiënt met lage hartslag en lage bloeddruk bij lage temperaturen een heuse straf. Maar ik hou wel van witte droge dagen met zonneschijn een weldaad voor een actieve gelukkige en blijde buiten dag sportief zijn. Mijn immuun maar goed op peil houden… mag ik deze als hulp daarbij? Xxxx

 61. Avatar
  Sonja de Jager

  …een straf.
  Ik heb het altijd koud en voel me niet fijn. Mijn lijf doet zeer en ben ongelukkig. Ik tel de dagen af naar het voorjaar.

 62. Avatar

  Winter is voor mij 1 van de mooiste tijden van het jaar. Gezelligheid binnen maar ook vooral buiten lekker actief zijn. Ondanks de kou toch lekker gaan hardlopen en met een voldaan gevoel weer naar binnen om een lekker stamppotje bij kaarslicht te eten

 63. Avatar

  WInter is voor mij… in mijn hoofd: gezelligheid, elegante foto’s, mooie jurken, heerlijk eten.
  … realiteit: gezelligheid, foto’s waar ik er uit zie als Rudolf door mijn rode, snotterende neus, en een heerlijk uitziende maaltijd, waar ik teveel van eet…. maar niks van kan proeven doordat ik verkouden ben. Hopelijk dit jaar niet weer!!

 64. Avatar

  Winter is voor mij gezelligheid met de familie. Genieten van elkaars aandacht en het maken van heerlijke gerechten. Maar ook is winter voor mij het volhouden van 3x in de week hardlopen en krachttraining.

 65. Avatar

  De winter is voor mij het in terug duiken in mijn trui, heerlijk met warme thee op de bank zitten, naar buiten kijken, en het toch lekker warm hebben. De Winter is voor mij je thuisvoelen in je eigen huis, in je eigen woonkamer. De Winter is voor mij kaarsjes aanzetten. De Winter is voor mij niet zo zeer met familie samen zijn. Het is dat uiteraard zo dat Kerst in dit seizoen valt, maar ook in de zomer ben ik net samen met mijn familie. Dan is het samen met pap barbecuen in mijn tuin, in de winter is het samen speculaas eten op de bank, met een kop thee en een goede serie.

 66. Avatar

  Winter is voor mij een seintje om weer zomerproof te worden. ‘s Avonds op de bank ploffen met een warm dekentje en een zelf gemaakt chocoladekoekje. De winter is voor mij heeel veel chocola eten. 🙂 en bij de winter denk ik natuurlijk aan het leukste van het jaar: kerstmis!

 67. Avatar

  Winter is voor mij gezellig kerstfilms kijken op de bank met vrienden en familie met kaarsjes en zelfgebakken hapjes! Maar ook niet te vergeten : carnaval inluiden in Maastricht op 11 / 11 ! Ook al hou ik echt niet van de kou en slecht weer, de winter heeft altijd iets heel gezelligs en knus

 68. Avatar

  Winter is voor mij gezelligheid, lekker eten, familie, feest, een nieuw begin, maar ook helse helse kou, wat het overigens wel heerlijk maakt om na een fietstochtje thuis te komen en te genieten van van een kop thee.

 69. Avatar

  Winter is voor mij uitkijken naar de zomer en even bikkelen in de kou. Maar toch vind ik winter stiekem ook wel heel fijn: bij de open haard zitten met een fleecedekentje en warme chocolademelk, stamppot kunnen eten en de feestdagen doorbrengen met vrienden en familie! ❄️⛄️

 70. Avatar

  Winter is voor mij een uitdaging, overleven, comfortfood, dekentjes en kaarsjes, warme chocolademelk, aftellen naar de zomer, zomer vakanties plannen en zo hoop hebben op mooi weer, dromen over festivals in korte broeken, stiekem blij worden van hardlopen in de kou, elektrische deken aan mogen doen, vitamine D slikken, heel lang douchen om warm te worden, trots zijn op mezelf dat ik de barre fietstochten overleef, met een extra goed gevoel de sportschool uitlopen na het sporten, een maillot dragen onder een spijkerbroek en dagen geen zonlicht zien wanneer ik nachtdienst heb (naar werk in donker en thuis komen in het donker). Ik kan nog wel even doorgaan, maar dit is hoe voor mij winter ongeveer is. Is het al bijna zomer?

 71. Avatar

  Winter is voor mij tijd om met vriendinnen nieuwe recepten uit te proberen! Een avondje ziet er zo uit: kokkerellen met z’n allen, muziek op de max, kaarsjes aan, samen eten, met een wollen fleecedekentje op de bank, home alone kijken en tenslotte: warme choco drinken! Dus winter, waar wacht je op? Kom maar hoor 😉

 72. Avatar

  … warme choco op de bank, genieten van kaarsjes in huis, met pantoffels en een dekentje.. en dagen met weinig motivatie om te sporten hihi dus hopelijk kan deze healthbox me daar een beetje mee helpen.. 🙂

 73. Avatar
  Sanne Oosterbroek

  Winter is voor mij het ergste seizoen. Doe mij maar zomer ! Het liefst houdt ik een winterslaap tot het weer warm wordt.. maar toch het fijne van de winter is lekker warm onder een dekentje liggen en een lekkere comfy sweater aan En kan deze healthbox wel gebruiken om de winter door te komen❄️❄️

 74. Avatar

  Winter is voor mij de maand om samen met familie en vrienden te zijn. De gezelligheid en warmte van binnenshuis om de kou buiten te trotseren, knuffelen in bed en warme dekentjes. Tevens, zijn de wintermaanden de maand van verkoudheid en daar kan ik deze healthbox goed bij gebruiken!

 75. Avatar

  Winter is voor mij een seizoen waar ik erg naar uitkijk, omdat je door alle feestdagen extra tijd hebt met je familie en vrienden. Overdag heerlijk genieten van de prachtige natuur en ‘s avonds heerlijk met een dekentje, bakje thee, kaarsjes aan, mijn mannetje naast me en ons kleine meisje bij me op de bank!

 76. Avatar

  Winter is voor mij….warme chocomel met slagroom, lekkere warme havermoutontbijtjes, met mn katjes en mn vriend onder een fleece dekentjes op de bank, lekkerr warme te grote pantoffel, kachel op vol gas, sokken aan in bed, wegkruipen in mn veel te grote sjaal, al sniffend met een rooie neus lekker buiten wandelen……best knus eigenlijk zo’n winter…

 77. Avatar
  Yvonne van Dooren

  Winter is voor mij na een workout waarin ik tot het gaatje ben gegaan, in mijn pyjama op de bank ploffen, haard aan , kopje thee en lekker tegen mijn vriend aanhangen en samen van de avond genieten. Zoals nu, terwijl ik dit typ…

 78. Avatar

  Winter is voor mij de warmste tijd van het jaar. Hoe koud en nat het buiten ook mag zijn, binnen is er de mogelijkheid om bij het vuur te zitten met je geliefden, en te luisteren naar het knisperen van het vuur terwijl de geuren van vanille en kaneel je neus vervullen en de warme chocomelk je van binnen verwarmt. Voor mij het is mooie aan de winter dat ondanks alle kou en al het grijze, het toch een warme en liefdevolle periode is.

 79. Avatar

  Winter is voor mij time-out
  Tijd voor bezinning
  En werken aan binnen
  Huis, haard en ziel
  Want ik hou niet van de kou
  Ik sterk me met vitamine-pillen
  En warm me in een bad of in de keuken
  Als ik kook voor familie en vrienden
  We eten bij kaarslicht en openhaard ☺️
  Maar na twee maanden ben ik weer helemaal klaar mee!
  Maar met zo’n pakket hou ik het wel een extra maandje uit

 80. Avatar

  Winter is voor mij een heerlijk seizoen, veel lekkere (warme) recepten uitproberen en vooral heerlijk onder een plaidje op de bank een lekkere warme cappuccino drinken met een verse plakje pompoenbrood (home-made). Maar de winter is ook het seizoen dat mijn weerstand het zwaar te verduren krijgt en wel een boost kan gebruiken (daarom ga ik duimen voor dit pakket)..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches