De winnaars hebben inmiddels bericht gehad!

Wist je nog dat ik vorige maand mega enthousiast vertelde over de Healthbox? Ik kon het niet laten deze maand weer zo’n verrassend gezond pakketje te laten bezorgen, ik ben gek op verrassingen! Ik kwam maandag terug van Healthyfest en zag de nieuw doos al op tafel staan, YES uitpakken maar! Deze maand hebben ze met niemand minder dan Lisa een box samengesteld. Lisa wil dat iedere vrouw van haar lichaam houd en inspireert vrouwen op haar platvorm. Ze helpt en coacht vrouwen om een gezonder, fitter en slanker lichaam te krijgen. In deze box vind je dan ook al haar favorieten, laat ik nou helemaal op een lijn liggen met deze healthchick! 

Healthbox

Bij het openmaken van de box zag ik meteen rechts onder een pot zeemansboter liggen, OMG PINDAKAAS I LOVE IT! 

healthbox

Healthbox

Maar wat zit er deze maand nu allemaal in de Healthbox, ik ga het jullie vertellen:

 1. Kneipp – Body Oil die de elasticiteit van de huid versterkt en het bindweefsel van binnenuit versterkt. Een natuurlijke olie die bestaat uit druivenpitolie en sandelvruchtextract. Ze zeggen dat je al verschil kan merken na twee weken smeren, je huid word gladder, steviger ruikt heerlijk. Ik denk dat het tijd word dat ik mijn billies maar eens laat masseren met deze olie elke dag, kan nooit kwaad 😀
 2. Zeemansboter – Bio Pindakaas voor op brood of gewoon zoals ik met de lepel! Deze pindakaas is biologisch met maar 2 ingrediënten namelijk de pinda’s en zeezout wat net da extra beetje smaak geeft en deze pindakaas zich absoluut onderscheid van anderen!
 3. Green Gypsy – Happy Lemin Twist is een frisse en vrolijke theemelange die alleen maar bestaat uit kruiden. Ik had het geluk deze al eens eerder te hebben gehad en ik ben fan, heerlijk een thee zonder onnodige toevoegingen. En wat ik zelf ontzettend leuk vind is dat je het zelf in een zakje of theehouder doet, ziet er tof uit en is leuk om te doen! Op een warme dat laat ik de thee afkoelen, gooi en een berg bevroren mango stukjes bij en heb een heerlijke frisse ice tea, moet je ook eens proberen trust me.
 4. Bakery box- Cinnamon cupcakes die je lekker dik kan insmeren met de zeemansboter. Ik twijfelde dan ook geen moment, ik had alles in huis dus ben meteen aan het bakken gegaan. Een box met houdbare ingrediënten, de basis voor een lekker verantwoord zoet tussendoortje. Super handig en ook leuk om met de kids te doen!
 5. Body & Fit – How to Mealprep want iedereen neemt tegenwoordig wel een gezonde hap mee naar het werk, zo niet dan is dit het boekje wat jou op weg gaat helpen. Heel handig en heel blij mee want ik moet altijd eindeloos variëren om indruk te maken op manlief (ja, ik maak zijn bakjes…). De Guide staat vol met tips en tricks om de lekkerste en voedzaamste maaltjes in elkaar te flansen. 
 6. Bodyrevitaliser – Bio Chiazaad behoort tot de superfoods en zorgt voor een energiek lichaam en een beter uithoudingsvermogen. Heerlijk door je smoothie of in je pap! Kennen jullie dit receptje al met chiazaad?
 7. Bodyrevitaliser – Himalaya Kristalzout gebruik ik eigenlijk al jaren, het bevat meer dan 84 mineralen en is vrij van gifstoffen!
 8. Orthica – Probiotica zijn levensvatbare bacteriën en deze hebben een zwarte bessen smaak. Ik gebruik ook al jaren probiotica met mijn PDS en deze bevat ook nog eens vitamine D die onze weerstand ondersteund.
 9. Orthica – Multi energie is een belangrijke ondersteuning van de gezondheid. eet gevarieerd, bewees voldoende en vooral ontspanning zorgen ervoor dat jij je goed voelt. Maar ons lichaam kan altijd hulp gebruiken, helaas krijgen we tegenwoordig te weinig binnen, dus gebruik eens 3 maanden dit supplement. Ik voel mijner ontzettend goed bij en misschien maakt het voor jou ook verschil! Wat is vooral prettig vind is dat Orthica een natuurlijk product is die geen synthetische stoffen bevat of andere glans- of vulmiddelen. Omdat het zo natuurlijk is neemt ons lichaam het veel beter op!

Healthbox

Deze cupcakes waren een groot succes hier in huis, 1 2 3 OP!

Healthbox

Dit alles bij elkaar maakt €67,57 maar via de Healthbox betaal je maar €24,95, snap je nu waarom ik fan ben?

Zo brutaal als ik ben heb ik natuurlijk gekeken of ik wat voor jullie kon regelen en natuurlijk is er een WINACTIE! 

Ik geef twee van deze boxen weg en hoe je meedoet is heel simpel:

 1. LIKE Charlie’s Kitchen op Facebook of Instagram.
 2. Reageer hieronder: HEALTHBOX JUNI

De winnaars krijgen zaterdag van mij een mail zodat jullie volgende week meteen aan de slag kunnen 😀

Liefs,
Charlie’s Kitchen